Inseminare (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaghi spune:

andriushca, ideea e ca apare cand te astepti mai putin, cand nu stii daca reusesti (eu aveam doar un singur folicul, endometru mic etc). Mie dr. mi-a spus ca cel mai important este moralul, sa fii linistita si cat se poate (daca se poate) de increzatoare. Stiu ca unele dintre voi au incercat tot ce se poate. Crede-ma ca am fost in situatii si mai rele decat ata. Mi se spunea ca si sotul si eu suntem perfect sanatosi, incercam sa ramanem gravizi, reuseam (de 7 ori) si dupa maxim 8 saptamani (doar prima apoi din ce in ce mai mici) mi se spunea ca am avortat, ca acel bb era asezat prost etc. Numai balarii, spuse cu convingere, timp de trei ani. Pana cand, vazand ca toate cunostintele mele vin, raman, nasc etc. si eu doar ma chinui si plang (am stat si in spital o saptamana pe perfuzii, doar, doar l-oi tine) am renuntat acum cativa ani si am incercat (dar nu am reusit) sa ma consolez. Asa ca la 37 de ani ai mei, cu o greutate mult peste normal, totusi nu am disperat si am mai incercat odata (si as mai fi incercat pana cand mi s-ar fi spus ca nu mai este nimic de facut). Asta era ideea. Curaj si credinta ca se va intampla odata. Cine vrea cu adevarat asta, DD nu-l lasa. Iti ofera ideea sau mijloacele necesare sa reusesti. Eu daca nu reuseam, si sper din tot sufletul sa fie bine pana la sfarsit, ma duceam si catre FIV. Stiu ca nu toata lumea are mijloacele materiale sa faca asta, nici eu nu sunt o superbogata, dar o idee ceva tot mi/ar fi venit si as fi strans banii (de altfel si incepusem). Eu am spus povestea pentru a putea aduce un pic de incurajare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

ANRIUSCHA SI CRISS ,NU VA MAI GANDITI LA CE A FOST,SUNT SITUATII IN CARE SUNTEM FORTATI DE IMPREJURARI SA FACEM..........ACUM TREBUIE SA GANDITI POZITIV SI SA VA RUGATI LA DOAMNE DOAMNE SA VA AJUTE SA VA DEA UN BEBE!DACA VA GANDITI LA TRECUT VA FACETI MAI MULT RAU!VA PUP
GAGHI TU CHIAR AI TRECUT PRIN NISTE EXPERIENTE PE CARE NU LE DORESC NICI CELUI MAI MARE DUSMAN,NU STIU CUM AI MAI AVUT CURAJ!SA FII SANATOASA SI SA TE BUCURI DE BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

quote:
Originally posted by gaghi

andriushca, ideea e ca apare cand te astepti mai putin, cand nu stii daca reusesti (eu aveam doar un singur folicul, endometru mic etc). Mie dr. mi-a spus ca cel mai important este moralul, sa fii linistita si cat se poate (daca se poate) de increzatoare. Stiu ca unele dintre voi au incercat tot ce se poate. Crede-ma ca am fost in situatii si mai rele decat ata. Mi se spunea ca si sotul si eu suntem perfect sanatosi, incercam sa ramanem gravizi, reuseam (de 7 ori) si dupa maxim 8 saptamani (doar prima apoi din ce in ce mai mici) mi se spunea ca am avortat, ca acel bb era asezat prost etc. Numai balarii, spuse cu convingere, timp de trei ani. Pana cand, vazand ca toate cunostintele mele vin, raman, nasc etc. si eu doar ma chinui si plang (am stat si in spital o saptamana pe perfuzii, doar, doar l-oi tine) am renuntat acum cativa ani si am incercat (dar nu am reusit) sa ma consolez. Asa ca la 37 de ani ai mei, cu o greutate mult peste normal, totusi nu am disperat si am mai incercat odata (si as mai fi incercat pana cand mi s-ar fi spus ca nu mai este nimic de facut). Asta era ideea. Curaj si credinta ca se va intampla odata. Cine vrea cu adevarat asta, DD nu-l lasa. Iti ofera ideea sau mijloacele necesare sa reusesti. Eu daca nu reuseam, si sper din tot sufletul sa fie bine pana la sfarsit, ma duceam si catre FIV. Stiu ca nu toata lumea are mijloacele materiale sa faca asta, nici eu nu sunt o superbogata, dar o idee ceva tot mi/ar fi venit si as fi strans banii (de altfel si incepusem). Eu am spus povestea pentru a putea aduce un pic de incurajare.

nu, gaghi, ideea e ca atunci cand ai trecut de partea cealalta a baricadei, ti se pare ca ai aflat raspunsul. dar pana sa reusesti, tot asa gandeai?
m-am saturat de cliseele astea, sincer.
numai bine.

