Inseminare (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

LUCI.ELIM eu stiu ca nu trebuie sa ia nici o infectie ca se poate raspandi in corp cand iti baga lichidul ala,mai bine trateaza candida si fa dupa aceia!succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Andriushca multumesc

vrem si noi un - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Nu am mai scris de ceva timp, din pacate bunica mea a murit ieri si nu am avut o stare prea buna, mai ales ca sunt asa de departe si nu am cum sa fiu alaturi de familia mea... Asta e viata si tocmai pentru asta o sa ambitionez mai tare sa nu ma dau batuta, sa aduc si eu pe lume o viata noua!

Andriushca - azi dimineata am facut un test de sarcina, dar din pacate a iesit negativ... Sunt de-abia in ziua 26a si maine ar trebui sa merg sa fac testul de sange.Nu stiu ce sa cred, poate ca testul a fost facut prea devreme, poate ca nu are o precizie mare (am folosit "First Response" -care se spune ca ar detecta sarcina cu 4 zile inainte de data la care se asteapta CM)... Sotul meu chiar glumea cu mine dimineata incercand sa ma binedispuna, cand i-am aratat singura linie rosie, a spus ca are nevoie de o carioca sa deseneze el cea de-a 2a linie

Lara20 - si pe mine ma ambitioneaza cand aud povesti din astea si cred din ce in ce mai tare ca noi avem sanse mult mai mari!

Kristcol- multumim pentru inca o poveste de succes care ne face sa mergem inainte!Sa va aduca numai bucurii minunea voastra!

Fetelor, va tin pumnii si ma rog pentru toate sa reusim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristcol spune:

Luci.eilm- stiu ca si eu am facut la a treia inseminare(dupa ce a fost efectuata)o hsg si stiu ca de ani de zile ma chinuiam cu o candidoza.Dar daca ai face in prealabil un trat. cu ovule cred ca-i suficient.

Mergi la inceput

V-as impartasi ceva din ceea ce eu am facut inainte de ultima inseminare-a6-a. Mi-am administrat si mie si sotului in timpul cand eu eram la menstruatie plus vreo 5 zile dupa vit.A si E. Atunci la spermograma se obtinuse o crestere importanta a nr. de spermatozoizi si mobilitatea lor.Si chiar atunci a si reusit inseminarea.Faceam monitorizare ovulatorie(eu neavand absolut nimic-ca in final facusem si hsg degeaba)si cam in ziua 13 se prelevau spermatozoizii si se efectua inseminarea-facandu-mi in preziua insem. injectia cu pregnyl de 5000ui.Fara nici o alta stimulare-oricum nici nu aveam nevoie(probl. fiind la sot.)

Mergi la inceput

Eva,ma bucur mult ptr. tine. Acum e important sa nu exagerezi cu nimic.Sa-ti dea D-zeu o sarcina usoara.

Iuca,iti urez bafta si poate vei fi printre putinele,putinele care au reusit din prima.Dar oricare ar fi rez. sa nu te dai batuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

KRISTCOL MULTUMIM DE INFORMATIE,mai exact cate zile ai luat???din prima zi de menstra pana dupa ovulatie?????eu si sotul am luat 1 luna si sa stii ca si mie dr mi-a spus ca spermatozoizii erau mai buni!!!!!!!o fi asta secretul?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

Andrutzac si Eva_Maria felicitari inca o data
cred ca sunteti in culmea bucuriei
imi inchipui prin ce senzatii minunate treceti
sarcini usoare

noapre buna tuturor si poate ca zilele urmatoare ne vor aduce noi vesti despre reusite
succes tuturor\asteptare usoara iubitelelor care asteapta rezultatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Inca o data felicitari gravidutzelor!
Deci se poate. Si totusi cand i-am spus doctorei mele ca vreau sa trec la FIV mi-a recomandat sa mai fac inca 3 IAS si daca nu iese atunci sa trecem la FIV. Cum nici nu vroiam sa aud de asa ceva am inceput sa ma interesez de FIV. Si am ajuns la concluzia ca e mai bine pentru mine la Szeged. Si doctorul de acolo ce credeti ca mi-a spus? Ca in cazul meu ...el ar recomanda FIV.
Si atunci doctora mea, care m-0a operat si care stia situatia de ce mai recomanda inca 3 IAS?

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ugaena spune:

Buna si din Montreal!
Felicitari noilor gravidutze - Andrutza si Eva, aveti mare grija de voi!
Condoleante Romanitzei si un rezultat + ii doresc.
M-am tot laudat ca voi fi activa pe forum in vacanta, dar cu venirea parintilor din RO, abia ce apuc sa va citesc din urma.
Pentru Andriushca : eu am 2 IAD nereusite la activ, pe 30 aug. va fi cea de-a treia si ultima pe anul acesta. Sunt pacienta Dr. Robert Hemmings, Clinica OVO (www.cliniqueovo.com), Montreal.
Eu sunt in Z7, asta seara am luat ultima pastila de Clomid, sa vedem cu ce artilerie grea ma prezint - mai multe voi afla sambata la monitorizare.
Sa auzim numai de bine, de oriunde am fi ...

Mergi la inceput