Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gill spune:

ODIHNESTE-TE CAT MAI MULT....CORPUL ISI CERE TRIBUTUL SAU...SI BEBE GEORGE...LA FEL....

quote:
Originally posted by RGE

..Doamne fetelor eu ma simt "sfasiata" de puteri ca atunci cand facem caderi de calciu..nu m-am simtit niciodata asa...parca nu am dormit de secole..nu sunt in stare de nimic..ziceam ca ma opresc de la "Elevit " o perioada insa am bagat unul chiar acum de frica..as putea sa iau ceva??

ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

GILL
28+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA
Au mai ramas 10 saptamani....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

RGE,incearca o limonada cu multe lamai si miere,e tonica!
Si intra pe www . 9. am.ro ,sunt niste filmulete amuzante acolo,poate iesi din starea asta...Nu te-am vazut niciodata asa,ia vezi ca acuma vin la tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Gata fetelor ne-am trezit si noi ,am mancat putin(cartofi prajiti cu gratar de pui,castraveti acri,masline verzi,ardei copti si 1/2 ciocolata),iar acum stam la taclale cu voi.
Rox si eu zic sa mananci ceva dulce ca poate este de la glicemie.
Pusi doare rau gravibinonul nu?
Eu am facut 6 si aveam niste galme.........

anca 28+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

...pei am papat toata ziua ciocolata nu cred ca e de la glicemie..in casa sunt 16 grade.....am bagat acum si apa multa..nu sunt singura adica a venit sotul acum si trebuie sa-mi treaca..va multumesc din suflet..

ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Ce fac, fetele?
Nici eu nu am avut o stare prea buna azi. De aceea nu am intrat pe DC ca sa nu va indispun si pe voi. Am facut si eu 2 feluri de mancare. Nu mai gatesc o saptamana ca ma simt epuizata . Nici nu prea sunt eu mare prietena cu bucataria .
Azi nu am iesit deloc din casa si nici nu intentionez. Ma simt putin cam slabita.

Roxxy 24+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Anca...ai vazut ca a nascut Lia....o stim de la cap "contractii nedureroase"......cate a patimit si ea dragutza......dar tot raul spre bine.......s-a terminat foarte frumos....

quote:
Originally posted by ancadragoman

Gata fetelor ne-am trezit si noi ,am mancat putin(cartofi prajiti cu gratar de pui,castraveti acri,masline verzi,ardei copti si 1/2 ciocolata),iar acum stam la taclale cu voi.
Rox si eu zic sa mananci ceva dulce ca poate este de la glicemie.
Pusi doare rau gravibinonul nu?
Eu am facut 6 si aveam niste galme.........

anca 28+

Maria
poze

GILL
28+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA
Au mai ramas 10 saptamani....

Mergi la inceput

Liadorian a nascut si Aylin parca ieri ...ma bucur ptr ele si mai ales ca au nascut relativ repede.

anca 28+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Scuze ca ma bag si eu asa...

In 30 - 40 de minute ma duc cu sotul in magazin la Unirii sa-si ia acumulatori pentru aparatul foto (luat special pentru bebe - zice el)pe unde sunt in Unirea hainute pentru bebei? Imi recomandati ceva?

Dana 23+ Luca-Rares

http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Bai, m-a terminat lasagna asta! mai bine comandam, ca nu mai pot de spate...mi s-au lipit foile..offf, complicat rau, acum am bagat-o la cuptor. Sunt si eu curioasa ce o sa iasa!
Dar de mancat o sa mananc oricum, ca mi s-a facut si foame si pofta V
Voi nu vreti? Va ofer cu placere!

Mergi la inceput

Creem eu vreau ca e facuta cu munca multa,deci e buna.
Dany la etajul unu sunt cam toate

anca 28+

Maria
poze

Mergi la inceput