Inseminare (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stamate spune:

eva-maria:FELICITARI!!!, o sa fie bine, daca petele sunt maronii e de la sarcina, dar eu zic sa te duci la dr daca petele persista mai mult de 3 zile. treb dat tratament pt mentinerea sarcinii, gravibinon sau altceva. daca sangele este rosu rosu ..fii atenta ca este de la hemoroid cu siguranta, ....in general hemoroizii ustura, mananca, si apar ori at cand esti constipata sau invers(scaun f subtire)....papa paine de secara,graham, multe legume fructe ca sa scapi de constipatie si este un unguient cu hemorzon sau hemorsal pt hemoroizi de uns acolo. te pupic si succes.in general sarcina da constipatie si daca persista risti sa faci mai multi hemoroizi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stamate spune:

ma poate ajuta si pe mine cineva sa imi schimb numele de utilizator? se poate?nu stiu cum?..multumesc, stiu ca suna banal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Cristiama - unde si cu ce doctor ai facut inseminarile? Mi se pare extraordinar ca au reusit amandoua - poate cu un tratament adecvat de sustinere vei reusi sa tii si sarcinile pe viitor (imi pare rau ca n-a fost sa fie)! Eu am o inseminare nereusita la activ!

http://tt.lilypie.com/krG5p3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

ANDRIUSCHA,scuze am fost plecata!eu sunt din brasov,doctorul meu Gliga Flavius,2 IA nereusite!
ANDRUTZAC SI EVA multa sanatate si sa va bucurati de
fetelor ati fazut la stiri doamana aceia de 56 de ani din bv care a facut o fetita superba de 3 kg???????m-am ambitionat si mai tare,adica noi tinere nu putem?????????ea a facut inseminare la timisoara si a nascut la bv!!!!!!!!!!!
nu pot sa cred ca au reusit doua fete,acum parca nu mai sunt asa deprimata!
pe 3 plec in concediu 2 saptamani,poate cand ma intorc o sa fim si mai multe gravidute!
va pup si mult succes la toate!

Mergi la inceput

IOANA P76 ce faci?te pregatesti de fiv?vad ca s-a inchis sub si daca dau pe pg 129 apare tot cea veche!?poate ma poti ajuta cu niste informatii!te rog daca mai intri aici da-mi de veste unde te gasesc la fiv!te pup si succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

lara, vezi ca s-a deschis FIV 130 http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106088

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

Andrutzac si Eva_Maria felicitari, felicitari
mi-au dat lacrimile de bucurie
sunt super emotionata
am fost in Co 10 zile si de 2 zile de cand am venit incerc sa ajung la zi ce ce s-a mai scris la subiect
daca sectiunea 14 m-a demoralizat si m-a facut sa imi pun mari semne de ? acum dupa ce am citit de reusitele voastre sunt f fericita
in primul rand pt voi, (felicitari inca o data stiu ce mult inseaman pt voi ca ati reusit sa ramaneti gravidute) si in al doilea rand pt mine - poate reusesc si eu mai ales ca la mine nu ar tr sa se lase atat de mult asteptat sotul are azoospermie, eu cica sunt ok desi dupa doua IAD nereusite imi cam fac griji
SARCINA USOARA SI BEBEI SANATOSI

andriusca - te rog frumos sa ma treci si pe mine pe listutza aspirantelos- am sa ma ambitionez si mai mult luna asta poapte poate
2 IAD nereusite - cu dl prof. Marinescu, embriolog Moisa
uremeaza a 3 IAD- sa ne ajute Dumenezeu pe toatepupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristcol spune:

BUNA!SUNT NOUA PE FORUM,DAR VA CITESC DE MULT TIMP ...CAM TOT CE VI SE INTAMPLA .AM INDRAZNIT SA INTRU PTR,A VA IMPARTASI DIN EXPERIENTA MEA.MA IMPRESIONEAZA SI ACUM SI NU MI-E USOR SA-MI AMINTESC CA IN URMA CU 3 ANI AM TRECUT PRIN ACELEASI DEZAMAGIRI SI INTREBARI-CAND VOI AVEA UN BEBE AL MEU
.MINUNEA INSA S-A INTAMPLAT DUPA 6 INSEMINARI(3 LA DR.DRACEA SI 3 LA PROF.MARINESCU) ULTIMA CHIAR DE SF.GHEORGHE-23APR.2004. AM UN INGERAS DE 2 ANI SI 8 LUNI CARUIA I-AM PUS NUMELE GEORGE. DAR MINUNEA S-A MAI INTAMPLAT O DATA-ACUM SUNT INSARCINATA IN MOD NATURAL CU AL DOILEA BEBE.DUMNEZEU ESTE SINGURUL CARE MAI DA SPERANTA ATATA TIMP CAT CREDEM CU TARIE IN PUTEREA SI BUNATATEA LUI.VA ROG SA NU VA DATI BATUTE NICIODATA,SI DIN TOT CEEA CE AM INDURAT,NU VETI REUSI FARA AJUTORUL SI CREDINTA IN FECIOARA MARIA SI BUNUL DUMNEZEU.VA DORESC SA SE INTAMPLE LA FIECARE DINTRE VOI CEEA CE MI-AM DORIT SI EU CANDVA.

Mergi la inceput

LUCI.EILM multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

Ioana, te pup!
Luci, ce mai zici?
Gabi, ce mai faci? te-ai hotarat la ce dr. mergi? te-am trecut pe lista, cu dr. in ...asteptare!
Lara, Monty, am facut modificarile in lista cu informatiile scrise de voi. Lara, nu am auzit stirea aia, dar daca e asa avem si noi mai multe sperante.
Stamate, referitor la schimbarea numelui de utilizator (la nick te referi?), ar fi bine sa intrebi in meniul mare, la "Anunturi Tehnice, Probleme si Sugestii". dar eu stiu ca nu se poate modifica nick-ul.
Romanitza, cred ca poti sa incerci si un test de urina pana faci testul de sange. hai ca suntem curioase!
Cristiama, ce mai face fata nervoasa? si eu tot 1/2 ovamit timp de 5 zile (Z 2-Z7) am luat si am avut doar un folicul. se pare ca nu e o stimulare prea puternica.
Kristcol, bine ai venit la noi, poate ne aduci si noua (celorlalte) putin noroc. multumim pt. experientele impartasite!

mcrissa, cu spor? vezi cum faci sa se lase cu!

si pt. toate fetele, gravidute si negravidute!

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput