Puisorii de mai 2003
Raspunsuri - Pagina 12
dana d spune:
Daca am inceput sa le cercetam talentele si antitalentele, si Ilinca e suflet de artist, deseneaza destul de frumos si coloreaza aproape perfect cand vrea, cand nu are chef mai depaseste. Dar cred ca cel mai clar talent e cel muzical, are o ureche.. reda orice melodie foarte corect dupa ce a ascultat-o de cateva ori. canta prin casa cantece de la gradinita, colinde, dar si reclame de la tv.
Si o alta calitate la ea: invata foarte usor, ii spui poezia de doua ori si a treia oara o spune singura. orcum nu-mi fac mari sperante ca ar fi vreun geniu ca asa era si Alexa si acum.. nu mai e "geniala" desi sunt multumita. Vedem noi acum la tezele nationale.
Ilinca va merge impreuna cu domnisoarele si inca cativa din grupa sa cante intr-un spectacol la City Mall pe 12 dec, cred ca colinde. Imi pare rau ca lucrez si nu pot sa merg sa o vad.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
alycia spune:
Aalina cum e Dori acum, va mai curge nasucul?Mai luati medicamentele alea de alergie?
parpalak ai ramas in excurie pe undeva de nu mai intri pe ici sa ne mai spui de una si de alta? Ce face Paul?
Daiopri si celelalte fete...ce va mai fac piticii?
Dana_d...mi groza si mie de tezele nationale...
kori,vreau poze facute de Stefu...manca-l-ar mama de artist!
Adita,pupici la trupa atomica...mie asa imi place sa le zic..parca-i si vad pe toti "lucrand" la cate ceva nastrusnic!
Alycia si cei doi flacaiasi!
parpalak spune:
alycia, n-am ramas pe nicaieri dar n-am indraznit sa scot virful nasului fara sa pun poze mai intii, si cum am avut o perioada de energie sub zero, am asteptat sa ma repar mai intii
Aalina, deci cum a fost cu operatia? Si, mai important, care-s efectele? Intrucit se pare ca eu fac infectii la ureche mai des ca Paul, ca atare-s pe drumul bun carte surzenie, poti sa-i zici linistita lui Dori sa tipe in urechea mea. Ce mai zice prunca/pruncul? Io pariez ca-i prunca. Mai pariaza altcineva?
dana d, cind te aud cu teze nationale mi se face parul maciuca, mai.. zau asa.. lasa-ma sa savurez perioada asta cit nu stiu ce-s ala (ca om avea si noi ceva de genul asta..)
korinna, felicitari pentru biznis, sa va mearga bine! Ia zi, cite kile mai are Stefu, ca altfel isi adjudeca Paul titlul
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
Daiopri spune:
Daca tot vorbim despre talente, al meu n-are:) Ca deh seamana cu mama….
Adica ce sa zic, o avea el, dar inca nu am depistat. In mod cert chestii de genul artistice nu, ca el nu are rabdare mai la nimic. Desi se pare ca numai eu is influenta rea, cand nu sunt pe langa el e chiar linistit:)
Da voi cred ca stiti de acum care e persoana cu probleme;)
In rest ne luptam cu cursurile. Eu am unul de 2 ori pe sapt dupa servici, iar alte 2 zile are baiatul inot. Asa ca numai pe drumuri suntem. Vreau din primavara sa il inscriu si la gimnastica. Parpalak, parca Paul mergea la gimnastica, nu? Mai merge? I-a placut?
Pai daca nu ai pus poze macar povesteste-ne unde si cum a fost:)
Dana_d chiar asa ce teze nationale?
Cred ca m-as lasa de meseria de mama daca ar trebui sa fac atatea:)
Aalina, cum mai e buritica? Si eu zic ca e fetita. Da dupa aia asteptam reteta!
Te-am mai urmarit pe la odisee, dar nu apuc mereu.
Korinna bine ai mai venit pe la noi. Cum se mai inteleg fratii? Ca eu tot fac sondaje sa vad cum merge treaba cu diferenta mai mare intre ei:)
DanaMario voi cum mai sunteti?
Alycia baietii tai cum se inteleg?
