Puisorii de mai 2003

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Va pupa mama pe toate. Ne-am intors de la operatie. Am scapat cu bine. Pentru Dori a fost ok ca l-au anesteziat si pana sa intre am stat cu el. Aiurea a fost ca apoi nu m-au lasat sa il astept in salon asa ca io 3 ore am zis ca ma spanzur de grinda. Cand l-au adus cica a plans un pic dupa mine apoi a adormit. In rest doar in prima noapte de dupa si a doua s-a matait un pic. Acum am revenit la programul normal.

Carrie super pozele.
Dana_d ce repede te-ai apucat de asteptat Craciunul :)
adita sa se faca bine calculatorul cat de repedei spor la gradi.
alycia pupici la baietei tai. Haios foc Mircea :)
DanaMario nu am auzit cantecelul
Daiopri sanatate maxima. Noi nu facem vaccin.
Parpalak las ca o sa ii zic sa urle in urechea ta :) Ati fost in vacanta? Bagi si tu ceva poze?
Pupicei

Dorian
prunca...pruncul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Meei, io astept Craciunul imediat dupa Anul Nou, dar la inceput cu oarecare dezamagire, apoi mai spre vara imi mai trece asteptarea dar din septembrie incep si visez la el iar din Octombrie deja fac planuri si ascult colinde, in Noiembrie incepe sa ma apuce emotia si fericirea, in Decembrie febra pregatirilor imi ocupa tot timpul si nu mai am cand sa visez sau sa ma bucur. Cand facem bradul, eu impachetez sarmale sau impanez friptura asa ca nu prea apuc sa particip ca sunt deja in criza de timp. Ma mai cheama din cand in cand sa-mi dau cu parerea dar nu prea pun mana decat poate la inceput sa-l ajut pe Ovidiu sa infasoare instalatia si nici la bucuria copiilor nu prea reusesc sa particip ca eu tot la bucatarie stau, apoi mai dau o data cu asipratorul sa strang ce a cazut de la impodobeala, mai strang hartii, cutii pana ii bag la culcare si apoi inca mai strang prin casa pana dupa miezul noptii cand in sfarsit, in timp ce toata lumea doarme de mult, eu fac pe Mos Craciun si impachetez cadourile si le asez sub brad. Abia dupa aia in miez de noapte, ma bucur de imaginea bradului licurind in intuneric si adapostind o multime colorata de pachete. Fac cateva poze si ma duc si eu la culcare.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Frateee, a trecut o saptamana si nu a mai scris nimeni! mai dar ocupate mai sunteti!
Eu ascult colinde la greu si vreau sa va spun ca am facut rost de albumul lui Fuego. Nu stiu ce sa fac cand il ascult... sa ma bucur sau sa plang. Multe melodii storc lacrimi la greu, daca esti undeva departe de tara sau de familie, sau ai parintii, bunicii morti, eu stiu, daca ai o mare prapastie intre prezent si copilarie, asta e reteta sigura de a pica intr-o serioasa depresie de sarbatori.
Mai, daca vrea cineva inima albastra sa-mi spuneti si va trimit pe mail. Sunt unele colinde clasice care nu storc atatea lacrimi, dar unele probabil compozitie proprie...

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna fetelor!
Nu am mai scris aici de un secol...desi doar am calculatorul deschis non stop si evident conectat la internet.Nu am stiut ca voi inca mai scrieti.....
Va felicit pentru perseverenta!Recunosc eu doar cu Angi mai vorbesc....
Va felicit deasemenea pentru minunatii si nazbadaiosii vostrii copii.
Aalina..felicitari pentru vestea care m-a luat prin surprindere.O sa experimentezi si tu acum ce inseamna cu 2 pui!Sarcina usoara.
Cristiana...inteleg ca fetitele au caractere diferite?Cum se inteleg?
......
Dana....marturisesc ca si eu am inceput sa ascult colinde..am adus de pe net si niste filme -comedii cu Mos Craciun.

Acum despre noi...eu sunt ziua la serviciu..insa seara prinsa cu firma noastra .Luna asta am avut prima nunta organizata de noi.Am avut emotii,insa a decurs totul oki.Insa foarte multa munca.Nu renuntam,perseveram...am bagat si foarte multi bani in treaba asta.
Mihai(cel mare)e in clasa a 5a.Sa zicem ca s-a mai cumintit...desi tot spirit vulcanic are.
Stefan...e micul artist.cand vine de la camin isi scoate acoarelele si pensula si picteza,cand se plictiseste deseneaza,coloreaza.Ii place f mult "Dansez pentru tine" si incearca sa-i imite pe cei pe care-i vede.Din cauza asta vreau sa-l dau la dans.sapt asta o sa ma duc sa-l inscriu
Ieri mi-a zis ca vrea sa mergem la supermarket sa-i cumpar si lui un aparat foto.Zic..pentru ce?ce sa faci cu el?.....la care el raspunde"As vrea sa pozez florile tale....imi plac tare mult".....v-am zis...e micul artist.
A fost racit in toamna asta rau de tot o data.A luat antibiotice....acum e oki.
In rest abea asteptam sa vina Mos Craciun.!si pentru mine...:P

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Korina, ce ma bucur ca ai mai dat si tu un semn de viata.si la noi Elena e artista familiei.ii duc pe toti la desen, dar ea e cea mai incantata, picteaza intr-o veselie si se tot duce la profesor sa-i arate ce a facut, s-o laude, sa-i spuna ce sa mai faca. la noi a ramas memorabila faza cand o intreb pe Elena acum aproape 2 ani ce reprezinta mazgaleala circulara pe care o facuse, si imi raspunde: o cale de scapare.acum a renuntat la picturile abstracte, dar tot ii place. si la ceramica se descurca binisor, dar favoritul ramane baletul. ce face la cursuri incearca sa-l invete si pe Nectarie, dar fara prea mare succes.

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Adita..si eu am facut ceramica..tare mult mi-a mai placut.Am si participat la un concurs organizat la vremea aceea la Horezu.
Se pare ca micutii astia chiar sunt sensibili.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

heheh...fetelor sa va traiasca micii artisti....Mircea e antitalent convins la chestii artistice..cea mai mare pedeapsa pentru el e sa-l pui sa coloreze ceva...sper sa-si descopere alte aptitudini...

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Angi..incearca si tu cu surubaraia.O fi vreun pui de injiner!Cine stie??!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Sa sti Kori ca ai dreptate...e atras de surubelnite si suruburi...piulite si ciocan..cand face ta-su ceva prin casa e nelipsit de langa el..in schimb lui Andrei i se rupe..el cu sportul i da tare,....a fost selectionat in echipa de baschet pe oras la juniori...la 13 ani jumate are 1.76m...asta e am un sportiv, si un mic surubenist.....pe al batran nu-l mai pun la socoteala..el e universal valabil..

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

da, fiecare copil e diferit. la noi Antim nu le are deloc cu artele, in schimb e foarte bun la matematica si are o gandire foarte logica si precisa

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput