Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Cami, noi in Olanda nici nu ne-am pus probleme daca si cum legat de carucior, ca stii tu calul de dar ... si uite ca nu se potriveste socoteala de acasa cu cea din tirg, vorba aia ...
Noi Maxi Cosi avem altceva, dar nu stiu acum ce marca e, nu se potriveste pe suportul de la Quinny oricum

------------------------
Flory 28+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

aaa, eu credeam ca il folositi si pe carucior

uitati aici subiectul despre carucioare (de la mamici "patite"):
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67966&whichpage=1

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Caruciorul meu e greu,are 21 de kg.Dar nu va trebui sa-l car,ca il las in garaj,ca e garaj cu telecomanda.Eu stau la etajul 2 din 2,in bloc nou.Dar daca stateam la et 10,cum am stat inainte,nu cred ca incapea in lift...

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel29+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by anacami

Dany si eu am probleme cu pulsul (chiar si cand nu sunt insarcinata); tensiunea este in general ok, acum in sarcina putin mai ridicata

Apropoo tu cum stai cu pulsul, ca valori? Eu dimineata aveam pulsul 110, in general il am intre 90 - 115. Medicul mi-a spus ca este cam mare dar nu are ce sa-mi dea.

Dana 23+ Luca-Rares

http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

al meu este in general in jur de 90-100 (stiam ca este ok in jur de 80). Uneori depaseste 100 (din fericire nu tot timpul), simt cum imi este inima din piept (am fost la cabinetul cladirii in care lucrez, aveam cam 110).Mi-l masor si acasa, a cumparat sotul meu un tensiometru digital pt. parintii lui- am ajuns sa-l folosesc eu cu preponderenta.

La cabinet mi s-a spus: fara produse "excitante" (cafea, sucuri si ceaiuri cu multa cofeina), odihna, stres cat mai putin posibil ; pastilute nu mi-a dat pentru ca, conduc masina zilnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Neatza si de la noi!!!
...eu nu prea am dormit azi noapte....poate si de la caldura......am avut pulsul cam ridicat..97.....si o senzatie de ameteala si slabiciune generala........plus ca mi se parea ca ma inteapa si burtica....dar foarte jos....pe langa "pasa"......habar nu am...ori ma intepa....ori am inceput sa o iau razna................maine merg sa-mi fac analizele,.....si am o lista lunggggaaa.........

.......ma rog in fiecare zi sa ma ajute dumnezeu sa ajung la termen si sa nasc un copil sanatos............mi se pare asa departe.......cateodata simt ca ma lasa puterile.........duminica facem o luna de cand stau la pat......si am ajuns sa ma panichez de fiecare durere..........

GILL
28+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA
Au mai ramas 10 saptamani....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata. S-au trezit si puturosii. Nici noi nu am prea dormit azi-noapte. Tati, mami si Matei au stat si s-au uitat la TV pana spre dimineata . Chiar nu stiu ce am avut, iar asta mic a fost foarte agitat in burtica. Ma asteptam ca azi sa doarma toata ziua, insa acum face tumbe prin burtica. Citisem ca ar trebui sa doarma 20 de ore pe zi, insa eu nu cred ca doarme mai mult de 12.
In plus, nu am oprit aerul conditionat deloc pt ca era f cald.
Anka, bine ai venit printre noi.
Din pacate, maine si poimaine nu voi putea sa intru pe DC pentru ca am musafiri care vin tdin Italia. O sa ma gandesc tot timpul la voi.
Apropo, vroiam sa va intreb. De cateva zile ma dor picioarele noaptea (doar laba piciorului). O fi normal?

Roxxy 25+Rares Matei, iubitul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Roxxy si pe mine ma dor picioarele,mai ales talpile.

anca 28+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

In plus, aseara am vrut sa ies putin pe afara (nu iesisem toata ziua) si nu am putut sa ma incalt cu cele mai comode sandale ale mele, pe care le-am purtat toata sarcina. Aveam picioarele foarte umflate. A fost prima oara cand mi s-a intamplat asta. Nasoala senzatie.

Roxxy 25+Rares Matei, iubitul lui mammi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Pe mine nu ma dor picioarele.Inca.
Bea mea e tare agitata de vreo 2 seri incoace.Da din picioare de mama focului.Si cateodata da la coaste.Si ma loveste si in col cateodata,cred,ca simt o durere ciudata,acolo jos.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel29+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput