Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Multumesc mult, Anca !

Ce bucurie mi-ai facut de dimineata

Acum trebuie sa fug la serviciu, dar mai intru dupa-amiaza

O zi frumoasa tuturor si cuminti !

Anka 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

anka - spor la lucru...si sa nu te obosesti prea tare...
28+ ELIZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

NEATA ANCUTA, NU STRIGA, NOI NE-AM TREZIT!

Bine ai venit Anka!

Cristiana, eu intotdeauna am fost cu calciu sub limite inainte de sarcina, dar in timpul sarcinii mi-au iesit analizele bune; eu am tot mancat insa branzeturi la inceputul sarcinii , ca nu puteam sa pap altceva si acum mananc multe lactate ce contin cel mai mult calciu: iaurt, branza vaci, cascaval, lapte; eu personal nu as lua calciu; ieri mi-am tuns parul tocmai ca rezervele mele sa nu se mai consume pe el, ci sa mearga la printesa mea; mai ales dc ai analize bune, de ce sa iei calciu? eu am avut crize de spasmofilie inainte, serioase, nu gluma si tot nu am nevoie sa iau; FE in general se da din luna a 7-a ca sa nu fie bebe anemic, si eu voi lua din septembrie 10 zile pe luna , nu mai mult; de iod nu stiu, poate pt vreo insuficienta tiroidiana, habar n-am...

Ellis26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

'Neata fetele....

Eu imi incep dimineataam fost la medicul de familie pentru niste analize si dupa ce am asteptat jumatate de ora in picioare, aflam de fapt ca asistenta este in concediu iar medicul intarzie 2 ore asa ca nu are cine sa ne recolteze probe.

Dana 23+ Luca-Rares

http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ellis neata
Dany cum dam noi de toti incompetentii?
Anca te asteptam la barfa

anca 28+

Maria
poze

Mergi la inceput

dany - offff..nasol moment..macar puteau sa puna un afis ceva pe usa...sa stie lumea.
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata!!!!!
Ieri am luat caruciorul!!!!!!!!

E exact ca cel din poze,de la Expo!!!!!!

Fac cinste cu o cafeluta!!!!Cine vine???????

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel29+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

ramonella -sa o plimbi sanatoasa!
eu m-as baga la un suc...cafea nu beau!
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata burtici
Nu va enervati ca nu are rost, asa e sistemul nostru, si numai rau ne facem daca ne enervam ....
Mi-am adus aminte cind m-au programat pe mine la amniocenteza la data si ora exacta si pe cind am ajuns acolo au zis ca de fapt medicul a trebuit sa plece si mai trebuie sa astept o saptamina, asta in conditiile in care eram in sapt 21 de sarcina deja ...

Ma intreba Cami cum a fost in Olanda, m-au rasfatat intr-adevar, m-au tot plimbat ca stiau ca imi place la nebunie sa vizitez locuri, muzee, etc. Si socrii mai au un nepot, de la sora sotului meu, insa tot se bucura de numa pentru ca e primul nepot care poarta numele familiei ;) Si mai e si norocul nostru ca ne-a dat o multime de hainutze plus carucior, landou si tot ce nu mai avea nevoie pentru ca copilul lor are deja 2 ani.

------------------------
Flory 28+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Ellis neata
Dany cum dam noi de toti incompetentii?
Anca te asteptam la barfa

anca 28+

Maria
poze

In primul rand cred ca este vorba de lipsa de respect din partea medicilor pentru pacientii si or mai fi si altele dar nu mai vreau sa ma gandesc.

Dana 23+ Luca-Rares

http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/

Mergi la inceput