asa nu se mai poate!

asa nu se mai poate! | Autor: b.nica

Link direct la acest mesaj

in buricul targului(zis capitala),langa Spitalul de urgenta,in ditamai sector 1,gunoiul nu se mai colecteaza!am auzit ceva ca primaria s-a certat cu REBU,dar nu m-am alarmat,credeam ca se vor intelege la pret(pardon,la comisioane),dar spre jalea celor care voteaza in sect. 1,nu s-au inteles, drept care avem gunoaie si recipientele civilizate care le adunau disparute.
este revoltator si daca nu se rezolva intr-o zi problema colectarii gunoaielor pe strada mea,eu cu tot neamul(si va asigur ca este mare) nu mai votez PNL.macar asa sa le aratam obrazul "alesilor"atunci cand nu-si fac treaba.ca daca am fi combativi si am sanctiona in numar mare toate porcariile lor si promisiunile nerespectate, cred ca nu ar mai fi asa de nerusinati si fara de consideratie fata de cetateni!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

te mai mira ceva b.nica in tarisoara noastra?

Eu nu as mai arunca gunoiul pe strada cu pricina,ci l-as duce frumusel in fata guvernului sau al parlamentului sau al pnl-ului si l-as lasa acolo.
Si daca ar face chestia asta toti vecinii de pe strada ta,as pune pariu ca in maxim 3 zile se va rezolva situatia cu REBU.

era o vorba:pe prost il poti invinge doar cu prostia.

ladyJ

O palma data la timp face mai mult decat o mangaiere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Am citit si eu prin presa cum e cu gunoiul. Primarul PNL ii acuza pe cei de la REBU ca ei au aruncat anumit gunoaiele pe strazi .

Chiliman spune ca a suspendat contractul cu REBU, ca astia nu-si faceau treaba (asa-i?). REBU (care e plin de pedisti , in frunte cu Videanu si Murgescu (tot pedisti) sustin ca ce a facut Chiliman e ilegal. Chiar mi-s curioasa ce va hotari instanta .

Daca REBU a aruncat anumit gunoaiele in strada, chiar nu ma mira. E stilul tipic á la PD de a instiga intai populatia si apoi de a apela la caile legale.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

si daca oameni fac ceva, cum ar fi.. de exemplu sa isi duca frumso gunoiul zilnic seara la usia primariei si la usa rebu

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzana95 spune:

in vara anului 2002, in Toronto, gunoierii au fost in greva generala vreo 2 saptamani; noi nu ne-am dus gunoiul la usa primarului(ei sunt platiti de catre primarie din banii de taxe), ci l-am dus personal, in masina, la un loc special de depozitare, ca sa nu ne puta in curte. Primarul de la acea vreme nu a cedat la cerintele firmei de gunoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, a anuntat saptamana trecuta ca REBU nu se va mai ocupa de salubritatea sectorului, incepand cu data de 18 august, urmand ca, pana la sfarsitul anului, primaria sa organizeze licitatie pentru desemnarea unui nou operator. Salubritatea va fi asigurata din 19 august de firmele Urban si Romprest Services.

citat de aici:
http://www.standard.ro/articol_9900/videanuintre_chiliman_si_rebu.html

deci gunoiul va fi colectat, dar nu de catre REBU.

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

quote:
Originally posted by copiloi

Am citit si eu prin presa cum e cu gunoiul. Primarul PNL ii acuza pe cei de la REBU ca ei au aruncat anumit gunoaiele pe strazi .

Chiliman spune ca a suspendat contractul cu REBU, ca astia nu-si faceau treaba (asa-i?). REBU (care e plin de pedisti , in frunte cu Videanu si Murgescu (tot pedisti) sustin ca ce a facut Chiliman e ilegal. Chiar mi-s curioasa ce va hotari instanta .

Daca REBU a aruncat anumit gunoaiele in strada, chiar nu ma mira. E stilul tipic á la PD de a instiga intai populatia si apoi de a apela la caile legale.

Alina

pe mine nu PD-ul m-a instigat ci gunoiul din fata curtii si la chestia cu gunoierii care imprastie gunoiul numai o minte nefunctionala putea sa o scoata;pana acum aveam grije sa pun gunoiul in saci solizi ca altfel,cainii il imprastiau.
ce au avut frate cu REBU?curatau f. bine;ca s-au certat am inteles dar de ce,nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Primarul ala nu are simt politic acut, el vrea dreptatea lui indiferent daca va avea sau nu suportul cetatenilor in continuare .

Am auzit ca se cearta la tembelizor. Am inteles ca a reziliat contractul cu REBU, dar nu a gasit alta firma in loc?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

La noi pe strada Rebu isi facea (si si-a facut si azi) treaba. Eu nu cred ca ei au aruncat gunoiul la piata Matache, de ex.
Pe strada pe care locuiesc eu este un loc, in fata unei case sociale, unde in fiecare zi se aduna gramezi de gunoaie, este incredibil, dimineata este curat (pt. ca in fiecare noapte trece masina rebu si ia gunoiul, deja stiu si ora dupa zgomotul pe care il face, intre 23 si 23.30), pana seara gramezile se refac. Acolo arunca oameni gen unul din vecini care a refuzat contract cu rebu spunand ca el nu produce gunoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

vreau sa se inteleaga ca nu am afinitati politice de nicio culoare;pe mine ma intereseaza ca daca dau bani (impozite,taxe,etc.)sa fiu tratata cu respect si prompt.
acum ce sa facem, ca platitori de taxe, ca sa sanctionam smecherii care nu se inteleg la spaga si ne prejudiciaza pe noi,cei care ii platim ...ca prostii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Am auzit la stiri ca azi sint 2 firme care fac curat in sectorul 1, Rebu si inca una. E adevarat?

Primarul declara ca nu va plati pe Rebu

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput