Puisorii de mai 2003
Raspunsuri - Pagina 7

Daiopri spune:
Aalina d-na draga, lasa neuronul ca e bun. E drept ca nu am zis de la inceput ca are 2 nume. Cert e ca nu am vrut sa se incurce cu Stefan al korinnei, si Cristi nu era folosit desi il chema si pe Mircea Cristian:) Vezi cate aventuri?:)) Noi il strigam doar Stefan si derivatele lui. Cred ca nici nu stie ca mai are un nume, si apoi asa il cheama si pe al lui tata, asa ca nu ar pricepe:)
Apoi, ceva masuratori mai ai si tu la baiat? Ca mi se pare inalt tare:) Tare au mai crescut mari si frumosi…
Acuma lipsesc poze actualizate cu Joshua;)
DanaMario, ce zici tu acolo suna bine pt copii cooperanti si mame hotarate. La noi nu e nici una nici alta, ca deh cu cine sa semene copilul?:) Ca cel mai prost stau eu cu regulile.
Cam asa cum zice si Parpa, daca are stickere le facem acum, apoi daca ii tai ceva din program nu-i nimic, mataie nitel da isi gaseste el alta atractie. Pe cuvant ca seamana rau cu mine.
Parpa, asa zice si sotul ca sa il las sa se uite la tv eventual in camera lui, dar nu vreau. La noi problema e ca adorm eu inaintea lui, sau in orice caz mi-e somn, si de aici ma apuca si nervii ca nu se culca si eu vad numai pat in fata ochilor. Ca era ba cu citit poveste, ba stai sa vada luna, cert e ca mereu mai are ceva de facut numai sa nu se culce.
Despre mandra, intra el vitejeste in aeroport si cand i-am aratat-o nu stia cum sa se ascunda dupa cartile de joc pe care le avea in mana:))) Nu cred ca a recunoscut-o, ca si in cazul cu sora mea, bucurie mare ca vine, da acolo ascunde-te dupa ce poti. Si mai frumos ca al meu tocanea in engleza, iar fetita nu mai stie engleza:)
De unde concluzia ca doar in ro poti invata limba repede si bine.
Adita, nu in ultimul rand, chiar ieri ma uitam la pozele tale, trebuie sa fie tare frumos la voi in casa. Cu asa copii frumosi, unul si unul, mare bucurie. Imi place ca au toti gaurica in barba:) Si, stii cum e cu dreptul bebeilor, Stefan e cireasa de pe tort:))) Te admir mult.
Fetelor va doresc un wk placut si d-nelor din tara asta un curcan gras frumos si gustos. Eu nu apuc sa fac nimic, caci profu cu cursul vrea sa facem curs si luni ca sa nu terminam la Craciun. Asa ca alta data curcanul…
Numai bine tuturor

alycia spune:
Aalina, felicitari pentru "titlul de aspiranta"..sa fie intr-un ceas bun! Superbe pozele, cele din Retezat sunt nemaipomenite...ce fel de aparat foto aveti..? Pozele sunt de o calitate extraordinara!Vrem sa ne luam si noi alt aparat ca asta din dotare ne-a cam lasat balta!
Din cate am vazut eu in poze se pare ca Dori a luat-o vertiginos in sus..ce inaltime mai are?
Mai nou, Mircea..vrea sa fie "taticul" unor catelusi de vreo luna..i-a vazut in curtea unor oameni, iar cand i-am explicat ca ei nu pot sa stea in bloc s-a oferit sa le faca casuta in fata blocului cu urmatoarele dotari: WC mare pt "mamica catel", Wc mic pentru puii de catel, un Tv mare si un Tv mik si binenteles aer conditionat sa nu le fie prea cald...era asa de convins de ce spunea ca pur si simplu imi venea sa-l mananc.
Noi nu am trecut la sistemul cu "recompense"...deocamdata asculta tot ce-i spun..inca nu-i trece prin cap ca s-ar putea impotrivi..
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Aalina spune:
Dori are 1 m si 17 cm si cam 20 kg. Suntem tot cu muci, din cand in cand cu febra si mi s-a plans si ca il doare o ureche. Asa as cauta un zid de dat cu capul....
Alycia o sa ma uit acasa la aparat si iti zic.
Daiopri la noi functioneaza adormitul singur cand e obosit sau stat langa el un pic cand are chef de povesti. Cumplit e ca eu inventez povestile pe moment, ca sa stam cu lumina stinsa si nu mereu am logica la ce debitez si imediat ma prinde cu diversele lui intrebari (ex:ramasesera unii fara benzina in povestea mea si au plecat pe jos iar Dori m-a intrebat "de ce nu au impins masina" si daca au plecat "cine a luat masina de acolo?" sau "ce s-a intamplat cu ea")
Parpalak reteta aia teoretica pentru fetite am citit-o si eu:) Acum om vedea ce iese si daca iese ceva...
Sa stii ca ce povestesti tu acolo cu pestii mie tot complicat mi se pare. Nu am apucat sa iti raspund la comentarii la poze(cupola era din Iasi, manca popcorn copilul, florile la geam erau din Sighisoara, din pacate nu am dormit in fan dar mie tare mult mi-a placut imaginea aia a podului si livada pe care o aveau acolo.)
Va pup