Eu nu am nici un succes cu bb2, si tare m-am saturat. Da am zis sa mai las un an, ca inca nu m-am bosorogit de tot. Cert e ca nici eu nu stiu ce si cum, ba vreau ba nu vreau. Dr ziceau sa trec pe stimulare dar parca mi-e tare teama sa nu ma trezesc cu inca 2 chiar 3 deodata:)
Hai numai bine tuturor
Aalina spune:
Dragelor nu am mai scris nimic pentru ca de o saptamana sunt in stres si imi tin creierii sa nu ii adun de pe pereti, desi in jurul biroului eu zic clar ca s-a schimbat varuiala. In seara asta merg la doctor cu burtica asa ca maine dimineata la prima ora va scriu ce si cum. Pana atunci lucrez din greu ca sa nu ma gandesc la nimic. Acum o saptamana la control sarcina era mult mai mica doar de 6 saptamani cand dupa UM ar fi fost de 9 si inca nu se vedea activitate cardiaca asa ca azi vom vedea. E posibil sa fie asa pentru ca la mine mereu a fost menstruatia neregulata si lunga si ovulatia se poate sa fi fost tarziu. Dar la fel de posibil e sa se fi oprit din evolutie. Desi nu am sangerari si dureri si medicul mi-a spus ca statistic probabilitatea mai mare e sa fie mai mica sarcina decat calculul eu is panicata si paranoica asa ca moralul e sub zero pe undeva pe jos. Drept pentru care macar bine ca nu m-am reapucat de fumat si nici nu am plans. Da nici nu stiu exact cum am trecut peste saptamana asta si ce o sa fac in ultimele 12 ore ramase. Oricum astept un premiu de la astia de la lucru pentru activitatea depusa cu mare elan in ultimele zile.
Dori e ok. Operatia pentru el a fost ok. Stie doar ca l-a luat o tanti din salon de langa mine sa ii arate un avion si l-a adus alta. Aiurea a fost ca aia nu i-a aratat avionul iar cand l-au adus eu nu mai eram in salon caci nu m-am mai lasat sa il astept. Si a plans un pic dupa mine pana a adormit. Trei ore am stat departe de el de am zis ca e o vesnicie. Mi s-a parut o chestie tare aiurea si medicul un imbecil desi mi-a explicat care a fost motivatia lui. Ma rog, bine ca profesional a fost ok si si-a facut treaba bine. Copilul dupa operatie a vomat o singura data , in seara aceea s-a plans ca il jeneaza un pic gatul de la tubul ce il avusese bagat, chestie normala spusa de anestezista, si in prima moapte a visat urat. Apoi totul a fost bine. Nu am mai avut nici o problema. Nasul reactionase bine inca dinainte caci aveam o perioada de tratament pentru alergie. Dupa doua saptamani l-am dus la gradinita si dupa doua zile a inceput sa ii curga nasul caci au iesit afara cu capul descoperit. Insa in cateva zile si-a revenit fara nici un fel de tratament sau alte complicatii. Ceea ce pentru noi e o premiera.
Banuiesc ca am scris o groaza....v-am zis ca fac orice numa sa ma gandesc la altceva. Revin maine si va scriu pe rand acum nu mai pot.
Pup
Dorian
prunca...pruncul
dana d spune:
Hai mai Alina, imi pare rau ca treci prin asa ceva. Stai calma si fi optimista, nu te gandi mai intai la rau. Noi suntem alaturi de tine si iti tinem pumnii sa fie bine. Sa stii ca medicii astia cam stiu ce spun, la mine s-a intamplat sa aiba dreptate intotdeauna chiar daca initial nu-l credeam. Ai incredere si controleaza-ti starea emotionala.
Fetele mele
dana d spune:
Daiopri, tezele nationale sunt in loc de admiterea la liceu. Se dau teze cu subiect unic pe tara in clasa a VII la romana si mate si in a VIII la romana, mate si inca ceva la alegere intre geografie, istorie si nu mai stiu exact daca mai e ceva, poate si limba straina.
