* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (23) *
Raspunsuri - Pagina 29
matgravidut spune:
Gattasalvaje, Felicitari si tie. Frumoasa povestea ta...
Voi tineti vreun jurnal cu ce simtiti si evenimentele mai importante din timpul sarcinii?
Ma bate si pe mine gandul sa cumpar un jurnal din acela.
Aici se mai gasesc cateva lucrusoare foarte interesante pentru bebei. Cea pe care sigur o voi cumpara este o cutie cu platilina pentru amprenta piciorului la nastere.
M ((
miri_mik spune:
sara buna zuzici!
pai, io o sa fac reclamatie in scris: o zi nu intru si eu, si pe cand sa vaz si eu seara cine ce carucior, cine face schimbare de sex in burtica... paffff...7 pagini frate! da cine credeti voi ca tine pasul? io vreau sa fac reclamatie! daca tot scrieti atata, scrieti un rezumat in final de pagina, ca neuronul meu e si asa suprasolicitat.
intre mucii verzi ai lui bruno, glicemiile mele indoielnice, intre vizita la acupuncturist si al farmacie, ma pierd si imi condamn neuronul la asfixiere intelectuala!
da ma amuz bine de tot cu Gugu si-mi spun ca e greseala clasica la eco: am vazut la emisiunea cu bebe in burta, pana la nush cate saptamani, sexul le arata fix la fel, mai degraba seamana cu fetite decat cu baietei, dupa aia se evidentiaza "trebile". numai sa nu fii dezamagita gugu, ca e tare bine cu baietei iubitori acasa:)
simonette, sper ca nu ma incurc, pt mine bruno devine deja un fel de corvoada sa-l ridic. are catre 12 kg, si da din picioare ca un naravash... daca luca e si mai mare... are medicul dreptate.
in rest, pe lorena am pupat-o in avans, inca o data La multi ani!, , si bine au venit fetelor noi! acu avem un numar impresionant de mamici. ce ziceti, ajungem la suta pana la termen?:)
si nu ma refer la kilograme:)
azi fui la medic, la acupunctura. nu ma incanta procedura, doctorita e o ciudata - nu trebuie nici sa placem si nici sa placem tuturor - cert e ca la iesire ma simteam mult mai bine in pilea mea. de unde pana acum panicam cu glicemiile mele, m-a linistit tanti de tot si mi-a zis clar ca eu pt ea, cu tot cu glicemiile care ma sperie - obsesie din cauza celor de la spital - nu am diabet. sunt bine. trebuie sa am grija, dar nu e motiv de panicare. nu inca in orice caz. trebuie sa continui si regimul si mi-a dat si picaturi homeopatice sa nu mai retin apa si am voie sa mananc si o felie de praji daca chiar am pofta dar sa nu trisez sistematic:) mi-a zis ca sunt frumoasa, ca sunt bine in pielea mea, ca bebe e foarte bine - e o speciala, care scaneaza energetic in acelasi timp - si ca sunt chiar sexi:))
si m-amsimtit bine pana am ajuns acasa si copilul mukcelmare era plin de muci de nu mai putea respira si cand am simtit o durere in gatul meu de bour de mi-am dat ochii peste cap cu ciuda... acu... lamaie la greu si atat:) tratam copilul, si pe mine cu indiferenta:d
si asa am scris un roman, ca sa ma raspun! ca doar am citit mult pana sa apuc sa pun degetelul pe o tasta:)) ca dependentii... imi tremura mustata de nerabdare:)))
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuah!
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
gattasalvaje spune:
Matgravidut , misto ideea cu plastilina , dar se pastreaza in timp amprenta ?
Si eu m-am gandit sa tin un jurnal , insa stau mai prost cu timpul...cred ca , la un moment dat imi voi copia toate postarile de pe DC undeva si ala va fi jurnalul , cu adaugiri sau renuntari la anumite pasaje.
20+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by gattasalvajequote:
Originally posted by gugushtiucquote:
Originally posted by Laura Ioana
Guguleee sunteti tari si tu si baietoiul Felicitari, in acest caz, pentru cuc Mandrul tatic ce parere are despre Irisoilu vostru? Trebuie sa schimbam carucioarele
21+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sa inteleg ca si tu baiat ai? tati e putin socat, el nu avea preferinte dar oricum era obisnuit cu ideea ca avem fetutza. Oricum elo e cu reactie intarziata la noi si primele impresii le vom afla abia in doua trei zile, dupa ce o sa "rumege " stirea bine. Si eu sunt cam derutata desi intuitia mea imi spunea ca am baietel in badoaca, inplus am visat acum doua nopti ca imi zice dr ca are putza.
iunie 2006
GUGU 21+ Iris
Gugu , sa-ti traiasca baietzoiul , stiu ca tu iti doreai baiat de fapt. Ai facut eco la acelasi doctor la care ai facut si prima oara ?
