Puisorii de mai 2003

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Aalina, nu fii necajita, ca stie DD cum e mai bine. Tu ai grija de tine si sa te refaci repede.
De fapt, nu stiu prea bine cum suna asta... in perioada sarbatorilor de iarna toata lumea innebuneste, nu stiu cum e prin alte parti, dar p-aicea cam asa e... In afara de goana nebuna, nebuna, nebuna dupa cadouri, toate se strica, nimic nu mai merge si colac peste pupaza mai si ninge...
Asa ca, ai grija de tine atit cit este posibil...

Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Stiu ca e usor doar sa zici cuiva "lasa nu fi necazita" dar cit de greu e efectiv sa treci peste Aalina Dar oricum eu cumva in sufletul meu m-as consola gindindu-ma ca data viitoare sigur sigur va fi o fetita.

Daiopri intrebai ce facem In general bine doar ca am fost raciti rau ca nu ne-au mai primit la gradinita Acum ne-a trecut sintem mai bine
Noi mergem la gimnastica Joshua e foarte nerabdator sa mearga duminca si tot timpul ii prezint gimnastica ca un premiu ca a fost cuminte in cursul saptamani.
Eu sint multumita de ce face acolo trebuie ca 50 min sa asculte in continuu comenzile profesoarei sa fie foarte ascultator.

Apropo vroiam sa va intreb ce as putea sa-i dau pentru intarirea sistemului imunitar.
Ma gindeamsa incep o cura de vitamina ce si echinaceea.
Ce altceva as putea sa-i mai dau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Alina..imi pare rau!stiu cum e.Ti-am zis ca asa am patit si eu inaintea lui Stefan.La un moment dat nu am mai avut nici o senzatie de greata...nici un rau nimik.Cand m-am dus si am facut ecografie...era ca o boaba de fasole stafidita.M-a demoralizat foarte tare.dar poate ca asa a fost sa fie.La vreo cateva luni am ramas insarcinata cu Stefan.Asa ca nu dispera.Refa-te...mai ales psihic....si o poti lua de la capat.

LA MULTI ANI TUTUROR ANDREILOR SI ANDREELOR!!!
LA MULTI ANI GALATZENILOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Aalina e greu, insa toate trec.Ai grija de tine...si curaj..culmea e ca si eu am patit tot asa inainte sa-l am pe Mircea..o sarcina oprita din evolutie la 9 saptamani..dar a trecut si dorinta de a avea doi copii m-a facut sa incerc din nou dupa un timp.Cand am pierdut sarcina dr. mi-a spus asa: curaj, natura stie ce face!
Parpalak, frumoase poze..fain va mai mers in CUBA sa va fie de bine!
Korinna sa va distrati fain la zilele Galatiului...sa bei un pahar de vin fiert si pentru mine!Faza cu Stefu cu "firul care se baga in priza" m-a terminat!
Daiopri..la mine cei doi baieti se impaca bine..diferenta fiind de 9 ani intre ei..nu prea au interese comune..deoar cand cel mare mai are cate un chef sa-l haraie sau sa-l necajeasca pe cel mik..se mai aud ceva tipete prin casa..in rest liniste si pace!
Dana_Mario..eu i dau lui Mircea, Imunorezistan sirop, e cu echinaceea si alte plantutze..dar mare efect nu prea vad..suntem din nou bolnavi de trei zile e cu 39 febra...din nou antibiotic...ufff...
Dana..bafta la teze sper sa trecem si noi cu bine peste ele desi...am niste vagi banuieli....

Alycia si cei doi flacaiasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici!
Aycia, multumesc de urare, se pare ca de mate am scapat cat d ecat onorabil, vedem noi rezultatul.
Ilinca are o perioada foarte proasta, ma refer la comportament. mai si mananca la bataie...eu dau, ea da, eu dau mai tare, ea urla si da si ea si cam asa decurg ostilitatile.
Ca urmare am hotarat ca nu vine Mos Niculaie, dar tot i-a adus niste dulciurele si un batz mare cat ea legat cu funditza rosie.
Sper s afie inca o faza trecatoare dar sa treaca in timp util ca s apoate s avina macar Mos Craciun.. ca am ramas cu cadourl luate si ascunse prin cotloane.
In rest avem de invatat un rol mic si neimportant pentru serbare dar mai complicat va fi sa-i fac costumul. O sa ma strofoc zilele astea sa modelez in cearceaf sa fac din Ilinca o femeie din Betleem.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Aalina, imi pare tare rau. stiu cum e, si eu am pierdut o sarcina, prima. apoi, dupa primul ciclu am ramas imediat insarcinata cu Antim si a fost totul bine

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Alexa a luat 8 la teza la mate iar Ilinca e tot mai rea, mai ales cu mamaia. Azi dimineata abia a reusit sa o imbrace si sa o duca la gradinita, e obraznica si ii raspunde cu "ba da" sau "ba nu" sau "ba tu esti obraznica" si urla si nu vrea sa o lase sa o imbrace sau sa mearga pe strada. Nu stiu ce sa ma fac cu ea ca vrea sa o duc eu la gradi si eu nu pot ca intarzii la serviciu.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

buna fetelor!
ce mai faceti...noi nu ne laudam, din pacate Mircea e tot bolnav, bronsita spastica...ne chinuim de 3 saptamani si am ajuns la pufuri cu aerosoli..VENTOLIN..SI LA CORTIZON..sper ca pana de CRACIUN SA SE FACA BINE..
Nu stiu daca i-au o decizie buna sau nu dar cred ca renuntam la gradi pentru ca din septembrie de cand l-am dus e tot bolnav...si bronsitele astea repetate l-au adus in pragul astmului...practic caile lui bronsice sunt tot timpul inflamate.Eventual om sa incercam in primavara din nou...pana atunci poate se mai inzdraveneste..
Andrei a trecut cu bine de teza nationala de la mate a luat 9..sa vad ce face la romana...macar cu el sa nu ma mai stresez..
Va pup pe toate..si aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Felicitari pentru tezele micilor matematicieni! (sau marilor.. )
Aalina, cum mai esti, baga raportul aicea imediat!
Noi am avut sedinta cu parintii pe post de carnet de note, cica primim in vara o foaie de hirtie pe post de carnet de note..
Am avut si concertul de Craciun de m-am topit de tot, era sa ma umfle plinsul..
Acuma cautam un curs de patinaj, sa ne mai ocupam timpul..

Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme

Mergi la inceput

parpa..aveti zapada? ..au venit gerurile la voi?
fetelor ati intrat in atmosfera de CRACIUN..?La noi arata super centrul orasului, iar acum ca a venit in sfarsit si zapada mai, mai ca-mi vine sa cred ca o sa vina si Craciunul...o sa fac cateva poze sa vedeti ce frumos arata Muresul!
Cadourile sunt gata cumparate, ca sa nu alergam ca bezmeticii pe ultima suta de metri..asa ca sa tot vina Sarbatorile de Iarna!
Va pup pe toate..si spor la TOCAT BANII!!!

Mergi la inceput