Puisorii de mai 2003

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

daaaaaaaaa Alina..asa da aparat..ma gandeam eu ca trebuie sa fie un Cannon...tinem pumnii sa iasa bune analizele lui Dori..noi am depistat una din sursele de infectie a lui Mircea...O INFECTIE URINARA URATA .. cu Coli hemolitic..nu avea nici un simptom..urina normal fara durere si culoarea urinii limpede , galbena si clara...mipa dat mie prin cap sa-i fac si analiza asta si uite cu ce ne-am procopsit..am repetat analiza de 3 ori..nu-mi venea sa cred.
Daiopri si noua ne e groaza de raceli..am citit ca umidificatorul de camera ar ajuta mai ales iarna la desfundatul nasului si mentinerea unui mediu ambiant cu o doza de umidificare optima...si tot cautand eu pe net am dat de un umidificator care emana si ioni in atmosfera cica ar fi mai bun...voi ce stiti ce parere aveti?adresa e asta...http://www.humanmed.bizoo.ro/vanzare/8031/Umidificator-Ultrasonic-Cu-Ozon
parpa...sa-ti traiasca pestisorii..cu regret te anunt ca noua ne-au decedat 2..asa ca mai avem unul ..sper sa reziste ca-i aveam din aprilie
Dana asa e..e superba BUDAPESTA..mai ales noaptea..cand totul e superb luminat..si mai ales cu vaporasul pe Dunare..sa iei o cina romantica...
Va pup si astept pareri despre umidificatorul meu..am in plan sa cumpar unul..dar vreau unul cu adevarat bun...

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Alycia,va doresc sa scapati repede de infectia asta. imi pare rau, n-am auzit pana acum de umidificatorul asta. eu am unul prodigio. desi scoate mult abur, eu nu simt sa influenteze prea mult umiditatea din camera. poate e camera prea mare si nu face fata. ma batea gandul sa iau aparat salin, am inteles ca e foarte bun pt probleme respiratorii, purifica aerul, face o atmosfera cam ca de salina. tu te-ai informat despre asa ceva?
cu fetele care nu ne-au mai scris, ce ziceti sa facem? sa le trimitem cate un pm sa le spunem ca suntem aici? sau le-ati scris deja si totusi nu ne-au mai cautat?

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Eu pe pisi_ella am mai vazut-o pe la parintii intreaba parintii raspund.
alycia, sa va faceti bine repede! Eu recurg la cratita cu apa, ca nu fac nici o treaba cu umidificatoarele pe care le am. Poate-ti trimit pesti de la mine, ca-s "buruienosi" rau
dana d, n-au iesit deloc miscate pozele alea, cum te laudai Si nu ne-ai zis cum s-au descurcat fetele fara tine.
Aalina, sa fiti bine si veseli si voinici.
Daiopri, cred ca aia alba-i proaspata mama, mai am inca 3 pe care le astept sa vad ce produc (sa vad unde-i mai pun... mai ales ca-n doua saptamini trebuie sa ne caram undeva, ca-i pacat de vacanta asta..)

Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Parpalak unde plecati?

Aalina, Dana_d,Alicya in seara asta mi-am petrecut toata seara uitindu-ma la pozele voastre Foarte frumoase si relaxant pentru mine.

Adita am tot cautat si poze cu copilasi tai dar n-am gasit.

V-am pus si eu citeva poze aici sa vedeti cit de mari sintem
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Noi acum sintem intr-o campanie de "dezalintat" si ceva disciplina ca nu se mai poate.
Copilasi vostri stiu sa-si puna hainele mai groase de toamna singuri
normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

www.flickr.com/photos/adrianacalin/" target="_blank">astea-s pozele noastre

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Dragelor am fost la Cluj. Rezultatul la analize abia saptamana asta il primim.
La alergolog am aflat ca avem sensibilitate neta la "alternaria" si mai slaba la "polen ierburi".
La ORL ne-a programat pe 5 noiembrie la operatie de polipi cu anestezie generala.
Care ati trecut prin asta bagati o parere ceva ca io is fleasca.

Adita superbi puiutii tai.Si ce tort...yami...

DanaMario Josh e un scumpic ca de obicei. Uitandu-ma la poze ma gandesc ca si un baietel ar fi bun :)) Nu m-am prins ce doreai sa stii cu hainele alea? Daca se imbraca singur? Cand are chef se mai imbraca si dezbraca singur da doar atunci.

Parpalak distractie faina pe unde va veti calatori.

Alycia multa sanatate. Sa scapati repede de probleme.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

multumesc fetelor, sper sa scapam de infectie, am terminat tratamentul si acum asteptam rezultatele la urocultura..sa vedem daca am scapat au ba! Am luat aparatul care vi l-am aratat si sa stiti ca se comporta bine..in sensul ca se simte un aer proaspat in camera..are eliberare ioni negativi(ce se gasesc in cantitati mari in aerul de munte) care produc ozonul si are si umidificator cand elibereaza numai aburi simpli...camera are 12 m patrati deci nu e asa mare sper sa-i ajute.
Aalina i-am scos polipii lui Mircea anul trecut in mai tot cu anestezie generala..l-a operat dimineata si dupa masa am plecat acasa..nu l-a durut nimik, nu a simtit nimik...a fost putin agitat cand s-a trezit din anestezie, nu stia ce face si pe ce lume e..dar si-a revenit repede...insa la noi nu a avut prea mare efect chestia asta cu scosul polipilor ca tot asa des s-a racit..intrebare...ce inseamna alergic la "alternaria"?
Adita noua aparatul salin nu ne-a folosit..usuca tare aerul in camera si Mircea tusea si mai tare de la el.Noua nici la salina la Praid nu ne-a mers bine..asa ca...nu stiu ce sa zic de aparatul ala.
DanaMario chiar ca e mare Josh...si mi se pare mai matur decat Mircea parca ar fi un scolar de clasa a 1 a.Nici Mircea nu se inghesuie la imbracat si dezbracat, dar incetul cu incetul le va face el si pe astea
Parpa..in ritmul asta o sa deschizi o acvaristica redutabila.Vacanta placuta ..te asteptam cu impresii din calatorie.

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Alternaria alternata e un fel de mucegai care din cate am citit poate apare in case vechi sau pe plante in gradina, in paduri bla bla...ca am citit la articole de ma doare capul. Ideea e ca are perioada de inmultire maxima si de zbor prin aer in iulie - septembrie adica fix cand am avut noi anul asta probleme cu nasul. Recomandat e ca persoana alergica sa evite plimbarile in padure, joaca in iarba, statul pe langa camp cosit etc....adica exact ce facea copilul meu cu drag toata vara.

Fetelor am 4 bucati teste cu doua dungi la activ (de la vag, mai putin vag, vizibil pana la extrem de vizibil)dar abia miercuri ma duc la ginecolog. Mai am putin si imi fac teste din ora in ora ca sa ma conving ca e ok :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

WOW Aalina felicitari ce ma bucur.
Multa sanatate lui Dori.

Adita sint superbi puiutii tai ma uit mereu cu placere la pozele tale.

Ce vroiam sa intreb cu hainele e ca Josh nu stie sa se imbrace cu gecile cu fermoar normal (adica sa bage o mina pe o mineca apoi cealalta mina pe celalta mineca) El pune haina pe jos baga ambele mini pe mineci si si-o da peste cap si GATA problema e ca nu reuseste mereu sa gaseasca loc la gradinita cind ii scot afara sa si-o aseze pe jos si roaga profesoara sa-l ajute si ni se face mereu observatie ca nu stie sa se imbrace.
Am incercat dar nu reusesc sa-l invat sa se imbrace normal ca oameni mari dar se incurca in miini si mineci :)

Nu stiu cum e la voi dar noi ne distram rau cu Joshua cu replicile lui cu asociatiile lui sint haiosi rau la virsta asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

adita, sa-ti traiasca, e unul mai frumos ca altul! Elena vad ca s-a facut o adevarata domnisoara!!!
alycia, sper c-ati scapat de infectie si sper sa ne dai un raport de zero raceli dupa umidificatorul cel nou.
Aalina, FELICITARI [{:)] (vezi sa iasa fetita ) N-a zis doctorul ca-i alergie d-aia care trece cu virsta? Poate si scapati de ea dupa ce scoateti polipii.. Oricum, septembrie a trecut, asa ca poate trece de tot pina-n iulie viitor.. (tot mai luati tratament anti-alergic, chiar daca-i octombrie deja?). Si stai calma cu testele alea, ca falsuri negative s-au mai vazut dar nu si falsuri pozitive.
DanaMario, Paul stie sa se-mbrace doar daca are interesul.. De vreo citeva ori l-am prins ca si-a incheiat singur si fermoarul, dar trebuie concentratie maxima la aia. Inca nu stim unde mergem, ca m-a luat cam pe nepregatite, eu credeam ca-i mai inspre decembrie vacanta noastra. Undeva spre sud, cel mai probabil.
Si noi ne distram cu diverse perle de-ale lui Paul, zilnic.
Vineri mi-a venit cu "triple C award" - diploma de buna purtare, cum ar veni, acu sa vedem cum pastram standardul!
Trebuie musai sa va zic de marea realizare cu pestisorii mei cei buclucasi, betta, am reusit sa vad puii proaspat iesiti din icre. Arata ca niste icre cu coada. Taticul lor, care a construit cuibul de bule, acuma e ocupat sa alerge dupa ei si sa-i puna la loc in bule, ca ei sint ocupati sa se zvircoleasca si sa cada, in pofida faptului ca inca nu pot sa inoate. (Pentru ca sint inca cu capul in "icra" - de-acolo mai maninca inca). Acuma mai trebuie doar sa fiu pe faza sa-l scot pe tatic cind or incepe sa inoate singuri, ca altfel or sa ajunga cina. El nu maninca si nici nu doarme cita vreme e ocupat sa aiba grija de aia micii, eu am obosit doar uitindu-ma la el cum tot alearga dupa ei. Nu stiu exact ce-o sa fac cu ei cit om fi plecati, de cei mari n-am grija, o sa-i pun impreuna cu parintii si o sa le dau mincare speciala de "plecat in vacanta" - in teorie se elibereaza treptat, om vedea cum o fi in practica...
Va pupa mama si sa fiti sanatosi.

Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme

Mergi la inceput