Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 18

gill spune:
gill spune:
 ODIHNESTE-TE CAT MAI MULT....CORPUL ISI CERE TRIBUTUL SAU...SI BEBE GEORGE...LA FEL....
quote:
Originally posted by RGE
..Doamne fetelor eu ma simt "sfasiata" de puteri ca atunci cand facem caderi de calciu..nu m-am simtit niciodata asa...parca nu am dormit de secole..nu sunt in stare de nimic..ziceam ca ma opresc de la "Elevit " o perioada insa am bagat unul chiar acum de frica..as putea sa iau ceva??
ROXANA31+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
GILL
 28+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"
28+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu" SARA IOANA
SARA IOANAAu mai ramas 10 saptamani....

iuli-ana spune:
iuli-ana spune:
 RGE,incearca o limonada cu multe lamai si miere,e tonica!
Si intra pe www . 9. am.ro ,sunt niste filmulete amuzante acolo,poate iesi din starea asta...Nu te-am vazut niciodata asa,ia vezi ca acuma vin la tine...

ancadragoman spune:
ancadragoman spune:
 Gata fetelor ne-am trezit si noi ,am mancat putin(cartofi prajiti cu gratar de pui,castraveti acri,masline verzi,ardei copti  si 1/2 ciocolata) ,iar acum stam la taclale cu voi.
,iar acum stam la taclale cu voi.
Rox si eu zic sa mananci ceva dulce ca poate este de la glicemie.
Pusi doare rau gravibinonul nu?
Eu am facut 6 si aveam niste galme.........
anca   28+
28+
Maria
poze 

RGE spune:
RGE spune:
 ...pei am papat toata ziua ciocolata nu cred ca e de la glicemie..in casa sunt 16 grade... ..am bagat acum si apa multa..nu sunt singura adica a venit sotul acum si trebuie sa-mi treaca
..am bagat acum si apa multa..nu sunt singura adica a venit sotul acum si trebuie sa-mi treaca

..va multumesc din suflet..
..va multumesc din suflet..
ROXANA  31+ "ursuletz"
 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
 GEORGE IONUTZ 
AMR 9 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Roxxy80 spune:
Roxxy80 spune:
 Ce fac, fetele?
Nici eu nu am avut o stare prea buna azi. De aceea nu am intrat pe DC ca sa nu va indispun si pe voi. Am facut si eu 2 feluri de mancare. Nu mai gatesc o saptamana ca ma simt epuizata  . Nici nu prea sunt eu mare prietena cu bucataria
. Nici nu prea sunt eu mare prietena cu bucataria  .
.
Azi nu am iesit deloc din casa si nici nu intentionez. Ma simt putin cam slabita.
Roxxy 24+ Rares Matei
Rares Matei

gill spune:
gill spune:
 Anca...ai vazut ca a nascut Lia....o stim de la cap "contractii nedureroase"......cate a patimit si ea dragutza......dar tot raul spre bine.......s-a terminat foarte frumos....

quote:
Originally posted by ancadragoman
Gata fetelor ne-am trezit si noi ,am mancat putin(cartofi prajiti cu gratar de pui,castraveti acri,masline verzi,ardei copti si 1/2 ciocolata),iar acum stam la taclale cu voi.
Rox si eu zic sa mananci ceva dulce ca poate este de la glicemie.
Pusi doare rau gravibinonul nu?
Eu am facut 6 si aveam niste galme.........
anca28+
Maria
poze
GILL
 28+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"
28+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu" SARA IOANA
SARA IOANAAu mai ramas 10 saptamani....

ancadragoman spune:
ancadragoman spune:
 Liadorian a nascut si Aylin parca ieri ...ma bucur ptr ele si mai ales ca au nascut relativ repede.
anca   28+
28+
Maria
poze 

dany2007 spune:
dany2007 spune:
 Scuze ca ma bag si eu asa...
In 30 - 40 de minute ma duc cu sotul in magazin la Unirii sa-si ia acumulatori pentru aparatul foto (luat special pentru bebe - zice el)pe unde sunt in Unirea hainute pentru bebei? Imi recomandati ceva?
Dana  23+
 23+  Luca-Rares
Luca-Rares
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/

creem spune:
creem spune:
 Bai, m-a terminat lasagna asta! mai bine comandam, ca nu mai pot de spate...mi s-au lipit foile..offf, complicat rau, acum am bagat-o la cuptor. Sunt si eu curioasa ce o sa iasa!
 mai bine comandam, ca nu mai pot de spate...mi s-au lipit foile..offf, complicat rau, acum am bagat-o la cuptor. Sunt si eu curioasa ce o sa iasa!
Dar de mancat o sa mananc oricum, ca mi s-a facut si foame si pofta V
 V
Voi nu vreti? Va ofer cu placere!

ancadragoman spune:
ancadragoman spune:
 Creem eu vreau ca e facuta cu munca multa,deci e buna.
Dany la etajul unu sunt cam toate
anca   28+
28+
Maria
poze