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

gaghi, dar ti-ai facut analizele pentru sindromul antifosfolipidic? Sau au descoperit o cauza exacta pentru care pierdeai sarcini?
Acum esti insarcinata? Asa am inteles.. eu zic sa te duci repede sa-ti faci rost de o trimitere la Fundeni sau ce alt spital se mai face. Macar sa stai linistita, pentru ca pot apare probleme si in saptamani mari daca ai sindromul si nu faci tratament. Nu vreau sa te sperii dar ma gandesc ca nu vrei nici tu sa risti nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Fetelor, vad ca pe aici frustrarea a atins niste cote mari, mari de tot. Ciudat e ca frustrarile astea nu le alina nimeni, nici macar incurajarile (spuse, probabil, cu intentii bune). Si mie mi se testeaza rabdarea (am o unghie bolnava si inteleg ca tratamentul poate dura luni si or sa-mi lipseasca incercarile ). Ce ne facem fetelor ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

luci.eilm ce ai la unghie????e chiar asa grav?nu poti sa te apuci de din cauza ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Sunt noua pe aici,si sunt si eu ca si voi (in ultima perioada) pe culmile disperarii.Cred ca trebuie sa fim calme si sa incercam sa rezolvam tote problemele pe rand.Si eu incerc sa am un bb numai al meu, si, desi incerc de putin vreme, sunt din ce in ce mai disperata.Ma bucur ca am gasit acest forum, pentru ca m-a ajutat foarte mult, si am scutit o gramada de timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaghi spune:

draga andriushca nu am dorit nici un moment sa emit clisee si sa fac pe atotstiutoarea. Am trecut prin momente de disperare si stiu cat de mult ii "iubesti" pe cei ce incearca sa-ti dea lectii oricat de bineintentionate ar fi. Am spus ca la un moment dat am demobilizat atat de tare incat patru ani nu am mai facut nimic, absolut nicio tentativa. Am avut noroc cu o prietena ff buna care este si cadru medical care s-a tinut doi ani de capul meu si, ca sa fiu foarte sincera, in februarie cand m-am apucat de investigatii mai mult de gura ei si a sotului meu am facut-o. M-a ajutat fff mult cu moralul, iar prin povestioara mea am incercat si eu sa fac pentru alte fete ceea ce am primit la randul meu si pentru care sunt extrem de fericita.
psj am facut multe investigatii si din rezultate (povestea mea e la aspirante peste 35 de ani) se pare ca nemernicul de fost dr. al meu m-a dus cu presul si m-a aburit atat de tare, desi nu sunt deloc o naiva sau o prostuta, incat mi-a luat mintile si nu am mai verificat nimic din spusele lui. Asta insemnand ca din analizele facute in ultimele luni se pare ca a rezultat ca eu fara tratament si fara stimulare ovariana nu asi fi putut niciodata ramane insarcinata. Asa ca tot chinul si suferinta mea, care stiti si voi cat e de mare mai ales cand iti doresti din tot sufletul sa ti se implineasca acest vis,au fost de fapt pentru nimic. Nici nu se stie daca pot sau nu sa tin o sarcina. Oricum ma apropii de momentul critic al celor 8 saptamani (critic in capul meu pt ca atat mi-a zis acel minune dr. ca am tinut cea mai lunga sarcina). Nu vreau sa credeti ca sunt razbunatoare dar in ultimii trei ani am auzit numai de nenorociri facute de acel dr., inclusiv unor prietene de-ale mele. Uneia i-a spus acum un an ca, cu parere de rau, nu va putea face copii niciodata. Noroc cu sotul ei care e un tip pragmatic care a zis sa obtina si o a doua parere, astfel incat luna viitoare va naste un bb sanatos. Dar si ea, ca si mine, ca si altele, eram convinse de capacitatea lui profesionala si nu am pus la indoiala diagnosticul lui. Eu n-am intalnit niciodata un "vrajitor" cu o asa putere de convingere, aproape hipnotica. Niciuna dintre pacientele lui, cunoscute mie, nu eram saracute cu duhul sau naive. Cam asta e.
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

luci, imi pare rau de unghia ta, asta -ti mai lipsea. ce ne facem? asteptam sa ne treaca si sa vina si zile mai bune, in care sa fim mai optimiste si sa zambim frumos la bunele intentii, sa purtam discutii de complezenta si sa suferim in noi, ca in afara nu e de bon ton.

astept sa redevin optimista!

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

lara, o banala ciuperca, dar antibioticul se ia pana creste unghia sanatoasa (si stim cat de incet cresc unghiile, mai cu seama cand te grabesti). tie cum iti merge la capitolul FIV 130?

Mergi la inceput