Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 21
anka.san spune:
Dragele mele,
Stiu ca e cam tarziu, dar nu am somn la ora asta....
Va citeam si m-am gandit sa ma inscriu si eu pe listutza voastra.
Ma primiti?
Maine intru in 23 de saptamani (din cate am inteles luna a sasea) si am un bebe vioi care a avut grija de mamica pana acum (nu mi-a dat emotii) doar ca e putin cam secretos.
La ultimile ecografii s-a ascuns ca un smecherutz Sper sa aflu sexul saptamana viitoare, cand ma duc la eco morfo.
Iata si datele mele:
DPN 21.12.2007
UM 21.03.2007
DN 25.09.1978
Va rog sa-mi dati si datele adresei comune de yahoo ca sa va cunosc pt ca am vazut ca mai toate pozele le trimiteti acolo.
Si - daca vreti - va trimit si eu.
Am scris cam mult pt prima data. Gata.
Somnic usor,
Anca
bb_yasmi spune:
anka, bine ai venit!!! sarcina usoara in continuare!!!
ellis mai esti pe aici?? ca vreau sa te intreb cate ceva...
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
anka.san spune:
Multumesc mult bb_yasmi , la fel si voua tuturor !
Sper ca maine sa aveti timp sa ma inscrieti si pe mine pe lista.
Tocmai mi-am activat si PM (sper ca am reusit).
bb_yasmi spune:
anka, ti-am trimis PM cu adresa de email si parola. sunt sigura ca fetele te vor trece maine pe listuta (eu nu ma prea pricep...).
ellis, te intreb acuma si cand vezi imi raspunzi tu: cum ar trebui sa fac daca eu acuma am Cm pana in 28 august (inclusiv). pot sa imi iau CM pt 29.30.31 august, apoi din 1 sept sa intru in prenatal?? se da CM doar pe 3 zile de la dr gineco (eu stiu ca pe minim 5 zile se da). sau pot sa intru in prenatal din 29 august pana in 29 sept (de exemplu, ca stiu ca se ad pe o luna intreaba prenatalul). cand te intreb daca pot nu am refer la nr de zile pre/post natal, ca la astea ma incadrez oricum. sper ca mai inteles ce am vrut sa spun.
bubulina noastra
bb_yasmi spune:
vad ca nu mai e nimeni.,.....va spun si eu somnic pufos si maine sa fiti toate foarte bine dispuse!!!
pupicei
bubulina noastra
crisstiana spune:
Buna fetelor!
Am si eu o problema. Ellis, Cami sau oricare dintre voi care aveti mai multe informatii va rog sa ma ajutati.
Am citit din urma ceea ce ati scris cum ca nu e bine sa iau calciu pentru ca provoaca contractii. Eu nu am stiut lucrul asta si doctorita mea ma indoapa cu calciu de o luna jumatate, cate o pastila in fiecare seara.Si inca mi-a mai prescris pana la urmatoarea vizita care e pe 20 septembrie. Deci inca o luna de-acum inainte. Pe langa asta mai iau fier dimineata si iod la amiaza. Doctora asta e oare nebuna? Mai ia cineva fier si iod? Si pe o perioada asa de lunga????????
Ar trebui sa ma opresc sa iau calciu si sa nu-i spun nimic? Eu sunt o fire constiincioasa asa ca pana acum nu mi-a scapat nici o pastila din cate mi-a prescris.
Analizele de sange mi-au iesit bune, cand le facusem cu vreo 2 luni in urma.Stiu doar ca am putina anemie, dar pentru asta se da fier.Femeia asta e oare nebuna de imi prescrie atata calciu??? M-ati bagat in sperieti.
Va rog sa ma ajutati!!!!
Crisstiana 23+
gabitz78 spune:
buna dimineatza tuturor.
anca - bun venit.sarcina usoara in continuare.
si eu stiu ca nu se da calciu, dar oricum, vitaminele prenatale contin si calciu...asa ca...nu cred ca e nevoie sa luam si peste, nu???
am si eu o intrebare...tot ziceati ca nu e bine sa mangaiem burtica...de ce? ca nu am prins explicatia....
pupici.
sa aveti o zi minunata!
ancadragoman spune:
Neata fetele
Anca bine ai venit ,esti pe listuta
TREZIREAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
anca 28+
Maria
poze
ellis spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
anka, ti-am trimis PM cu adresa de email si parola. sunt sigura ca fetele te vor trece maine pe listuta (eu nu ma prea pricep...).
ellis, te intreb acuma si cand vezi imi raspunzi tu: cum ar trebui sa fac daca eu acuma am Cm pana in 28 august (inclusiv). pot sa imi iau CM pt 29.30.31 august, apoi din 1 sept sa intru in prenatal?? se da CM doar pe 3 zile de la dr gineco (eu stiu ca pe minim 5 zile se da). sau pot sa intru in prenatal din 29 august pana in 29 sept (de exemplu, ca stiu ca se ad pe o luna intreaba prenatalul). cand te intreb daca pot nu am refer la nr de zile pre/post natal, ca la astea ma incadrez oricum. sper ca mai inteles ce am vrut sa spun.
bubulina noastra
incerc...sa vad dc am inteles...eu stiu ca se poate da cm pe 3 zile, in genere se da pt urgente, iar la sf lunii, nici nu au altfel cum sa-ti dea, oricum iti dau pe alea 3 zile pana la sfarsi; iti poate da medicul de fam pe cele 3 zile, ca oricum tot el iti da si prenatalul de la 1.09.
Ellis26+