Inseminare (15)
Raspunsuri - Pagina 7
eva-maria spune:
Buna, fetelor.
am luat ieri rezultatul la beta hcg, este 721, asist. a zis ca e bine. am depistat ca sangerarea vine de la hemoroid, o sa incerc sa mananc mai multe fructe si sa beau multa apa. o sa reduc si nr. de utrogestan pe zi la 2 ca poate de la asa mult progesteron sunt constipata rau.
mult succes fetelor care trebuie sa faca teste, sa veniti cu II liniute.
pupici.
Eva
tuby68 spune:
Uitati stirea aici si mult succes in continuare ,deci se poate.
http://www.protv.ro/filme/o-femeie-de-56-de-ani-din-brasov-a-nascut-o-fetita.html?id_file=27914#27914
andriushca spune:
eva, bravo! deci e oficial!
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
lara20 spune:
AI VAZUT ANDRIUSCHA CA AM AVUT DREPTATE?ATI VAZUT CE FRUMOASA E,E CA O PAPUSA!FETELOR EA ARE 56 ANI SI A REUSIT!ASA CA NOI AVEM MAI MULTE SANSE!!!!!!!!!!!!
O FI AVAND IUBIT DE 18 ANI?????????(AM GLUMIT)
VA PUP SI SA REUSIM SI NOI
iuca spune:
eva FELICITARI iti doresc o sarcina usoara si un sanatos
adriushca poti sa ma treci si pe mine pe listuta? te rog? Voi face IAD in oct cu dr Miciner. Va fi prima inseminare.
ptr toate fetele
vrem si noi un - din august 2005
vio
GABRIELUTA spune:
Buna fetitele!
Bebici in burtici sanatosi celor 2 noi
andrushca mercic pt. ca m-ai trecut la aspirante.Cat priveste dr., merg in continuare la endocrinolog si apoi la dr.Predoi.Vreau sa fie ambii la aceeasi clinica sa poata conlucra.Deocamdata tot ce fac e sa iau Siofor, si poate cine stie pana ma duc la inseminare...apare minunea.Oricum la inceputul lui septembrie plec in concediu si poate ma mai linistesc si eu un pic.
IUCAabia astept sa ne povestesti cum decurge IA si multa bafta!sa fi din prima.Va pup.
GABRIELUTA spune:
lara20 am intrat si eu sa vad minunea tipei de 56 de ani.FAIN BEBE ARE!
Asa ca fetele, la treaba , sa producem oute cat mai bune
Nu ne lasam noi asa usor doborate, nu?
luci.eilm spune:
Andriuschca,
Eu citesc pe aici, momentan fac un tratament pentru o infectie la o unghie si ma gandesc apoi sa fac o HSG. Stii cumva daca se poate face HSG cu candida si E. coli sau trebuie tratament inainte ? Apoi o a 3-a IAS.( ?)
Si apropo de retete de succes, cititi si aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=100576&whichpage=13
Intrun fel, ce citesc pe aici ma incurajeaza.
Ce-o fi facand micki 2007 ?
iuca spune:
Gabrieluta multumesc mult
Sper sa reusim cu toate si sa mergem impreuna la odisee.
ptr toate fetele
vrem si noi un - din august 2005
vio
andriushca spune:
quote:
Originally posted by luci.eilm
Andriuschca,
Eu citesc pe aici, momentan fac un tratament pentru o infectie la o unghie si ma gandesc apoi sa fac o HSG. Stii cumva daca se poate face HSG cu candida si E. coli sau trebuie tratament inainte ? Apoi o a 3-a IAS.( ?)
Si apropo de retete de succes, cititi si aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=100576&whichpage=13
Intrun fel, ce citesc pe aici ma incurajeaza.
Ce-o fi facand micki 2007 ?
nu cred ca e bine sa faci HSG cu infectie. eu cand am facut HSG mi-a dat sa fac inainte analize, sa nu fie vreo problema.
trb mai intai tratata, ca umbla pe trompe si se duce infectia in sus pe ele. si numai asta nu-ti trebuie. asa ca eu zic sa tratezi ce e de tratat mai intai.
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS