* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (23) *

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

quote:
Originally posted by Gina M

quote:
Originally posted by Lala_D

quote:
Originally posted by Gina M

***P.S: - Imaginati-va cum poate fi in cazul unei nasteri normale fara epidurala ce necesita in ultim moment o epiziotomie!Personal cred ca, as face automat "treaba #2" pe mine de durere, sa ma taie asa pe viu!

Poze - Recente & David Benyamin 21+

Gina eu am nascut vaginal, fara epidurala si evident ...ca asa-i norocul , nu ...am avut nevoie si de epi fiind baiatul mare rau.
Vestea buna a fost ca nu m-a durut, adica nu am simtit nimic cand m-a taiat , taietura a executat-o pe o contractie asa incat nu simti decat eliberare .
La cusut iti face insa o anestezie locala si astfel a trecut cu bine si partea asta a procedurii

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)

Lala_D -Te cred!Daca nu te-a durut/nu ai simtit nimic asa cum spui cand te-a taiat pe viu inseamna ca, esti super tare!Felicitari!
Personal, tare nu as vrea sa am parte de o asa experienta.Mai ales ca poate fi vorba si de unele rupturi destul de urate.
Pana cand nasti si ajung doctorii in sfarsit sa-ti faca o anestezie locala, la mijloc este vorba de durere si nu de una oricum...Asa dar in ceea ce ma priveste, sunt in continuare pentru epidurala.
De, fiecare cu "pasarica" ei.

Poze - Recente & David Benyamin 21+

Si eu am nascut natural, fara epidurala dar cu taietura de rigoare. Si asa este nu simti mai nimic poate doar o mica piscatura dar pe langa durerile nasterii nu e nimic. Cand te coase iti fac anestezie locala dar eu tot am simtit cum baga acul. Nu ma durea tare dar era destul de neplacut...

Criss cu bb2 si Andrada - printesa noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

docdecap m-ai cobit cu revenirea de greturi si varsaturi!Chiar la n-am ajuns, dar de vreo 2zile mi-este asa de rau, cu greturi! Tocmai cand ma laudam si eu ce bine-mi merge si ce bine mananc! Iar la regim! Ca asta-i singurul pe care-l suport!
Sper sa fie ceva trecator!
Felicitari tuturor mamicilor care au aflat sex-ul lui BB! Si le tinem pumnii si celorlalte mamicute sa fie cum vor ele!
Nu mai stiu cine-scuze, neuronu!- spunea ca BB-ei nu sunt chiar asa de activi in fiecare zi! Multumesc! Ca era sa fac infarct acum vreo 2zile, ca aveam impresia ca bebelina mea nu mai este foarte activa, aproape ca mi s-a taiat respiratia! A inceput sa se agite pe cand reusisem eu sa ma calmez! Acum am invatat, sau cel putin incerc, sa-i cunosc perioadele de somn si cele de "mers". Cu cat sunt eu mai agitata, cu atat este ea mai linistita! Si invers!
Despre epidurala, epiziotomie, cezariana nu stiu ca n-am fost pe-acolo! Cum ii spunea sora mea medicului ei: nici una dintre variante nu-i suna bine! Pana la urma i-au facut cezariana, ptr ca in 12ore s-a dilatat doar 2cm si medicul n-a mai vrut sa astepte. A doua zi sora mea se plimba prin salon!
M-am saturat de serviciu! Vreau acasa!

dana vio 20+ alexia aurelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Am primit rezultatele la TT si totul pare in regula

risc tr 21 1:2738
risc tr 18 este < 1:10000
defecte de tub neural - risc scazut
risc de varsta la termen 1:1171

Ce inseamna risc de varsta la termen ?

Criss cu bb2 si Andrada - printesa noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by gabrittza

sigur nu dauneaza eco.am intrebat dr si mi-a spus ca e ok.eu am 15 saptamani si am facut deja 5 eco si joi mai fac una.

In primul rand bine ai venit printre noi, sa scrii repede primele 10 mesaje ca sa scapi de moderare!!

Matgravidut, cum sa nu te primim??? Noi ne bucuram asa de tare cand mai apare cate o graviduta!!!!

Eu astept sa se faca ora 6 ca sa merg la eco, abia astept, am asa emotii!!!!

Pupici,
Angelique 21+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Gattasalvaje chiar iti sta bine in postura de mamica si bebe David e o dulceata de baietel. tuturor

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Ma scuzati dar uitasem sa-mi schimb semnatura. Azi am implinit 16 saptamani.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Neata zuzdelor, la raport, dar scurt ca am treaba.
Carmen feliocotari pentru putza
Angelique bafta la eco si sa vii cu vesti bune ca sigur din astea vor fi
raca la mai multe saptamani usoare

Louiza 18s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png

http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

`Neata!

Felicitari pentru fetitze si baietzei! Sa va traiasca, sa fie sanatosi, cuminti si destepti!

Felicia, 14+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Neatza fetelor ,

Va multumim de urari si voi sa aveti parte de bb-i sanatosi, voiosi si frumosi!

Carmen 16+

http://bd.lilypie.com/iKsJp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neata zuzici!
Carmen felicitari pt baietzel! Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!!. Cu infectia urinara ce ai facut? Ti-a dat tratament?
Matgravidut bine ai venit! Da-ne toate datele tale ca se te putem trece pe liustuta.
Eu aseara am tras o sperietura destul de zdravana : m-a sagetat de vreo 2 ori in zona uterului si parca simteam si usoare pulsatii in vagin. Nu stiu ce-a fost...A mai patit cineva asa? Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti ca stau pe ghimpi.

toate zuzicile!

A venit Bebica!!!

17+

Mergi la inceput