Inseminare (15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GABRIELUTA spune:

Mercic de raspuns Iuca.Unde poate fi gasit dr.Miciner?Pe mine m-a indrumat dr. endocrinolog la dr.Predoi dupa cum am mai spus.Mi-a argumentat ca la Medlife se vor face IA si FIV din septembrie iar dr.Predoi e seful acestei sectii materno-fetale .Nu stiu ce sa fac.Acum iau Siofor pentru ovulatie si imbunatatirea ovocitelor si apoi sa vedem cine ma "insamanteaza"Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva-maria spune:

honeyz: dupa inseminare m-am simtit ca la ciclu vreo 4 ore (nu stiu de ce, ca nu m-a durut prea mult) si apoi in zilele urmat. nu am avut simptome deosebite. in z22 am sangerat usor si testul a iesit pozitiv in z29, duminica trecuta. nu am greturi, doar mirosurile ma deranjeaza si sunt constipata (am si un hemoroid, desi nu am avut niciodata pana acum). voi stiti remedii pt. constipatii?
andriushca: la noi probl. era cu ovulatia (ba tarzie ba deloc) si niste polipi care au fost scosi. la sot totul f. bine. iti multumesc ca m-ai trecut pe prima pagina, sper sa fie intr-adevar o REUSITA. azi dupa servici iau rezultatul si maine dimineata va scriu. sa-mi tineti pumnii!!!

pupici.

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Siofor ptr ovulatie? E un medicament de stimulare? Eu stiam ca e ptr diabet.

vrem si noi un - din august 2005
vio

Mergi la inceput

pt. kittyke: am luat 5 pastile de ova-mit si 4 injectii cu Puregon in acelasi timp. injectiile le faceam dimineata la aceeasi ora si ova-mit luam seara. sa rogi asistenta sa maseze bine locul dupa injectie, altfel te ustura (ca la vaccin). mult succes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Andrutza felicitari! sa ai o sarcina usoara si la termen!
Eva Maria eu sunt cu pumnii stransi pentru tine, sa fie rezultatul mult asteptat!
Crisis eu de mult am renuntat la inseminari, dar tot mai scriu la subiectul asta sa fiu alaturi de fetele care trec prin ce am trecut si eu.

Va pe toate!

Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Eva maria,
Merci mult pentru raspuns , ai inceput de la ziua 3-a de la CM injectiile si Ovamitul? Timp de 5 zile Ovamit si 4 zile injectia ca sa inteleg si eu mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GABRIELUTA spune:

Iuca , Siofor(metformin) intr-adevar este pentru diabet
dar se foloseste cu succes si in sindromul ovarelor polichistice, ajuta la ovularea naturala, pregatirea pt. IA si FIV prin imbunatatirea ovocitelor.
Si eu am fost sceptica , dar am incredere.Merg in paralel cu Siofor si monitorizari.
Mi-a spus dr. endo. ca e bine sa pregatim organismul si sa nu sarim peste etape, direct la FIV.
vA PUP PE TOATE

Mergi la inceput

kittyke: eu am inceput din z3 cu pastilele si injectiile pt. ca aveam C.M mai mare de 28 de zile. am inteles de la dr. ca la C.M. regulat se incepe din z5.
fetelor, mi-a spus o colega ca hemoroizii dau sangerari. s-ar putea ca sangerarile care mi-au dat de furca zilele astea sa fie de la ei. o sa fiu mai atenta sa vad de unde vine sangerarea. voi ati avut asa ceva? se pot trata natural?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Kittyke,

Asa am crezut si eu mai multa stimulare, ami multi folicul, sanse mai multe.

Eu pe ciclu natural nu ovulez, asa ca iau stimulare si mi-e foarte rau, la primele 2 inseminari nu am reusit sa iau decat 2, 3 zile cate juma de pastila.
Am ramas insarcinata la ambele, problema e ca pierd sarcinile.

Asa ca la ultima inseminare m-am hotarat ca oricat de rau mi-ar fi iau 5 zile cate 1/2 pastila. Am avut 3 foliculi, nu a prins inseminarea, se pare ca sunt mai slabi calitativ si am facut suprastimulare ovariana, mi-a fost rau de-am crezut ca mor 1 luna intreaga, nu ai ce tratament sa iei sa-ti mai treaca, simti ca-ti explodeaza burta si ovarele.
Eu asa prostie nu mai fac.

Asa ca fi atenta cu exagerarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Wow, nu-mi vine sa cred, 2 reusite de cand nu am mai citit... Felicitari Andrutzac si Eva_Maria!!! Sa aveti bebei sanatosi si frumosi!Ma bucur foarte mult pentru voi!

Eu sunt tot in asteptare, in ziua 25 a CM si a 11/12a zi de la inseminari. Iau in continuare progesteron si vineri ma duc sa imi fac testul la sange, daca nu-mi vine pana atunci!

Multumesc fetelor pentru incurajari si va astept pe toate cu vesti bune!

Mergi la inceput