Puisorii de mai 2003

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

wow..cred si eu...gargara cu apa sarata am facut si eu si stiu ca face bine chiar daca e naspa..acu as mai avea o intrebare ..cum suporta Paul tratamentul cu apa sarata...si oare nu i usuca prea tare mucoasa nasului...?
fetelorrrrrrrrrr..hallo, hallo..au trecut sarbatorile...ia mai adunati-va si pe aici si spuneti cum ati trecut in noul an?

Alycia si cei doi flacaiasi!

Mergi la inceput

gata..am experimentat cu brio prima faza cu apa sarata pe nas...nu a fost chiar asa rau......urmeaza faza "un catel de usturoi pe zi"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

La multi ani, mamici!! Sa va aduca anul nou numai bucurii, impliniri si sanatate voua si puiutilor.
Noi am petrecut ca de obicei, acasa, cu porcul, cu bradul, cu rudele, cu cadourile, apoi cu zapada si acum la munca. Hai ca in cateva cuvinte am sintetizat doua saptamani de vacanta si sarbatori.
Am inceput munca pe 4 ca pe 3 n-am reusit sa ajung din cauza zapezii dar de luni am luat startul cu totii si Ilinca gradinita si Alexa scoala, iar eu lupta cu transportul in comun si inotul prim mormanele de zapada.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

alycia, pai trebe suflat/aspirat bine nasul dupa apa aia sarata. Pe de alta parte, majoritatea sprayurilor nazale pt copii aicea sint cu solutie salina si-s recomandate pt mentinerea mucoasei nazale umede. Sint mai putin sarate decit o lingurita la o cana. In plus, nu desfunda, doar curata, asa ca daca aveti un caz de nas inflamat bine si vine noaptea, e bine sa ai si ceva picaturi de desfundat nasul la indemina.. Se dezinflameaza de tot numai dupa ce trece boala. Da' la doctor tot cred ca ajungem, ca cred c-a ajuns si ceva la ureche, ori muci ori apa, ca se cam plinge de ureche.. nu prea convins..
Usturoiul, daca n-am zis inca, mai zic odata () (originalul e "daca nu v-am zis, va repet"): data pe razatoare si/sau pisat bine de tot si dat acoperit intr-o lingurita de iaurt inainte de masa (cind e flamind si infuleca orice). Si masa de dupa cu scop de a nu face arsura la stomac. Eu fac un soi de mujdei ca o maioneza (usturoi cu un pic de sare si ulei de masline adaugat ca la maioneza) pe care-l tin in frigider acoperit si din care iau cam cit o boaba de mazare mai mare sau una de fasole mai mica.
Am uitat sa zic, e mai buna sarea grunjoasa, ca aia de bucatarie are ceva adaosuri ca s-o tina in stare de praf (granule).

Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme

Mergi la inceput

Dana_D spor la munca in noul an...ati inceput-o bine cu belsug...in special la zapada, numai in Capitala noastra europeana sa nu fi fost in zilele alea
Parpa mersi de informatie, intrebarea este ..i dai zilnic chestia aia cu usturoi...ai observat ceva efecte pozitive? Multa sanatate lui Paul
Fetelor cu a fost cu Mosu'? Au crezut cei mici ca exista Mos ..sau nu?
Mircea era convins ca ta-su e Mosu'...si nu va pot descrie mirarea lui cand un vecin echipat in Mos a batut in usa..a facut ochii mari de tot si nici macar nu clipea...si i-a promiss Mosului de toate inclusiv ca mananca sarmale(teroarea lui sunt astea!)si cu ochii era numai la sacul de jucarii..ce mai..a fot delicios..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

alycia, da, ii dau zilnic, 3-4-5 zile, da' stau si cu ochii pe el sa nu faca vreo alergie sau ceva.
dana d, noi am fost doar cu bradul si cadourile, fara porc si fara rude..
Lui Paul nu-i prea place de Mos Craciun, ca are conditii la dat cadouri, pe cind noi i le luam la "mica intelegere".. In plus, a primit diverse cadouri din partea diverselor persoane particulare, care nici una nu s-a chinuit prea tare cu explicatul ca de fapt sint de la Mos, via ei.. Asa ca nu mi-e clar ce crede el pentru moment..

Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Hei, LMA pe anul asta!
M-am bucurat si eu de nitica vacanta, in care m-am cam odihnit spre bucuria mea.
Problema cu mosul la noi e ca vine cam din multe parti si cu prea multe, de nu mai stie copilul ce si cum, da se sacrifica sa ia cadourile repede:) Deja intreba de cate ori intram in casa daca i-a mai adus mosul ceva.
In schimb am fost eu in lupte cu sotul care vroia un joc pt baiat:))), si asa am sfarsit cu un PSP de acuma nu mai citim seara povesti ca se uita la ala:(((
De ieri am reinceput cursul de inot, si in februarie incepem gimnastica. Sa vad ce succes om avea, caci cu patinajul suntem inca in discutii. A inceput sa mearga si singur fara nici un sprijin, dar nu prea vrea si se vaita mereu ca el nu poate (desi in timpul asta merge), si daca trage vreo tranta am incurcat-o ca e f. nervos ca a zis el ca o sa cada:)
Parpa mama vad ca esti in treburi serioase cu pestii aia:) Ar trebui sa mai treci pe la sezatoare sa mai vezi cum incinge spiritele (ca de obicei) anumita persoana:)))
Si zici ca nu l-ai convins pe tati cu bb2? Care e contraargumentul?
Mai bine decat ca mine care "muncesc" in zadar…:))
Aalina cum mai esti? Hai mai vino pe la noi.
Alycia si noi tot apa salina folosim. Cand tocmai ma laudam ca am scapat nebusiti se pare ca a inceput sa se smiorcaie nitel, dar pare ca se regrupeaza destul de bine. O fi de la ursuletii cu echinaceia care ii dau si ulei de peste. Ca eu cu usturoiul n-am succes.
Fetele din tare cum va descurcati cu zapezile?
DanaMario, voi ce mai faceti?

