* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (23) *
Raspunsuri - Pagina 7
docdecap spune:
Simonette, psiholog sunt, am scris la profil, am zis ca daca e cineva curios/oasa, sa sa vaza! Lucrez si psihoterapie, acum mai putin, ca ne-au bagat tot felul de reguli si acreditari de cand cu Colegiul Psihologilor
Iar cu neuronu', si eu dau rateuri de ceva vreme, dar acum mi-e mai usor sa dau vina pe sarcina, dup-aia o sa dau pe oboseala de crescut copilul, si o sa tot am eu scuze si pretexte, cat sa dau bine in fata altora
Monica 20+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
simonette spune:
Atunci inseamna ca desi neuronu` ma lasa din cand in cand am ramas isteatza... e bine si asa!
Simonette13+
PozeLuca
BB2
Gina M spune:
quote:
Originally posted by Lala_Dquote:
Originally posted by Gina M
***P.S: - Imaginati-va cum poate fi in cazul unei nasteri normale fara epidurala ce necesita in ultim moment o epiziotomie!Personal cred ca, as face automat "treaba #2" pe mine de durere, sa ma taie asa pe viu!
Poze - Recente & David Benyamin 21+
Gina eu am nascut vaginal, fara epidurala si evident ...ca asa-i norocul , nu ...am avut nevoie si de epi fiind baiatul mare rau.
Vestea buna a fost ca nu m-a durut, adica nu am simtit nimic cand m-a taiat , taietura a executat-o pe o contractie asa incat nu simti decat eliberare .
La cusut iti face insa o anestezie locala si astfel a trecut cu bine si partea asta a procedurii
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)
Lala_D -Te cred!Daca nu te-a durut/nu ai simtit nimic asa cum spui cand te-a taiat pe viu inseamna ca, esti super tare!Felicitari!
Personal, tare nu as vrea sa am parte de o asa experienta.Mai ales ca poate fi vorba si de unele rupturi destul de urate.
Pana cand nasti si ajung doctorii in sfarsit sa-ti faca o anestezie locala, la mijloc este vorba de durere si nu de una oricum...Asa dar in ceea ce ma priveste, sunt in continuare pentru epidurala.
De, fiecare cu "pasarica" ei.
AngeliquedeS spune:
Buna seara, fetelor! Hopsi eu la apel.
Docdecap, multumesc pt incurajarile talecu privire la eco demaine,am intr-adevar mari emotii, mi se pare o adevarata piatra dehotar. Pot spune ca daca va fi totul ok, rasuflu intrucatva usurata, deh, fiecare cu piticii ei.
Carmen, felicitari pt baietzel!
Numeioana, tu ma intrebai daca stiu ce am, mi-aspus ca e baietzel, sper sa ramana asa pana cand se naste!
Gina,Lala, auzindu-va din nou, iar mi se face frica pentru budunica mea... nu stiu, mare dilema. Gina,daca ti s-amontat epidurala, cum ai nascut, pe spate sau intr-o parte? Ca am citit ca uneori te lasa pe-o parte daca ai montata epidurala.
Va pup si noapte buna!!
Pupici,
Angelique 21+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
simonette spune:
Carmen felicitari pt putzulica! Sa creasca mare, sanatos si cu pofta de viatza!
Va doresc noapte buna cu vise pasnice si cuminti!
Simonette13+
PozeLuca
BB2
miri_mik spune:
angeliquedes, sa vii cu vesti bune si nu te emotiona prea tare ca sa stea copilul linistit la admirat. nu bea cola ca mine inainte de o eco 4D ca i-a trebuit o ora tipei pana sa prinda imagini calumea:))
da ziceti-mi si mie o treaba: in ro nasti cum te lasa sau cum iti vine? ca mie aici mi-a zis kinesteziterapeutul ca daca am chef sa nasc in 4 labe sunt binevenita, sau in sezut ca pe wc, sau stand in cap daca asa-mi pica bine, si ca stand pe spate e pozitia cea mai putin anatomica dar permite medicilor un control mai reusit asupra contractiilor si expulziei.
si Gina M, subscriu! traiasca epidurala!!!! am ramas cu o sensibilitate in zona unde au facut-o, dar m-aua sigurat ca dispar ein timp. in rest, cred ca crapam 10 ore cu contractii de expluzie si cu dilatare 3cm... repet: iupiiii epiduralaaaaaaaaaaa!