adita spune:
Parpa, eu incerc sa-iculc pe toti odata, dar nu prea reusesc. Antim adoarme primul. el nu doarme la pranz, oricat m-as chinui, dar seara pica. se duce singur si se pregateste si imediat adoarme. cu Elena si Nectarie e mai greu,ca au chef de vorba, asa ca ii despart dupa ce spunem rugaciunea si povestea, ca i-ar apuca dimineata povestind
daiopri, multumesc, m-am umflat in pene citind ce ai scris de noimamica de patru copilasi
: Stefan (18 ian. 2007)
, Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

alycia spune:
Aalina, eu zic sa-l duci la O.R.L..nu cumva sa fi facut otita.Multa sanatate puiutzului.
Chiar azi l-am masurat si eu pe Mircea..are 1m si 13 cm si 21kg.
Adita, mare distractie trebuie sa fie la voi in casa..mai ales la ora culcarii...trebuie sa fi un adevarat general...sa-i pui pe toti in rand.
Fetelor..noi in privinta somnului suntem lejeri...se scoala la 10 cand e de dupa-masa la gradi...si atunci nu mai doarme de pranz,insa seara adoarme la 22..iar cand e de dimineata,apuca sa doarma si la pranz vreo 2 ore si atunci se muta ora de dormit seara pe la 23...
El se culca fara povesti, dupa emisiunea lui preferata "trasniti din NATO"..apoi stingem lumina si i ramane aprins doar neonul de la micutzul acvariu de pe birou, unde inoata dand frumos din coditza 2 pestisori caras auriu..sau voalul miresei cum li se mai spune(astia sunt cel mai bun somnifer!)
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

parpalak spune:
Si mai ziceti de pestii mei... carasii aurii ai alyciei sint mult mai dificil de intretinut.. (chiar asa, trasnitii din NATO... ???
)
Aalina, si mai e si ca baietii inoata mai bine in mediu sarat si fetele cind maninci dulce (fructe). Zau asa, de ce n-au impins mai masina aia?
adita, nu merge aia cu "uite copiii mari cum fac".. adica Antim..? Paul e torpilat ca el e baiat mare si vrea sa faca si el tot ce-i vede pe aia de 8-9-10 ani... Din pacate n-am unu' si la ora culcarii..
Edit, ca sa zic ca la noi functioneaza apa calduta si sarata pe nas, cu pompita cu care-i scoteam mucisorii cind era bb. O umplu si ii vir apa pe-o nara pina iese pe ailalta. Nu-i placut deloc, c-am incercat si pe mine - dar tot e mai placut decit cind tragi apa sarata pe nas, de ajunge in git.. (e si mai eficient..) Si cum ziceam, dupa ce-am impins apa sarata de sa curete nasu, dupa aia o tragem inapoi, ca nici sa stea acolo nu-i bine.. Ideea e ca sarea e puternic antibacteriala si ajuta foarte tare organismul sa se vindece singur..
Dar daca a ajuns bubu la ureche deja, mai bine va vede un ORList ceva..
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme

parpalak spune:
Si mai are mama inca 7 pestisori mici Nici nu stiu deocamdata cine i-a facut, ca-s cam incolori (si iuti foc, abia i-am prins)...
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme

dana d spune:
Buna mamici! Aseara m-am intors din Ungaria de la Team building. Nu gasesc cuvinte sa va descriu cat de frumoasa este Budapesta, nici timp n-am pt ca peste 5 minute plec acasa. Budapesta este un oras plin de castele si cladiri vechi, frumoase si bine pastrate peste secole. Cum se incarca pozele in album, uitati-va ca sa va faceti numai o idee despre ce e acolo, nici eu n-am vazut decat o mica parte, e nevoie de mult mai multe zile ca sa vezi toate minunile alea arhitecturale. E un loc foarte bun sa va petreceti un concediu si eu ma gandesc serios la asta. Mai multe amanunte cand voi avea timp, deocamdata va pup si sper ca sunteti bine cu totii, si parinti si copii.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA

Daiopri spune:
Parpa, da tu faci colectie acolo nu gluma. Da e frumos asa sa nu stii cine ce face?
Dana_d bine ai venit inapoi. Nu-I asa ca face minuni serviciul la moralul omului?
Noi suntem binisor, iar cu nasuc infundat si tuse, dar parca nu asa rau ca alte dati. Speram sa ne mai intremam. Si sa ma laud si eu ca suntem fara pampers noaptea.
Aalina, chiar e inaltut Dorian.
Ma chinui sa imi planific vacanta ceva, ca deja ploua ploua….
Numai bine tuturor

Aalina spune:
Parpalak sa iti creasca mari...pestii:))
Dana_d frumoase locuri ai vizitat. Si ziceai ca ai fost la lucru? :))
Daiopri felicitari pentru scutecel. Si multa sanatate.
Alycia aparatul e un Canon digital A460.
Adita sa iti traiasca puiutii. Sunt superbi toti.
Noi avem programare vineri la Cluj pentru analize. Sunt tare curioasa pana la urma ce o fi. La noi problema ar fi ca din vara curge nasul, iar sta, iar curge...de tusit foarte rar a tusit, iar atunci cand cu urechea clar a fost un curent pentru ca ii curgea si ochisorul si a cedat repede. Da m-am saturat ori sa nu ii dau nimic dupa unii medici ori sa il indop cu antibiotice dupa altii. Sau cand imi e lumea mai draga sa facem febra.
Unde mai umbla carrie, olo si Lumy? Nici de ange sau Korinna nu am mai auzit.
Va pup