Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 25
Vasari spune:
Buna tuturor!
Dany, Cami - mie i-a dat dr cardiolog cu aprobarea ginecologului (si mi-a confirmat si dr mea ginecolog) metroprolol pentru puls crescut. Avusesem o tahiaritmie supraventriculara timp de vreo ora jumatate. Nu afecteaza sarcina.
In alta ordine de idei, ieri am fost si noi sa cautam carut. Am gasit unul care mi-a placut foarte mult de la Maclaren 0+, dar e 10 mil - comparativ cu altul de la chicco cu super roti care e 5 mil . Deja nu mai stiu ce sa fac, cred ca mai astept o saptamana-doua...
Eu am inceput sa-mi fac si cumparaturile pentru bagajul de spital. Am vazut ca ajung per total la o suma destul de mare. Ieri am gasit niste sutiene pt alaptat super faine din bumbac la Mothercare si am luat un set de doua - 1,8 mil.
29+
pufulet74 spune:
M-am apucat sa citesc si eu despre tipurile de nastere si m-am speriat cind am vazut cite efecte negative are epidurala, nu stiu daca voi le stiti: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=44
------------------------
Flory 28+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
anacami spune:
Anka,bine ai venit! sarcina si nastere usoara!
Vasari, si eu mi-am cumparat tot asa-un set- am ales unul cu alb si unul cu negru. Sunt cam cu mult material , dar f. comode- eu am inceput sa le port de pe acum- cele vechi nu ma mai incap si am considerat ca nu se merita sa imi iau unele normale-dar marimi normale doar pt. un timp limitat (ca sunt sigura ca o sa-mi scada sanii dupa nastere si alaptat-asa mi s-a intamplat la Sebastian)
Camelia, Sebastian si Stefania
anacami spune:
Pufulet, ce sa zic, sunt avantaje si dezavantaje. Acum daca o compari cu cea generala si cu op. de cezariana, eu zic ca este mai putin "nociva".
dany26 spune:
quote:
Originally posted by ellis
NEATA ANCUTA, NU STRIGA, NOI NE-AM TREZIT!
Bine ai venit Anka!
FE in general se da din luna a 7-a ca sa nu fie bebe anemic, si eu voi lua din septembrie 10 zile pe luna , nu mai mult; de iod nu stiu, poate pt vreo insuficienta tiroidiana, habar n-am...
Ellis26+
Ellis, fetelor mie mi-a dat sa iau cate un Fe in fiec zi....pe langa elevit si 1 Mg pe zi...si chiar ma gandeam ca e prea mult Fe.....mai ia cineva asa?Adica cate un Fe in fiecare zi?
26+ ANDREI
Roxxy80 spune:
Pufule, eu stiam deja de aceste efecte negative. Le-am discutat cu dr meu ginecolog. Initial, ma gandisem sa nasc natural cu epidurala, insa dr meu ginecolog mi-a spus sa renunt la ideea asta. Eu sunt f f fricoasa si am decis sa nasc prin cezariana. Stiu, de asemenea, care sunt efectele negative ale operatiei de cezariana, insa mi se par mai mici decat la epidurala. Cel mai nasol la epidurala mi se pare ca in mare parte a cazurilor copiii sunt scosi cu forcepsul.
Roxxy 25+ Rares Matei, iubitul lui mami
quote:
Originally posted by pufulet74
M-am apucat sa citesc si eu despre tipurile de nastere si m-am speriat cind am vazut cite efecte negative are epidurala, nu stiu daca voi le stiti: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=44
------------------------
Flory 28+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
gill spune:
BB YASMI....ai inceput injectiile pentru maturarea plamanilor bebelului???.....cum se numesc?,,,,,,,cate trebuie sa faci?......le faci intramuscular sau intravenos?.......le faci la spital sau acasa?.........speri ca nu te superi ca ti-am pus atatea intrebari....dar sunt si eu interesata de asa ceva!!!!......multumesc
GILL
28+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA
Au mai ramas 10 saptamani....
RGE spune:
'NEATZA!!
....fetelor si pe mine ma dor talpile de mor cam o ora dimineata cand ma dau jos din pat si se lasa toata greutatea in picioare dar trag cateva ture prin casa si imi revin..de umflat inca nu ma umflu...sper sa ramana asa...
..cat despre "frumoasa" epidurala(peridurala)...si eu stiu efectele negative si sunt chiar foarte naspa...mai degraba as alege cezariana ...cea mai buna varaianta este cea in care iti administreaza analgezice pe cateter nu anestezic...analgezicele iti iau din durere dar nu de tot ....chiar acum 2 saptamani a nascut o amica de-a mea si bebe a avut probleme ..a facut hematom pe fata plus ca a inghitit sange din cauza epiduralei ..mama nu a putut sa-l ajute deloc ..impingea insa saracul s-a chinuit sa iasa singur....din pacate se intampla si chestii din astea...iar cand vine vorba de forceps Doamne nici nu vreau sa aud..a si nu va mai spun ce epiziotonomie a avut..in formade stea..adica s-a rupt si unde trebuia dar si pe picioare...in schimb sunt femei care nasc super usor cu epidurala fara nici o problema..o avem exemplu pe Columbita....asa ca Dumnezeu stie cum e mai bine..dar riscuri sunt peste tot...
ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
anacami spune:
Daca este facuta de un medic bun, epidurala este buna. Medicul anestezist trebuie sa fie priceput, sa stie sa dozeze cantitatea de anestezic. Nu oricine o poate face, de aceea in multe spitale din tara NU se face (adica nu sae baga nimeni..)!
anacami spune:
Roxana, si la cezariana se poate face epidurala- este drept ca aici nu mai este nevoie de mama pt. scoaterea afara a copilului
La spitalele mari din Bucuresti, sunt deja o multime de anestezisti f. buni pt. epidurala
P.S. acum am citit si eu articolul, eu nu cred ca totul este asa de negru cum se scrie pe acolo...Sunt multe mamici pe acest forum care au nascut cu epidurala si nu a fost deloc nevoie de forceps ...