asa, si tot pt gina m, aseara, in emisiunea cu viata intrauterina, ziceau ca in momentul expulziei tot creierul da semnaluls a amorteasca zona. deci sub presiunea capului care iese si cu hormonii care actioneaza atunci, epiziotomia n-o simti. simti dupa expluzia placentei, nastere nr2, si cusatura. oricum, mare minune natura asta!
docdecap, sa vezi tu ce imens de mandra o sa fii de copilul tau! pana sa-l am pe bruno... nu prea ma interesau pe mine pampersii, acu, cateodata imi dau seama ca subiect mai savuros de discutie nu este decat cum sa cresti copilul:)))
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
Gina M spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Buna seara, fetelor! Hopsi eu la apel.
Gina,Lala, auzindu-va din nou, iar mi se face frica pentru budunica mea... nu stiu, mare dilema. Gina,daca ti s-amontat epidurala, cum ai nascut, pe spate sau intr-o parte? Ca am citit ca uneori te lasa pe-o parte daca ai montata epidurala.
Va pup si noapte buna!!
Pupici,
Angelique 21+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
Angeli', Capul sus - fii barbata.
Daca Lala a putut fara sa simta nimic, intr-un fel sau altul om putea si noi.(Da eu vreau tot cu epidurala.Nu vreau in ruptul capului sa ma gandesc ca va fi altcumva. )
Si apoi o mica epiziotomie nu se poate compara cu o, operatie cezariana.
De nascut, am nascut in pozitie normala pe spate ca, marea majoritate a mamicilor.
gattasalvaje spune:
Salut Zuzelor , si eu la semnat condicutza dupa 3 zile de absenta...
Felicitari tuturor zuzelor care au aflat ce culoare de carut sa-si puna pe pag.1 si multa bafta celor care fac eco maine !
Am fost la tara la munte in week-end ( pe langa Rucar - Campulung - Muscel ) si m-am odihnit din plin. In plus , am facut antrenamente de ingrijire bebe cu vecinelul meu dragut pe nume David , de 6 saptamani .Uitati aici poze , ce ziceti , imi sta bine ca mamica ?
Am dat si eu cu parerea in capitolul trecut despre organizarea unei intalniri , insa vad ca nu prea se-nghesuie lumea. Bucurestencelor , ce faceti , pe unde umblati ? Vreti sa ne-ntalnim sau nu ? Eu propun in jurul datei de 15 sept. si , ca locatie , undeva prin Herastrau ...la un restaurant de pe-acolo , ce ziceti ? Asteptam si alte propuneri...
[quote]
buna
sunt gabriela o viitoare mamica si va scriu pt prima data.de cand am intrat prima data pe forum am aflat o multime de lucruri utile si foarte interesante.am gasit raspunsuri la multe intrebari.in curand voi afla si eu ce ascunde bebelul meu intre picioruse...
gabriela 15 s[quote](scuze , nu stiu cum se da raspuns in quote pt o postare din alt capitol )
Gabriela , bine ai venit... scrie-ti data nasterii , data UM si Data probabila a nasterii bebikului tau , ca sa poata fetele sa te treaca in listutza. Primele 10 mesaje iti sunt moderate si apar tarziu si pot fi ratate de celelalte forumiste , asa ca poti sa ai impresia ca vorbesti la pereti. Scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare.
18+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
matgravidut spune:
Mai primiti inca o graviduta?
Eu sunt gravida in 17 saptamani si data nasterii va fii 28 ianuarie 2008 sau in jurul acelei zile.. Depinde cum se simte bb
M ((
docdecap spune:
fetele, eu declar absenta motivata, ma duc sa arat buritca la bunici
va tare, tare, si ne citim din nou vineri. Sa umpleti pagini numai cu vesti bune, da??
ma duc sa-mi incropesc un bagaj, si poate apuc si ceva somn..
Gatta, nu te lasa, sa va intalniti, si incerc si eu sa ma potrivesc. Nu pot promite, dar voi incerca. Daca nu se poate, poate facem noi o adunare la constanta, ca suntem deja 5 mamici si 7 bb!!
Monica 20+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie