Colectia de toamna-iarna 2005(148)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Bey, am gasit un trifoi cu 4 foi in Poli Ce sa fac, sa joc la Loto?

Iar fii-mea a gasit "cacane" (castane). De atunci nu-i mai tace gurita, le tine in mana, nu-i mai trebuie nicio jucarie.

Noki nu raspunde. Cred ca deja e in mare party

Ps: in Poli sunt 2 fete una Sarah care musca si una Miruna care da cu sutul (fara misto, Noki si Madau). Cred ca numele e de vina... In schimb mai e o Ilinca cuminte foc. Lasa, ca o vad e peste cateva luni

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Feli, Noki cred ca e in drum spre Sovata, sa faca acolo mare chef mare bairam, asa ca de aia nu cred ca raspunde.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Ps: in Poli sunt 2 fete una Sarah care musca si una Miruna care da cu sutul (fara misto, Noki si Madau). Cred ca numele e de vina... In schimb mai e o Ilinca cuminte foc. Lasa, ca o vad e peste cateva luni

Miruna nu avem in parc, dar SARAH care musca avem si noi.....musca si ciupeste/zgaraie.....

Joy 35+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mda..iar n-a vrut maimutza sa manance mancarica...de vreo 4 zile i s-a pus pata pe iaurt..numai asta ar manca si nimic altceva. Ce sa-i fac? S-o las sa faca foamea si sa insist cu mancarea, tre sa se deaz pe brazda la un moment dat, sau sa-o las in pace si sa-i dau iaurt? Voi ce parere aveti?. Dar mi-e teama ca daca o las, n-o sa mai fie chip sa o fac sa manance altceva, la cat e de incapatanata.

Feli avem si noi la bloc inca o Miruna, e mai maricica nitelus, dar povestea maica-sa ca tot asa rea si incapatanata era

Ceva nume de copii cuminti nu stiti...sa ma ghidez si eu la urmatorul bb..ca altfel ma duc la balamuc

Maria eu la varicela am folosit cu succes mixtura mentolata, sau talcul mentolat. E bun si Claritin-ul, eu il iau cand fac urticarie...dar nu poti sa-i dai tot timpul, de aia zic sa suplimentezi cu mixtura sau talc. Aaa..mie mi-a mai recomandat dr ROMAZULAN, e o tinctura de musetel, foarte buna de dat pe bubite sa nu se suprainfecteze

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madau la noi in parc numai baietii sunt cuminti. Zici ca sunt sedati, asa de linistiti si pasnici sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Razi tu razi, Feli dar mie si la Anda nu ne vine sa ne veselim.
Nici al meu nu se baga in valuri neazvarlit.
Ieri de exemplu am dus copilul in parc, si cum nu prea-i obisnuit, a durat o jumatate de ora pana am reusit sa-l determin sa se joace cu niste nisip si sa se apropie de ceva copii. Pana atunci si-a tinut doua jucarii stranse la piept si se uita electrizat la ce se intmpla in apropierea lui.

Anda ai idee ce inseamna "pdep" cela?
Ca si noi avem expresii la fel de elaborate. Spre exemplu "daba-daba-daba" e expresia faptului ca fi-miu citeste. Orice are scris: carti, etichete, bonuri...

Corap mai povesteste-ne despre relatiile dintre piticii tai ca ne place. Chiar mi-e dor de vremea cand unele dintre noi eram mai "limbute".
Si al meu zice "kk" la "pisu" oricat de mult ii repet. Am observat ca daca zic "pipi" in loc de "pisu" pare mult mai receptiv, de cateva ori a reusit sa repete cuvantul. Noi il mai tinem in fundul gol cat mai sunt caldurile astea si daca nu ne iese pasenta pana la toamna punem scutecul la loc pana se simte el. De cele mai multe ori ajunge la olita si face, dar niciun covor din casa n-a scapat nemarcat. A avut si-o perioada de regres, in care evita olita cu buna stiinta, dar deocamdata si-a revenit.

Maria si Feli va deplang pentru situatiile cu concediile.

Ina multumesc de grija, sunt cat de bine pot fi. Bebe misca, gine e in concediu, asa ca o sa ajung la control in septembrie la vreo 11 saptamani de la ultimul control... Sunt cam ocupata si n-am timp sa mananc bunatati de care poftesc eu... asta-i grija mea cea mai mare .

Noki, multa veselie in restul vietii!

Edit:
Madau Oare ce se intampla daca o vreme nu se mai gaseste iaurt in frigider?
Ce mi-ar place sa vrea si-al meu iaurt, nici sa nu-l vaza. Si au fost cateva zile in care nici lapte nu mai vroia, am crezut ca renunta definitiv la lactate si ma cam speriasem.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hello ,,Colectie''

Noki,LA MULTI ANI!!Fericire multa iti doresc alaturi de sot si iubita mica!!

N-am citit nimic ,nu am timp ,acu' sint cu o ciorba pe foc ,puiu e marait si tre' sa se trezeasca ,nu prea-mi mai vad capu' asa ca intru mai rar..
Sintem bine ,am facut ocho la coite ,sint inca flotante dar am fost ieri la chirurg ,l-a consultat si mi-a zis ca nici vorba de tratament hormonal sau chirurgical ,vor corori definitiv foarte curand deci mi-a luat piatra de pe inima.
De ziua lu' tati am petrecut de minune ,pina la 5 dimineata ,s-a lasat cu dans si tot ce trebuie ,personalul de la restaurant cred ca ne-a blestemat rau de tot dar nu-i bai ,noi sa fim sanatosi.

Nu prea mai am nimic de zis ,nu-mi permite timpul dar fac tot posibilul sa citesc din urma ,sa vad ce mai fac mamicile si copilasii nostri!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Madau,al meu dupa bronsolita asta nu mai maninca decat mamaliga cu ceva ,adica brinza ,iaurt ,perle de brinza ,cas ,in care-i mai bag spanac ,ficatel ,morcov ,iti dai seama ce gust or avea dar sint multumita ca le accepta si p'astea ca altfel ar cade pe strada cred ,deci nu exagerez ,nu vrea nimic altceva de 2 saptamani,n-am incotro ,ii dau ce vrea el ,nu-l pot forta ca-mi varsa ..
Feli ,nu mai baga in seama de mult aspiratorul ,a fost fascinat vreo 2-3 zile doar.

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mutumesc pentru sfaturi . Trec dupa-masa pe la farmacie dupa Claritine. Am notat si Romazulanu-ul, merci mult Mada .

Am mai gasit o explicatie pentru starea de toata jena in care am intrat: am facut si eu febra . Varicela am avut cand eram mica, ma gandesc ca voi fi sub atacul aceluiasi virus, probabil. Asta da si ZZ, nu? Sper sa scap de asta...

Mada, mie mi-au iesit peri albi cu mofturile la mancare din ultima vreme. (Si mai nou si cu cele de la somn, asta e alta poveste...). Din cate am citit, e tipic pentru toddleri sa faca fixatie pe cate un aliment si sa refuze preferatele de acum cateva zile.
Ce sa spun? Daca te tin nervii si am vazut ca si Miruna pana la urma coopereaza, poti incerca sa insisti cu mancarea. Eu una i-as da ce-i place, chit ca dupa vreo saptamana n-o sa mai suporte alimentul ala (iaurtul in cazul vostru) si o sa vrea altceva (greu o sa fie pana descopera noua tentatie/fixatie )....

Madutza, La multi ani sotului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Fetelor stiti daca in Bucuresti exista taxiuri care au scaun de masina pt copii?
As vrea sa vin cu avionul pana in Buc, sa stau eventual 1-2 zile si apoi sa iau trenul spre alba, insa nu as vrea sa ma trambalez cu scaunul de masina ca tot am unul la alba si e tare incomod sa il car dupa mine.

Veste buna: azi mi-au confirmat loc la o alta cresa. Deocamdata nu vreau sa ma extaziez prea tare ca inca nu am vizitat-o sa vad ce si cum!

Maria Alexia sanatate multa, sper sa nu fie nimic grav!

Nu mai stiu ce am citit de dimineata ca s-a trezit miss fix cand eram pe punctul de a va scrie.

Alina si Amalia 17.11.2005

Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput