Vise ciudate in timpul sarcinii?
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
viezurila spune:
buna burticilor!
eu ma tot gandesc ca poate intr-adevar il influentam pe bebe cu visele erotice ca ma gandesc ca poate de la ele ne creste ceva puls etc
in rest eu mai nou visez ca merg la cumparaturi interminabile unde nu gasesc nimic- poate pare ciudat dar pt mine asta e un cosmar pt ca obisnuiesc sa fiu f expeditiva la cumparaturi si rochia de mireasa mi-am gasit-o la primul magazin in prima zi cand m-am dus sa o caut.. si tine cate o cautare dintr-asta de cumparaturi toata noaptea si ma epuizeaza, sunt nebuna, nu? sper sa nu iasa bebe un shopping addict din asta
+18
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
catal_ina spune:
Buna mamici!
Am parcurs paginile voastre si m-am delectat cu ele:) si vreau sa va povestesc ce traiesc eu legat de vise: timp de 6 ani eu NU am visat..adica nu retineam sa fi visat si cu atit mai putin ceva detalii legate de vise (desi nu exista oameni care sa nu viseze, la mine era totul zero). Asta s-a intimplat imediat dupa ce murise tatal meu, am facut un "blocaj"(sa-i zic asa) in urma socului si adio vise!
Am ramas gravida si intotdeauna am fost optimista si am spus"copilul meu va fi cel mai frumos si destept":)))si din momentul in care am ramas insarcinata am inceput sa visez. Si visele mele erau cele mai frumoase, dupa 6 ani de pagini albe! N-am avut niciodata cosmaruri. Am nascut si visez inca la fel de frumos.
Copilul nostru mi-a redat visele.La propriu si la figurat..in toate sensurile..
cata
miri_mik spune:
oaaaaaaaau, catal_ina, ce frumos! uite, asta e sursa de inspiratie pentru o poveste de copil: copilul si cutiuta cu vise. sau pentru oameni mari... trebuie sa redevenim copii ca sa visam:)
in alta ordine de idei... io am inceput sa visez in limbi straine. si vorbesc asa de frumos, elevat si cursiv, ca-ti vine sa ma pupi in fruntsica. asta o fi ca mi-e groaza de examenul de maine:)))
viezurila:) tu faci shopping, eu descopeream la infinit camere noi in casa dupa ce am nascut:) obositor sa tot deschizi usi si sa-ti bati capul cum sa faci curat in bazarul ala:))))
si mai visez erotiiiiiiiiiic, da sex n-am chef:))))
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
viezurila spune:
ce mai faceti burtici?
v-ati mai potolit cu visele? Eu mai nou tot visez pisici, dar visele nu sunt tocmai vesele.. mie inainte sa raman gravi mi-a murit pisica pe care o aveam doar de un an si o luasem de pe strada dar mi-a fost asa de draga si a murit si chinuita ca nu stia nici un doctor ce are oricum.. acum visez tot felul de pisici care sunt chinuite etc ceva groaznic
+20
gattasalvaje spune:
Eu am visat azi noapte ca urcam un deal iar in fata mea era o turma de capre , de fapt tzapi negri cu coarne mari si barba lunga si se uitau la mine cu priviri fioroase si la un moment dat au luat-o la fuga in fatza mea , pana nu i-am mai vazut , in schimb ...din directia de unde fugisera a inceput sa curga o apa si pe apa aia veneau multe gaste cu bobocei mici . M-a pus pe ganduri visul asta...ce-o vrea sa insemne?26+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?