asa nu se mai poate!
Raspunsuri - Pagina 2
grenouille spune:
lucrez in sectorul 1, nu mi se pare ca e mai mult gunoi decat de obicei.
de fapt, nu este :)
o fi si de la faptul ca lucram aproape de sediul REBU - si ma gandesc ca macar pe langa ei si tot ar trebui sa faca curat.
iuliana_2007 spune:
Mie nu mi se pare ca REBU fac curat cum trebuie,spre ex in sec 3 este curat tot timpul(cel putin in zona mea).
Eu cred totusi ca este altceva la mijloc,simt eu asta.Nu pot sa zic ca este adevarat dar cred ca vreo firma a platit sa detina protocolul sectorului si cred ca au vrut sa elimine REBU din peisaj.Primarul ala nu imi inspira o incredere deloc,defapt nu stiu ce sa zic.
Poate ca primarul nu se astepta ca cei de la REBU sa faca greva si sa se mearga pe tusa dar se pare ca situatia este alta.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
psj spune:
De la mine primarul are o mare bila neagra. Pe mine nu ma intereseaza discutiile lui cu REBU si chestiile astea, daca vroia sa scape de ei ca nu-si fac treaba iar nu ma interesa, ma deranjeaza ca nu a luat masuri ca in momentul in care celor de la REBU le expira contractul sa fie deja incheiata licitatia pentru noua firma de salubrizare.
Nu asa, vine si numeste provizoriu 2 firme pe ce criterii doar el stie. Si nici asta nu m-ar fi enervat daca respectivele firme intrau in paine imediat si eu ca si cetatean al sectorului 1 nu simteam ca s-a schimbat firma.
Pai ce era pe la piata Matache, la tv nu stiu daca s-a vazut chiar tot. Caini care intindeau pe toata strada resturi de animale aruncate de la macelarie. Si asta pe caldurile care au fost incepand de luni.
Daca ajungi sa fii atat de orbit de politica incat sa nu faci tot posibilul ca oamenii platitori de impozite sa nu simta trecerea de la o firma la alta, te-ai descalificat ca gospodar-sef.
Sa se duca in parlament, la partid, unde vrea, dar primar sa ma lase.
iuliana_2007 spune:
M-am interesat si aici in sectorul 3 curatenie fac cei de la Rosal.Din cauza asta este asa curat,nu se cearta nimeni.
Vad ca acum sa lasat cu bataie intre cele doua firme,cei de la REBU nu vor sa recunoasca ca i-au lovit pe ceilalati.La o ora mai tarziu au trimis si REBu muncitor pe teren ca sa faca curatenie,nu vor sa piarda contractul se pare.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
b.nica spune:
quote:
Originally posted by Catalin
Votati Liviu Negoita sau cereti azil in sectorul 3!
Catalin
Think pink!
mai cataline din ce partid este negoita asta ca am trecut de la mare prin sect. 3 si fiica mea(il place ca a facut locuri de joaca frumoase)mi-a atras atentia ca este curat in zona?
de fapt nu conteaza ca mai bine votam oamenii!
jur ca nu sunt ruda cu primarele de la sect. 3,dar imi place ca totusi face ceva.
daca treceti pe calea floreasca sa stiti ca asteptam de multe saptamani sa se asfalteze si facem pariuri pe ce spagi se cearta.
brendamitran spune:
quote:
Originally posted by b.nicaquote:
Originally posted by Catalin
Votati Liviu Negoita sau cereti azil in sectorul 3!
Catalin
Think pink!
mai cataline din ce partid este negoita asta ca am trecut de la mare prin sect. 3 si fiica mea(il place ca a facut locuri de joaca frumoase)mi-a atras atentia ca este curat in zona?
de fapt nu conteaza ca mai bine votam oamenii!
jur ca nu sunt ruda cu primarele de la sect. 3,dar imi place ca totusi face ceva.
daca treceti pe calea floreasca sa stiti ca asteptam de multe saptamani sa se asfalteze si facem pariuri pe ce spagi se cearta.
Io zic ca,decat sa ameninti cu cine vei vota sau nu,mai bine gaseai o solutie pentru gunoiul tau.....era mult mai simplu....sau mai bine ziceai ca vrei sa faci politica.....
b.nica spune:
brenda ce te legi de mine?daca esti din capitala fa te rog o plimbare pe langa spitalul de urgenta floreasca;cu masina sau pe jos te asigur ca dupa 50 m incepi sa scoti ce ai mai rau in tine(injuraturi);eu imi stric ziua de dimineata cand o iau voiniceste printre gunoaie, masini,daca o iau pe jos,iar pe carosabil, iti strici masina;din primavara ne chinuim.
sa fie clar, spagarii astia din sect.1 nu au lasat trotuar pe floreasca,in dreptul spitalului, nici cat sa treaca o pisica.este normal?ba mai este si o constructie sinistra de-i zice Ficus care lasa juma`de metru de trotuar plin de gropi(vai de amaratii care vin la ortopedie:nu stii daca sa razi sau sa plangi cand ii vezi topaind saracii), sfidand orice regula de sistematizare.
numai sa treceti pe unde v-am recomandat si mai ales dupa ploaie si o sa ma intelegeti!
brendamitran spune:
Nu ma leg de tine,dar asta dureaza de ani de zile,si nu tre trec prin Floreasca pentru a sti cum arata capitala(exceptand sectorul 3),dar nu te supara pe mine,nici noi nu facem nimic,in afara de a ne plange,corect?
Ai vazut tu pe cineva pana acum sa ia vreo initiativa? Spune drept!