Puisorii de mai 2003
Raspunsuri - Pagina 10
parpalak spune:
Numai voiam sa va zic ca la noi e la moda Claritin pentru alergii.
Aalina, trebuia sa-i zici ca daca striga tare in ureche, atunci il aude bb. (In urechea ta, desigur)
alycia, a fost complicat cu bulele de aer, acu mai am 4 pestisori care au crescut imens, s-au dublat deja, au un milimetru intreg acuma! Macar nu ma mai dor ochii cind ma uit dupa ei..
La noi stiti pozitia despre decalotare. Nici nu ne punem problema, n-am avut nici un fel de problema, spalam doar cu apa calda si atit. Sapunul ajunge doar pina la incheietura dintre picior si trunchi si atita (pentru ca altfel poate sa fie iritant)
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
alycia spune:
din perlele lui MIRCEA ..CARE INTRE NOI FIE ZIS S-A SATURAT DE MERS LA DOCTORI PANA PESTE CAP....
ma intorc acasa si MIRCEA zice:
mami te-a cautat la telefon un doctor..
eu: ce doctor?
Mircea: unul care a zis sa il duci si pe Andrei la medic...ca doarme prea mult si e lenes...
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu
DanaMario spune:
Buna
Voi stiti cumva care-i melodia la cintecelul
"Mos Craciun Visez la tine
De un an intreg te astept
Stii am invatat mai bine"
Cu ce cintecel se aseamana ?
este cumva aceasi melodie cu cintecelul
"Mos Craciun cu plete dalbe
A sosit de prin nameti
Si aduce daruri multe"
ca melodia la Mos Craciun cu plete dalbe
o stiu :) dar Mos Craciun visez la tine l-am sarit cind eram mica :)
Trebuie sa-l invete pentru Serbarea de craciun si deocamdata am incercat sa-l invat si cica sa-i traduc in engleza :)
dana d spune:
Dana, nici n-am auzit cantecul asta, ceea ce ma mira foarte pentru ca eu sunt la curent cu tot ce tine de Craciun. Stii, primele doua versuri mi s epotrivesc manusha si la cei 40 de ani ai mei. Te rog frumos scrie-mi si mie versurile ca macar il luam de poezie daca nu stim melodia. Eu ascult colinde de vreo doua saptamani, acum imi canta in ureche Paula Seling, si colinde si alte melodii mai potrivite toamnei. E unul "Ridica-voi ochii" superb, il ascult de multe ori pe zi si nu ma plictisesc, e religios ca multe din cantecele ei si imi da o stare aparte, imi place tare. daca il vrea cineva il trimit pe mail, le-am mai trimis prietenilor din canada.
In rest, la noi a venit iarna (aproape) si tare imi place. Afara ploua,e frig si bate vantul de se indoaie copacii si se aude vuind (... ce-mi place, parca-i viscol), la noapte si maine dimi. anunta astia lapovitza. O parte din mine isi doreste o iarna adevarata cu zapada si viscol si geruri napraznice, alta parte, aia mai pragmatica, doreste o iarna usoara si mai uscata ca sa termine aia la timp blocul ca deja intram in panica. Incepem sa ne facem griji ca nu va fi gata la timp si noi va trebui sa ne mutam in strada pana ne dau aia cheia de la ap. nou.
Am stat acasa 4 zile cu Ili si Alexa si tare bine m-am simtit. Aveam nevoie de zilele astea de relaxare si de petrecut cu copiii ca pe vremuri. Imi lipseste Ilinca toata ziua, parca lipseste ceva din mine, nu sunt intreaga, inca nu am taiat cordonul ombilical si sper sa il taiem cat mai tarziu.
Acum traiesc visand la Craciun si Anul Nou, la stat acasa, facut sarmale si cozonaci, impodobit casa si bradul, cumparat cadouri, si organizat mese festive... asta e idealul pentru mine.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Daiopri spune:
DanaMario, da unde ai auzit tu cantecul asta? Ca nici eu nu stiu.
Parpa voi cand mergeti in vacanta? M-am apucat si eu de cercetat sa mergem in Dominicana, candva la primavara, ca tre sa trec de proba intai:) Dar deja ma simt mai bine numai cand cercetez.
In rest ne distram cu raceli iara. Motanasul meu m-a albit in wk, ca numai ce citisem pe aici de laringita, si ma trezesc cu el tusind din greu, si diferit de ceea ce ni se intampla de obicei. Asa ca ieri, de ziua lui tati, am fost cu piticul si am stat 4 ore si ceva sa intram la dr. Era plin acolo si ma intreb cu ce ne-om fi ales in plus:(((
Apoi dupa ce ca era 9 seara si el frant nu gaseam sa fac reteta. Gasesc pana la urma, si aveam o singura doza de dat, un steroid ceva, pe care motanul il vomita imediat cum l-am dat. Am crezut ca mor nu alta. Noroc ca a fost de acord aia de la farmacie sa ne mai dea o doza si am reusit sa ii dam medicamentul. Dimineata am ramas cu el sa vad cum e, si ce sa zic era mult mai bine.
