Inseminare (15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GABRIELUTA spune:

BUNA FETELE!Intru cam rar sa scriu, stau ascunsadar va citesc sa stiti...sunt cu ochii pe voi!Andrushca , pupici graviduzelor si la cat mai multe
Sa va spun ce am mai facut eu.Am mersla endocrinoloaga cu analizele in protap, aparent sunt bune, dar dupa ecografiile transvaginale se pare ca am ovarele micropolichistice si nici un folicul preovulator, drept pentru care nu am ovulatie...sunt f.f. trista mai ales ca si spermograma sotului e la pamant cu 20 mil de gigei...Ma paste IA ...Deocamdata am inceput tratamentul azi cu Siofor (metformin)cica ma va ajuta sa scap de microchisturi si sa ovulez natural , mi-a spus ca si calitatea ovocitelor se imbunatateste.Sa vedem ce se intampla.Acum astept ziua 21 sa fac progesteronul, apoi ma voi duce la un medic specializat pe IA .A auzit cineva de dr. Predoi Silviu? Va pup pe toate!Mama mia cat am scris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutzac spune:

Buna!
Am facut testul azi... este pozitiv! deci e sarcina...
Am ramas natural...chiar ma pregateam pentru inseminare pt septembrie si va intrebam cum sa fac ca as vrea la dr. ion ionut...
Dar nu a mai fost nevoie...
Nu stiu ce sa fac... Am o durere continua , nu f mare , de burta...
trebuie sa iau legatura cu un dr si pana maine nu am cum...sper sa fei ok...Doamne ajuta la toate sa vi se implineasca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Andrutzac, FELICITARI
Eva maria, cum ai facut stimularea am vazut ca ai facut Puregon si Ovamit dar cum le luai? Poti sa-mi scrii ca si eu vreau mai multi foliculi si cu Ovamit am avut maximum 2, ma gandesc sa fac si eu stimulare mai tare, tin pumnii pentru tine sa fie rezultatul

Mergi la inceput

FELICITARI ANDRUTZAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

Eva, Andrutzac, felicitari inca odata!
Eva am facut modificarile in listuta! ce mare bafta ai avut, prima inseminare si gata bebe. probabil nu aveai oricum mari probleme pe acolo pe la "instalatie" si probabil nici sotul nu statea f. rau.
se pare ca la noi, care am facut mai multe IAS nereusite sunt ceva mai multe probleme. nu mai stiu ce sa zic, dar cand e sa fie, este!
Gabi, ma bubur ca ai avansat cu investigatiile si ai aflat o posibila cauza. acum ai posibilitatea sa o si tratezi.
eu nu am auzit de acel dr, poate stiu fetele.
bafta mare in continuare, mai vb.!

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Va pup pe toate ! nu stie nimic despre dr. Predoi? As vrea sa ma mut la dansul la recomandarea endocrinolog pt. ca sunt la aceeasi clinica Medlife si sincer mi-ar fi si mie mai usor sa nu mai bat Buc. pe la dr..
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Andrutzac FELICITARI un sanatos si o sarcina usoara iti doresc
Eva iti tin pumnii sa iasa testul bine
Iar eu voi face inseminarea in oct. Mai am de asteptat.
ptr toate fetele

vrem si noi un - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Iuca, in octombrie cred ca si eu o sa fac inseminarea , pana atunci ma monitorizez si Siofor...
Sunt in dubii cu medicul gineco.Nu stiu pe cine sa aleg.Am citit pe la voi de Giulesti...pana la urma depinde de norocul fiecaruia...
Tu la ce medic merigi, Iuca?

Mergi la inceput

Gabrieluta eu merg la dr. Miciner. In sept ar fi trebuit sa fac inseminarea dar in a doua jumatate a lunii pleaca la o conferinta si asa am amanat ptr octombrie.
Eu acum 7 sapt am facut si o cauterizare ptr o rana de pe col si cand am fost la control mi-a zis ca nu s-a vindecat complet. Asa ca intr-un fel e mai bine in octombrie.

vio

Mergi la inceput

Dr Miciner nu e la Giulesti. Pe ea am gasit-o pana acum la Sabyc si la CFR2.

vio

Mergi la inceput