Colectia de toamna-iarna 2005(148)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Lavi ca de obicei nota 10 la diagnostic. Asa mi-a zis si pediatra care a venit aseara acasa-enteroviroza. Asta a fost un mare evenimet pentru noi, ca a venit rapid acasa si am stata la palavre medicale si nu numai o gramada, pentru ca regula generala era sa fie in concediu sau la ceva congres cand ne inbolnavim noi. Ia da la mine numarul americanului sa dau referinte despre tine, sa punem o vorba buna si sa renunte ala la interviu, sa iti dea salariu de mii de euro si programul pe care il vrei, ca zau esti comoara la casa sau in speta calculatorul omului.
In ceea ce priveste problema cu pozele sincer sunt depasita total, las specialistii sa vorbeasca.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

are cineva vreo serie din totuldespresex sau nevestedisperate? sa-mi mai scald si eu okisorii seara...


mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

mihaelutat multumim frumos de recomandare!!!
Din pacate n-am numarul americanului

Andache daca n-ai vazut Volver ti-l recomand; sigur o sa-ti placa; e si comic si tragic si filmat absolut misto, are niste cadre...
Ce sa mai zic de personajul lui Penelope Cruz.. are o energie si o putere de a "trece peste"...
Pentru mine a fost un bobarnac de curaj filmul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

l-am vazut, mi-a placut.


mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani, Noki!!!
Sa aveti parte numai de bucurii si fericire!

Multumesc tuturor de sustinere!
Camelia , super-interesante subiectele, multumesc mult! Eu n-am avut nici timp nici stare sa caut...
Varicela habar n-am de unde am luat, perioada de incubatia e de 2-3 saptamani, el merge zilnic in parc la copii... Si e ultra-contagioasa.
Plus ca acum 2-3 sapt el era in convalescenta dupa rosul in gat, probabil l-a prins si cu sistemul imunitar mai slabit...

Cu olita si noi suntem codasi - nici n-am cumparat-o. A facut maica-mea ceva incercari cat a fost Cristi la ei, e clar ca inca e prea mic sa inteleaga care-i scopul...

Trimit si mai citesc si capitolul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mama ce logoree aveti...

Anda lasa draga copilul in pace, ca o sa vezi tu cand o incepe sa vorbeasca cum strigi p'aci..ma doare capul...ma dor urechileeee. Faza aia cu "ptep-ptep" a avut-o si Miruna, si acum mai face cateodata, ca stie ca ma amuza.

Mihaelutat bine ca v-ati lamurit ce are Titi, acu banuiesc ca v-a dat deja tratamentul si sunteti mai bine

Lavi din cate stiu eu se muta singure. La mine a durat vreo 2 sapt aproape, pana au fost gata. Nu se vad decat atunci

Olitza a avut o perioada cand facea in ea, si cerea, acum doar imi arata ca face, se trage pe pampers si strica "pis" sau "cah"..dar daca o pun atunci imediat pe olitza nu face. Si cum m-am saturat sa-mi tot faca pe parchet si sa strang dupa ea, am amanat momentul pana mai incolo..cand oi sta mai bine cu nervii.

Feli Miruna se pupa in oglinda

Ma duc sa-i pun maimutzei de mancare, apoi va povestesc si cum a fost ieri la party

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Eu am inceput sa regret ca nu i-am facut puiului Varilix-ul. E plin de bubite, are destule si pe fata, tot vrea sa le scarpine... Doua dintre cele de pe fata a reusit sa le rupa, sper sa nu-i ramana si semne ...
Toata noaptea s-a foit, cred ca de mancarime... Doctora ne-a spus ca e bine sa stea la caldura, ca sa erupa cat mai repede toate, nu in valuri, probabil si de asta il deranjeaza noaptea cel mai mult...
Din fericire avem voie si pe-afara, doar prin curte, sa nu intre in contact cu nimeni. E perfect asa, innebuneam doar in casa.

Am sunat sa intreb de ceva care sa-i mai linisteasca mancarimile si noptile, ma asteptam la Peritol, dar ne-a recomandat Claritine sirop. A mai luat cineva? Din prospect vad ca e pentru alergii, oare o sa ne chiar ajute?

Acum o sa dau o tura prin mag. virtuale de jucarii, sa vedem cu ce sa-l mai tin ocupat...
Si buburuza e in vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Maria noi am luat Claritine sirop dar la alergie respiratorie, pe Titi il manca nasul si ii curgea.Ia mers excelent cu el.
Si Peritolul este tot antihistaminic noi il folosim cu succes la alergiile alimentare. Claritinul este un antihistaminic de generaie noua si da mai putin reactii adverse.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

madau multumesc!

maria claritine=flonidan;(e aceeasi substanta dar am impresia ca flonidanul e mai ieftin; intreaba la farmacie) siropurile astea antialergice mai scad simptomele probabil. Dar de baza nu-i mixtura mentolata la varicela?
Si eu am fost plina de bube (in clasa a 8-a) si pe finalul varicelei trebuia sa merg la un interjudetean de mate si mi-am cam dat jos crustele de pe fata sa nu mi se vada, sa ma primeasca aia pe acolo nu se mai vad decat daca te uiti cu maaare atentie.
Stai linistita, varicela e o boala usoara, e mai mult spectaculoasa, dar e usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

CORAP SPER din tot sufletul sa fiu si eu la fel de linistita in ceea ce priveste curatenia.
oricum, de cand il am pe Vladu sunt mult mai relaxata, dar nu destul incat sa nu-mi fac dracusori cand nu-s toate pe la locul lor.

ha ha ha cu matura si farasul ma educa si pe mine Vlad. eu nu-i pot lasa usile de la hol inchise si normal ca acolo este tot praful, nisipul, noroiul de afara. si daca nu-s pe faza sa dau cu matura, ma ia de manuta si-mi arata pe jos murdaria si-mi arata si pe talpa lui si NU MA LASA pana nu matur!!!

cu alocatia nu stiam, dar eram curioasa cum procedeaza acum.
stiu ca nasa a luat anul trecut indemnizatia pt piticul ei fractiune de luna ca el era nascut pe 28 si nu ia dat=o intreaga.

asa ziceam si eu sa stau pana face Vlad 2 ani ca apoi sa depun dosarul pt piticotul cel mic.


MIRI io nu-l las pe Vlad sa zmulga jucariile altui copil daca acel copil nu i le da. mai bine plec cu el de acolo decat sa facem circ. ca al meu urlaaaa.....
dar ne descurcam noi.

ANDA si LAVI acum stiu ca nu am facut bine ca-l certam. si de aia nici nu-l mai las fara pampers decat cand va sti despre ce-i vorba cu olita aia si cand ca incepe sa ma anunte INAINTE sa faca, nu ca acum ca-mi atrage atentia dupa ce a facut.

LAVI stai linistita ca dureaza pana le muta pe toate. la mine a durat 1-2 zile si m-a anuntat pe mail.

cum va place numele de EDUARD GABRIEL?? ca as ane-am gandit si cred ca asa va ramane. Eduard de la Cristi si Gabriel de la mine. asa am facut si la Vlad, el un nume, eu al doilea.
"suna" bine?



Joy 35+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)

Mergi la inceput