Da deja ma ingrozesc cu gandul la iarna. Ai vostri racesc asa des pe perioada iernii? Voi le faceti vaccin de gripa? Eu ma gadesc sa fac anul asta poate scapam mai usor.
Alycia cum mai este Mircea?
Danad, tu mai mergi la servici?
Aalina Dorian ce mai face? Dar burticuta?
Adita voi?
Sper sa mai apara si din restul fetelor.
Numai bine tuturor
DanaMario spune:
Cintecelul asta i l-a dat de la Scoala Romaneasca sa-l invete pentru serbarea de Craciun
Hirtia cu versurile le-am gasit in ghiozdanel cind a venit de acolo.
O sa intreb data viitoare invatatoarea care-i melodia Am crezut ca e ceva cunoscut
Cintecelul este cam asa
Mos Craciun visez la tine,
De un an intreg te-astept.
Stii, am invatat mai bine
Sunt cuminte si destept.
Mos Craciun, Mos Craciun
Pe parinti i-ascult de-acuma,
Si nu-l supar pe vecin,
Nu ma-ntrec deloc cu gluma
Ce incep mereu termin.
Mos Craciun visez la tine
Nu cer dulciuri intre mese,
Si nu sunt dezordonat,
In ce spun un inteles e
Si-mi respect cuvantul dat
Mos Craciun, Mos Craciun
alycia spune:
Daiopri, stiu cum e din pacate cu racelile astea..uite am experimentat o reteta de tuse care la noi a dat rezultate desi nu ma asteptam:
in 500 ml apa se fierb
-10 nuci cu coaja si cu miez
-o lingura chimion
-o ceapa mare cu coaja cu tot taiata in 4
-o mana de soc
-o mana de flori de tei
se lasa sa fiarba pana scade compozitia la jumatate si se indulceste cu miere de albine cand e gata..binenteles il strecori inainte,
se administreaza cate 2 linguri, cald din 10 in 10 minute de 5 ori
nici nu am crezut ca e asa de bun pana nu am incercat..deja seara tusea muuult mai rar..iar a doua zi aproape deloc. Sa va faceti bine!
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu
adita spune:
eu am ramas fara calculator, nu stiu cand mai reusesc sa intru. au fost copiii raciti, au facut toti febra, ceea ce la noi nu se intampla, chiar daca racim mereu. de maine il duc si pe Nectarie la gradinita, sa vedem cum se descurca, el isi doreste foarte mult. Elena merge la balet si e foarte incantata, sper sa se prinda ceva de ea
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
dana d spune:
Buna mamici!
Dana, multumesc de versuri, le-am gasit si eu la reclama mascata la alt site = avertizare.ro, foarte frumoase. Sunt si altele acolo, multe poezii, povesti cantece si desene de colorat, listez in fiecare zi la serviciu cateva sa duc acasa la fata..
Daiopri, lucrez in continuare, ma tin de treaba daca m-am apucat, nu-mi place sa incurc lumea.
Tocmai spuneam ca mi-e dor de Ilinca cat nu sunt langa ea si mi-e mila de ea sa o scol dimineata devreme sa o tarai pe ploaie sau frig pana la gradinita fuga, fuga ca intarzii la serviciu. Saraca, se chinuie sa se tina dupa mine si nu comenteaza cand mai trag de ea. Bine macar ca e sanatoasa ca asta mi-ar mai lipsi.
Adriana, cum iar ai ramas fara calculator? si de la ce ai scris aici?
Si pana cand stai fara? Intreb si eu ca imi lipsesti pe mess... chiar vroiam sa ma mai ajuti cu cautarea unei noi gradinite pt Ilinca, imi dadusei tu odata niste site-uri cu liste de gradi de stat, ca din alea particulare am gasit si am ramas cu cateva in gand.
In rest eu ascult colinde si abia astept Craciunul... ca in fiecare an .
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
carrie spune:
buna dragelor
ma itesc si eu cu rusine dintr-un colt, am citit tot tot dar n-am apucat sa va scriu.toti copiii sunt deliciosi si ma bucur ca miniclubul nostru mai functioneaza .
felicitari Alina pentru sarcina, Doamne ajuta de un bb sanatos si papacios iar tie nastere si sarcina usoara!
eu am lipsi motivat am avut o luna incarcata de boleli de la enterocolite la viroze luate de la unul la altul.
Thea un an jumate nu a fost racita deloc si acum e a 3-a oara toamna astasi mi-e tare greu s-o tin departe de mamarutza.
in rest sunt bine fetele, Thea e tare isteata, sfatoasa, inventiva si energica, iar cea mica e calma, surazatoare , un bebe tare dulce!
La multi ani de Sf Mihai si Gavril, sotul meu e printre sarbatoriti!
am niste pozici calde cu Thea de la un party mascat de Hellowen , ea e Alba ca Zapada, nu e f scary dar n-am vrut s-o fac vampir:)
http://community.webshots.com/album/561354007kjwKKm
iar astea sunt cu amandoua fetele
http://family.webshots.com/album/561266050QuCmkn
va pup pe toate si mai viu
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia