Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am revenit si noi pe baricade...
]cica facem nani o ora ....care s-au transformat in doua...si alea de abia intrerupte....
mai fetelor ce e cu voi asa de indispuse azi???

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Dany, la etajul 3 sunt destul de multe magazinase pentru copii. Tot acolo se afla si Altexul, Domo. Vezi ca e un magazinas micut care se adreseaza mai mult nou-nasscutilor und eau hainute la preturi rezonabile. Daca nu ma insel nu are un nume cunoscut. Sigur o sa-l recunosti imediat.
Spor la cumparaturi. Sa faci poze la ce cumperi!

quote:
Originally posted by dany2007

Scuze ca ma bag si eu asa...

In 30 - 40 de minute ma duc cu sotul in magazin la Unirii sa-si ia acumulatori pentru aparatul foto (luat special pentru bebe - zice el)pe unde sunt in Unirea hainute pentru bebei? Imi recomandati ceva?

Dana 23+ Luca-Rares

http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/

Mergi la inceput

schimbat un pic meniul...si m-am impotmolit....ce sos mai mare cu piure si chiftele inafara de sos de rosii????

bubulina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pai sincer eu cu sos de rosii as manca

anca 28+

Maria
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

Pai sincer eu cu sos de rosii as manca

anca 28+

Maria
poze

bubulina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

BB, te admir ce gospodina esti. Pe mine m-a invata prost barbate-meu. El este pasionat de bucatarie si de fiecare data cand are timp face cate o reteta noua. Eu m-am obisnuit o mica puturoasa. In afara de curatenie, nu prea mai fac nimic. Gatesc destul de rar si atunci o fac ca trebuie. In schimb, mi se faca tot timpul pofta de diverse chestii, dar imi trece rapid cand ma gandesc sa intru in bucatarie

Roxxy 25+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Fetelor, ne-am intors si noi de la doctor, ne-a urcat pe masa ginecologica , mi-a zis ca arat ca o floare, ca nu crede ca sunt genul care sa se ingrase mai mult de 14 kg in toata sarcina, dar ca daca vad totusi ca pun excesiv pe mine pot oricind sa renunt la dulciuri (oricum nu mincam multe). Nu mi-a dat inca nici o analiza de facut, desi l-am intrebat, nu m-a intrebat de nici un triplu test. Mi-a dat insa de luat fier si vitamina C, asa, preventiv, cica...dar mi-e tare frica de constipatie...

Creem, da, si noi am asteptat cam mult sa vina bebe. Ai terminat lasagna aia? Cum a iesit? Eu fac acum chiftele, ca mi-a facut BB pofta.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin25+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

roxxy, eu te invidiez pe tine, cu asa un sotz......ce bine de tine, face el papa.....hai ca si al meu a facut azi...budinca...
jasmin, cand am chef de g=facut mancare parca si mancarea iese mai buna... au iesit niste chiftele zici ca is scoase toate prin forma...

bubulina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

wow..ce de mancarica buna aveti...primiti si musafiri?
pupici.
ies nitel sa profit de ultima seara de libertate...maine se intoarce balaurul din vacanta!
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cu sos de marar mai merge, insa e greu de gasit la vremea asta.
eu am cautat- duminica ce-i drept...si am gasit o manuta ofilita..de mi l-a dat nenea pe gratis..;)
uff..iar arsuri..iar dureri de spate..de coaste..pana vine bebe tot asa o s-o duc...asta e...

29+ piticul Stefanut

Mergi la inceput