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Buna

Daiopri ce-i aia PSP tare ma intereseaza ca daca ai stii cit evit sa-i citesc povesti nu-mi place deloc sa citesc povesti.
La ziua unui copil i-am cumparat un fel de proiector de pus pe perete dar care nu citea povestea tot tu trebuie sa citesti .

Noi sintem bine a fost destul de bucuros sa inceapa scoala vad ca-i place si la scoala romaneasca (am aparut si-n ziaru romanesc cu poze de la serbarea de Craciun) a cintat si la biserica romaneasca la microfon Astazi s-a nascut Hristos
La scoala a avut prima tema de facut pe calculator !

Merge si la gimnastica unde si acolo ii place iat la patinaj merge cu noi si deocamdata a invatat sa mearga destul de bine (acum e cu tati la patinaj)

Dar avem si o problema este rasfatat si le cam raspunde la educatoare eu am inceput "o campanie mai demult" nu mai face numai ce vrea el si vad ca de mine asculta dar de tati DELOC si nu stiu ce sa fac e atit de repezit la orice face se si bilbiie ca vrea sa spuna repede.

Alycia Joshua nici cea mai vaga idee nu-i trece prin cap cum ca n-ar exista Mos Craciun El cred ca niciodata nu o sa-si puna intrebarea

Aalina ce mai faci?

Mergi la inceput

Dana_Mario PSPcred ca e play station portabil un fel de minivideo pe care poate sa se joace , sa vada clipuri , sa asculte muzica...asa ceva i-am luat celui mare de 14 ani, Craciunul acesta..pe aici sunt destul de scumpe chestile astea inca...apropo poti sa-i pui povesti pe play statio-nul ala asa scapi de "mami vreu o poveste!" atunci cand esti ocupata...cat despre Mos Craciun...daca avea Josh un frate mai mare asa cum are MIRCEA atunci sigur si-a fi pus intrebari in legatura cu Mosul...
Daiopri...imi place ca sunteti atat de activi..inot, patinaj..cand aveti vreme mai fata..sau poate la voi se dilata timpul..o zi are 25 h?
Parpa noi am renuntat la pesti si cred ca vom renunta si la florile din casa pe motiv ca s-ar putea ca Mircea sa fie alergic...imi pare rau dar nu am ce face...are o tue seaca de aproape un an cu episoade de acutizatre atunci cand raceste..face f urat ..ajungem la cortizonice, antibiotice si alte tampenii asa ca am decis sa le elimin pe rand sa vedem poate e inceput de astm de natura alergica si nu infectioasa...oricum va trebui sa-i fac testele de alergie...da' test la pesti nu cred ca am cum sa-i fac..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Nici la noi nu se pune problema existentei Mosului dar povestea cu "fi cuminte ca te vede Mosul" nu tzine de nici o culoare. Cred ca are prea multe dovezi ca indiferent cum se poarta Mosul i-a adus cadourile pe care si le-a dorit.
Mai fetelor, si pe mine ma bate gandul sa-mi cumpar o pereche de patine sau cate una pt mine si pt fete si sa mergem cat mai des la patinuar. Numai ca eu sunt atat de comoda si as vrea multe dar nu fac nimic altceva decat sa stau la calculator sa ma joc The Sims (in timpul liber), si ma mai gandesc cum mi-ar statea mie cu cele 80 kile ale mele intinsa cat sunt de lunga si de lata pe patinuar. Si cred ca as distruge si patinuarul si oasele mele batrane cu o cazatura tragi-comica. Adevarul e ca sunt la varsta cand ma simt inca tanara dar nu mai sunt chiar asa cum imi inchipui. Acum vreo doua luni ma apuc eu sa fac podul ca stiam ca puteam, mai si cand dau o capatzana de pamant s-a cutremurat blocul, nu mai zic ca parca nici sa ma indoi asa cum puteam nu mai merge, oricum, asa baba cum sunt am mai multa mobilitate decat Alexa care la 13 ani ai ei nu se poate indoi cat mine , nici macar sa se incaltze si sa se descalte aplecandu-se. Acum careva zile a rupt talpa la calcai la cizmele abia cumparate de o luna pentru ca se secalta cu celalalt picior stand fara macar sa se aplece, noroc ca sunt reduceri la magazile in perioada asta si ma duc sa-i mai iau o pereche de rupt.
Hai ca am spus tot din casa, ar mai fi ca Ilinca a luat aseara doua betze peste cur ca a facut un scandal monstru doar ca a pierdut la Piticot, apoi a urlat cat de tare a putut vre-o 10 minute de nervi ca a luat si bataie, si am pus-o sa stea la colt pana se calmeaza si isi cere scuze. Apoi i-a trecut criza si a luat fatza aia a ei spashita si a venit la fiecare cu textul deja bine cunoscut ca o poezie "te rog sa ma ierti, nu mai fac niciodata" si noi am crezut-o.... ca ce era sa facem.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput