Inseminare (15)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Buna din nou, eu sunt in a 11a zi de la prima inseminare, mai am 3 zile si voi face testul de sange (sper sa nu fiu f. dezamagita, mai ales ca e prima incercare).Sanii deja ma dor si simt ca ii am exact ca inainte sa imi vina, iau in continuare progesteron(unul dimineata si unul seara) si asteptttttt....
Andriushca -medicul meu este din Canada - Dr. Timea Belej -Rak si au fost primele inseminari din viata mea.
Kittyke - Referitor la spermograma, asa stiam si eu ca trebuie abstinenta 2-3 zile inainte, dar doctorita mi-a spus ca ei ii aleg pe cei mai buni, sa nu imi fac probleme si ii concentreaza ( oricum in uter sunt introdusi mult mai multi decat prin intercourse).Parca mi-a spus ceva de nr. mic(sau volumul mai mic decat de obicei)- dar nu prea m-am gandit pe moment la asta...
Etra -multumesc mult pnetru incurajari, sunt sigura ca mai devreme sau mai tarziu toate ne vom lua de manute si vom trece la
Andrutzac si Eva_Maria - si eu va sfatuiesc sa va faceti testele de sage si sa va calmati, daca va stresati, puteti avea probleme cu prinderea bebeului.
Bafta multa la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

uau, eva, FELICITARI si bine ai revenit! uite cine tace si face! sunt sigura ca esti graviduta si ca o sa fie bine! nu-mi vine sa cred ca reusit cineva!
nu as vrea sa te superi pe mine daca te rog sa-mi improspatezi memoria (de, sunt si eu batrana, bolnava si senila), ca nu mai stiu tu la ce dr. esti si cate IAS ai facut? a cata era asta? si vrem si noi "reteta"! apropos, sa te trec pe listuta, direct la gravidute, cxa m-am uitat si nu erai trecuta deloc! cred ca a fost cu noroc! te pup si abia astept confirmarea testului de sange.
andrutzac, felicitari si tie. din cate am inteles nu ai facut inseminare. sau nu am inteles eu bine?

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

buna fetelor si bine v-am regasit la un nou capitol!
Andriuscha ce mana buna ai! nici nu s-a deschis bine capitolul si sunt deja doua
Eva-Maria felicitari, esti , petele pe care le ai tu multe fete le-au avut in perioada in care trebuia sa vina cm. Iti tin maine pumnii la testul de sange, sa iasa o valoare super buna!
Si nu te stresa, sa nu-i faci rau lui bebe!
Andrutza felicitari si tie! Si iti spun tot asa: nu te stresa, fa testul de sange si ai sa vezi ca o sa fie bine!
Romanitza am inceput cu galeria!
Mcrissa e bine o zi da, una nu, cica ar avea timp sa se refaca si sa fie mai vioi. dar daca nu aveti probleme cu spermograma, e ok si in fiecare zi Bafta, sa se lase cu

va pup pe toate!

Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele

Mergi la inceput

ioana, ! ce-mi place cum folosesti tu emoticon-urile!
noi cand? si apoi
cred ca trebuie sa mai cu simt de raspundere, chiar daca la noi ramane doar de placere!
poate pana la ni se va intampla si noua minunea!
romanitza si fetele care asteapta: haideti cu testul +++:

ZOZOLINA

andreea

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Andriuscha sper ca si noi sa fim in curand, poate cum zici tu pana la Craciun

Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Scuze ca nu am mai scris aici, dar eram foarte demoralizata si am inceput sa caut sperante in alta parte.
Andreea la mine trece 3 IAS nereusite toate cu Dr. Bucur. E suficient. Nu as vrea sa scrie si la mine 7 IA nereusite. SI asa sunt deprimata.
Ma bucur insa ca aud de reusite. Felicitari fetelor. Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi. Voi redati speranta sufletelor noastre.
Am inceput sa scriu la FIV si apoi am avut eu asa un sentiment ca locul meu ar fi la FIV in Ungaria. Asa ca deja i-am scris doctorului de la Szeged care a spus ca si el recomanda FIV pentru cazul meu. Nu mai vreau sa pierd timpul. Sper ca in noiembrie sa fac primul FIV. (Sa scrieti acolo: in pregatire dosar FIV nr 1 SI ULTIMU, DA?)
Nu v-am uitat, va citesc de cel putin 3 ori pe zi. Dar uite, nu-mi place sa va demoralizez. M-am ascuns inainte de CM ca speram sa vin cu o veste buna. E bine ca macar au venit alte fete. Eu am renuntat oficial la IAS.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Crisis 81
Poti sa ne spui de ce te ai decis sa faci Fiv in Szeged si nu in Bucuresti? Ai un motiv anume?
Ti-am trimis si un pm.

Mergi la inceput

Crisis, am inteles si o sa fac modificarile de rigoare. am vazut ca ai inceput deja sa scrii la FIV. eu ma mai gandesc, oricum nu am timp si bani pt FIV in toamna asta. te pup si succes in continuare, mai vb.!
Eva, ce faci, ne-ai lasat asa? ai facut testul bhcg? care mai e situatia? scrie-ne, ca noi stam cu pampoanele si sampania pregatite!

ZOZOLINA

andreea

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva-maria spune:

Buna, fetelor.

Va multumesc pt. incurajari si sfaturi, e asa de bine sa fii inconjurata de prietene. mi-am facut testul de sange si iau rezultatul azi dupa-masa, sunt f. emotionata!!! pete mai am, dar sunt destul de putine. sper sa fie ceva normal. azi avem 4 sapt. si 3 zile, la 6 sapt. trebuie sa merg la eco. cred ca abia cand o sa-l vad pe bebe o sa fiu pe deplin linistita. eu am facut prima inseminare luna asta cu dr. Ancar la Medsana, am avut 4 foliculi, dar endo cam mic. ma gandesc ca poate de la endo mai sangerez. am luat dupa inseminare cate 4 utrogestan pe zi si de luni am trecut la 6 ca sa scap de pete. temperatura a crescut constant dupa ce am facut injectia cu Pregnyl si astazi dimineata era 37,3.
andriushca, deocamdata mai stau cu voi, voi trece la gravidutze dupa eco de 6 sapt. cand o sa am si confirmarea de la dr (sper sa fie bine pana atunci).
despre reteta, cred ca a contat mult ca am fost linistita si s-a nimerit sa am si liber o sapt. de la servici. m-am relaxat, m-am plimbat, am fost calma. acum ma agit mai mult, stiu ca nu e bine, dar nu ma pot abtine.

va pup pe toate si va doresc sa reusiti si voi cat mai repede.

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Felicitari Eva-maria si-ti tinem pumnii sa fie totul bine.

Ne poti spune si noua cand ai facut testul si cam ce simptome ai avut dupa inseminare si inainte de test? Si chiar si acum, cum te simti?

va pup

Mergi la inceput