Colectia de toamna-iarna 2005(148)
Raspunsuri - Pagina 8
roxisialexia spune:
hello dragelor!
ca tot vorbiti voi de ingrasat in timpul sarcinii priviti aici:http://www2.snapfish.com/thumbnailshare/AlbumID=171225305/a=102596387_102596387/t_=102596387 cum aratam fix acum trei ani, eram la mare in olimp
anda, ce crezi ca imi auzira urechile azi, imi povestea o colega ca soltul ei care este la o specializare in state l-a tras curentul a facut nu stiu ce infectie si i s-a prescris...ai ghicit /???
feli, mai facut sa rad cu asemanarile de comportament ale copiilor cu acelasi nume, alexia nu aveti pe acolo?
xandra, nu ma bati pe mine, sunt in poll position
lavi ai fost cumva la oracle?(pentru job)
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
roxisialexia spune:
gandacel, ce mai face bogdan, cum se mai simte? nico, mai spune-ne despre stefania, pleaseee! abia astept sa intru in concediu poate ne vedem si noi intr-o zi( de vineri sunt in concediu)
cora, fain de tot atmosfera de la voi .
alexandrina, nu te mai necaji, cat de curand o sa devina si piticul tau un nazdravan si o sa duci dorul zilelor mai linistite.
pitic, ce mai face burtica?
meems, a venit rianna acasa? cum e la job, tot part time lucrezi?
roxisialexia spune:
gabi ce se intampla cu tine, de ce ti-e rau? Un gand bun din partea mea si multa multa sanatate.
edit: vad ca ai sters mesajul!!!
gabitaco spune:
fetelor...cred o sa lipsesc ceva vreme de pe forum. Va doresc tot binele din lume, o viata frumoasa plina de realizari si impliniri alaturi de cei dragi.
pt tine roxi , e mai bine asa...
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
fee spune:
Hello,
Ne-am intors si noi din concediu si am venit acasa la 18 grade si ploaie.Daniel s-a comportat bine in ro dar a capatat si obiceiuri mai putin bune , acum tipa cand vrea ceva ....In Ro am luat toate tipurile de lapte posibile si nu le-a acceptat asa ca am luat Nesle junior.
Alinus , nu exista taxiuri in buc cu scaun si ai grija ca o sa incerce sa te jecmaneasca pe fata ( din victoriei pana in otopeni unul a vrut sa ne ia 70ron cand normal pretul este de 30 ron )
In fine , sejurul a fost frumos dar tot mi-a lasat un gust amar
Sanatate tuturor !
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
pumba spune:
roxi raspund eu - i-au prescris tylenol sau advil?
adeline imi da dureri de cap,a facut o pasiune pt deodorantele mele le scoate capacul, si efectiv le distruge, de vreo 2 zile adun stick de peste tot, prinde periuta de dinti o baga in WC si tot asa.
monet spune:
inutza, esti o dulce sa intrebi. n-am crezut ca intereseaza pe careva.... tu ce faci, scumpa de tine? chiar zilele trecute ma gindeam sa te sun... numa-asa...
.....va spun, pe scurt: sint in pre-saptaminia inceperii scolii - orientation week - si inteleg tot mai bine ca scoala ca asta mai rar! iti dau la dispozitie si fac totul inca de pe acum sa-ti gaseasca dream jobu' ce ti-l doresti. ceva fantastic, nu-mi vine sa cred. ii drept ca ajuta mult ca scoala ii cunoscuta cu renume, cel putin in america. asa ca ma pregatesc de cursuri si interviuri pentru internship (la vara) (si mai tirziu, pentru full-time job)... cel mai rau acum e faptul ca sean e in semnul intrebarii daca va ramine consultant pentru pittsburgh sau se muta altundeva: de-aia nu ne-am mai inchiriat casa pe care deja o alesesem... eu stau la hotel cu sotu' si asteptam un verdict pentru ce va fi cu slujba lui. s-ar putea ca astia sa nu-l mai vrea si-atunci se muta cu totul in florida, sa stea cu copiii. ar fi fain. desi eu as fi departe de ei, ar fi doar temporar.... o sa vedem. doamne-ajuta.
va pup si va iubesc!
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157600991007990/show/" target="_blank">Iulie 2007
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601320078989/show/" target="_blank">Fete Tunse
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
meems spune:
Roxi Da, eu tot fara copila (vineri zbor spre Phoenix, ma duc s-o aduc acasa!!!), si tot cu job part-time.
madau spune:
Neata!!!
Lume nou pe forum, Fee bine ai revenit, asa e din pacate la faza cu taxiurile, toti incearca sa te fure cu ceva, eu nu iau decat taxiuri de la 2-3 companii in care am incredere, in rest...cam nasol. si ptr Daniel, sper sa revina la bunele obiceiuri
Roxi io am o Alexia acasa..nu mai zic cum e..cred ca n-am fost prea inspirata la alegerea numelui..i-am pus combinatia LETALA..Alexia Miruna...iti dai seama. Acu serios..avem in parc 2 Alexia, foarte dragute amandoua, dar si aprige la manie
Monet tine pumnii sa se rezolve asa cum vreti
Gabitaco nu te supara...
Anda m-am amuzat copios citind "jurnalul"..nu-l stiam. Cu caruciorul...cam greu, nici eu n-am reusit sa-l vand pe ala de la Graco, primul al Mirunei, cu scoica si tot ce trebuie..a zis cineva ca vine sa-l ia, apoi vroia sa-l trimit in provincie, asa ca m-am lasat pagubasa. Dar ca pret..da-l undeva la jumate din cat e nou.
Of, tipa maimutza sa o duc afara...revin deci
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
joy04 spune:
NEATA.
GABITACO please spune ca ai patit???? hai ca stau pe ghimpi acum, nu-i de rau nu?
chiar ma gandeam la tine citind subiectul cu porcul Andei ca nu ai intrat de ceva vreme.
o pajiste de si ganduri bune.
MONET bafta cu scoala si cu job-ul lui Sean. s ava iasa cum va doriti si cum este mai bine.
FEE bine ai revenit. te inteleg cu gustul amar, ma bucur in schimb ca v-ati simtit bine per ansamblu.
si cu taximetristii care te jefuiesc..trebuie sa ai maaare grija.
daca nu te uiti atent pe usa sa vezi ce tarife au si mai ales daca nu-i intrebi te trezesti ca-ti iau si 10 ron pe km in conditiile in care majoritatea companiilor au tarife intre 1,2-1,5 ron / km.
mai fetelor eu nu-mi vad capul de treaba. maine vine Vlad acasa si acum vad toate gaurile negre (a se intelege treburi pe care nu le-am facut) si as vrea sa fac azi si maine cat mai mult posibil.
ieri am dat cu lavabila in dormitor, dar nu am reusit sa acopar petele de pe pereti de la nurofen si panadol.
mai an nitel in bucatarie si apoi pe hol. sa nu credeti ca am luat tot peretele la vopsit ci numai pe unde se cerea.
fug la treburi
Joy 35+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)