Se face o media intre notele la teze si mediile anuale din clasele V-VIII si in functie de nota aia se intra la liceu in ordinea optiunilor. Adica fiecare copil face o lista cu liceele la care ar vrea sa mearga in ordinea preferintelor si intra in functie de nota pe care o are la care se incadreaza din lista lui. E complicat si prost dar ideea e sa fie ceva nou, adica altfel cu orice pret, eu de asta cred ca au desfiintat sistemul simplu si corect care era pe vremea noastra. In felul asta au distrus invatamantul mai mult decat s-a distrus singur, acum copiii de la clasa a V-a in sus nu fac altceva decat alearga dupa note, nu conteaza prin ce mijloace dar scopul e sa impuste note cat mai mari. Au ajuns sa se certe cu profesorii ca la piatza pentru fiecare nota.
Fetele mele
korinna spune:
Buna fetelor!
Parpalak....multumim pentru incurajarile cu bisnisu'.Incercam si noi.Mai ales ca-mi place ceea ce fac.Ce-ti mai face baietzelul?A venit iarna la voi?Mi-aduc aminte ca atunci cand eram acasa cu Stefan povesteai de gerurile de acolo.
La meteo tot arata din tara ninsori si vreme naspa.Numai ca la mine,la Galati e soare..caldut..vreo 13-14 grade.Nici pomeneala de ninsoare.cand vad ce arata la Tv am impresia ca e din alta tara.Oare o sa mai vedem vreodata la Galati zapada?
Daiopri....ce sa zic...cum sa se inteleaga?Asta mare ii aduce acasa tot felul de surprize de la dulciuri,mici bombonele si altele.Daca-l cert pe Stefan...Mihai mai are un pik si plange ca sa-l las in pace ca e mic....In rest ce sa zic..se mai cearta si ei...Astiua mare i se pare mereu ca noi ne ocupam mai mult si ca-i dam dreptate cel mai mult lui Stefan.Ce-i drept asta mik a priceput care e treaba si se cam alinta.
aaa..vroiam sa va povestesc ceva...intr-o seara sotul meu i-a impus celui mik sa faca nu mai stiu ce.Dar Stefan o tinea pe a lui..nu si nu...si nervos sotul meu i-a zis"Daca tu nu vrei sa faci ce-ti zic eu,atunci inchide calculatorul si tv-ul si stai asa sa te inveti sa te porti"..atat i-a trebuit..a inceput sa planga..sa se vaite..si in cele din urma vazand ca nu rezolva nimik asa...i-a zis lui taica-su:"Cand ma fac mare itzi dau foc,dupa aia te calc cu masina si la sfarsit itzi dau sa sugi un fir din ala care se baga in priza"....imi venea sa si rad sa si-l cert....Cre ca i se trage de la Stirile de la ora5.
Alina....sper din toata inima sa fie bine cu micutzul tau.Eu stiu cum e.Inaintea lui Stefan am mai fost o data insarcinata si s-a oprit din evolutie...naspa.Dea Domnul sa fie oki!
De azi incep Srbarile Galatiului.Abea astept sa ies pe strazi...au instalat tarabe intregi cu expozitia mesterilor populari..oale de ceramica..strachini...suveniruri...obiecte din lemn sculptat..diverse.Abea astept sa ies pe strazi.Deja orasul arata ca de sarbatoare.Sunt instalate lumini pe stalpi....e deja ca si de Craciun si de Anul Nou.Micii si gratarelele se rumenesc...mustarul te imbie saintinzi doar mana.Colacii secuiesti ,gogosile,vinul fiert ,tzuica....te cheama si itzi aduce in suflet bucuria acestor zile.O sa fie o gramada de concerte,spectacole in aer liber.Evident circulatia autovehiculelor va fi oprita.
O zi buna va doresc..eu fug cum ies de la serviciu sa cumpar cadou mamei mele.Este ziua ei de nastere pe 1 decembrie.
dana d spune:
Alina, imi pare tare rau! Totusi nu te lasa coplesita, dupa cum ai spus si tu "asa a fost sa fie". Poate ceva nu era in regula cu bebe si a fost mai bine asa. Ai incredere, esti tanara, sanatoasa, treci peste asta si mergi mai departe, daca vrei un bebe il vei avea la timpul potrivit. Bucura-te de Dori si incepi si nu renunta la bb2. Noi suntem alaturi de tine.
Fetele mele