Oricum , Iris poate fi si nume de baiat...
fa-ti si tu testul asta si zi-ne ce-ti iese :
http://www.justmommies.com/quizzes/getgenderpredict.php
20+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
GATTA l-am facut acum cateva zile si-mi iesise 67% baiat.!!!
Nume de baiat IRIS, suna caraghios tare
iunie 2006
GUGU 21+ Iris
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
sara buna zuzici!
pai, io o sa fac reclamatie in scris: o zi nu intru si eu, si pe cand sa vaz si eu seara cine ce carucior, cine face schimbare de sex in burtica... paffff...7 pagini frate! da cine credeti voi ca tine pasul? io vreau sa fac reclamatie! daca tot scrieti atata, scrieti un rezumat in final de pagina, ca neuronul meu e si asa suprasolicitat.
intre mucii verzi ai lui bruno, glicemiile mele indoielnice, intre vizita la acupuncturist si al farmacie, ma pierd si imi condamn neuronul la asfixiere intelectuala!
da ma amuz bine de tot cu Gugu si-mi spun ca e greseala clasica la eco: am vazut la emisiunea cu bebe in burta, pana la nush cate saptamani, sexul le arata fix la fel, mai degraba seamana cu fetite decat cu baietei, dupa aia se evidentiaza "trebile". numai sa nu fii dezamagita gugu, ca e tare bine cu baietei iubitori acasa:)
simonette, sper ca nu ma incurc, pt mine bruno devine deja un fel de corvoada sa-l ridic. are catre 12 kg, si da din picioare ca un naravash... daca luca e si mai mare... are medicul dreptate.
in rest, pe lorena am pupat-o in avans, inca o data La multi ani!, , si bine au venit fetelor noi! acu avem un numar impresionant de mamici. ce ziceti, ajungem la suta pana la termen?:)
si nu ma refer la kilograme:)
azi fui la medic, la acupunctura. nu ma incanta procedura, doctorita e o ciudata - nu trebuie nici sa placem si nici sa placem tuturor - cert e ca la iesire ma simteam mult mai bine in pilea mea. de unde pana acum panicam cu glicemiile mele, m-a linistit tanti de tot si mi-a zis clar ca eu pt ea, cu tot cu glicemiile care ma sperie - obsesie din cauza celor de la spital - nu am diabet. sunt bine. trebuie sa am grija, dar nu e motiv de panicare. nu inca in orice caz. trebuie sa continui si regimul si mi-a dat si picaturi homeopatice sa nu mai retin apa si am voie sa mananc si o felie de praji daca chiar am pofta dar sa nu trisez sistematic:) mi-a zis ca sunt frumoasa, ca sunt bine in pielea mea, ca bebe e foarte bine - e o speciala, care scaneaza energetic in acelasi timp - si ca sunt chiar sexi:))
si m-amsimtit bine pana am ajuns acasa si copilul mukcelmare era plin de muci de nu mai putea respira si cand am simtit o durere in gatul meu de bour de mi-am dat ochii peste cap cu ciuda... acu... lamaie la greu si atat:) tratam copilul, si pe mine cu indiferenta:d
si asa am scris un roman, ca sa ma raspun! ca doar am citit mult pana sa apuc sa pun degetelul pe o tasta:)) ca dependentii... imi tremura mustata de nerabdare:)))
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuah!
LOOOOOOOOOOOOOL!!! pai cum sa fiu dezamagita daca eu imi doream baietel, desi nici ideea de a avea fetita nu mi-a displacut.
Prima data mi s-a spus sexul la 16 sapt si nu m-am bazat 100% pe cele spuse desi dr. are experienta tocmai datorita faptului ca stiam ca sexul arata la fel. Dr la care am mers acum e cel mai bun din Iasi la echo morfo-fetala. Totusi, cum a spus si el un raspuns 100% sigur il primesti doar dupa ce nasti.
iunie 2006
GUGU 21+ Iris
gattasalvaje spune:
Fetele care n-aveti superstitii cu cumparatul de lucrusoare inainte de nastere ... Pe 22-23-24 Sept este targ Baby Expo la Sala Polivalenta. Eu sigur voi fi acolo , deja incep sa-mi fac bugetul.
20+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
gattasalvaje spune:
Medamaya , pe unde esti ? Ai venit de la control? Da-ne si noua un semn sa stim daca totul este in regula cu cei trei micuti ai tai
20+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
miri_mik spune:
chiar, medamaya, cum sunt cei trei muschetari? speram ca sunteti in regula, numai putin lenesi sa ne scrieti:)
Laura Ioana spune:
Gatta felicitari pt miscarile bebelinei. Ia zi are efect apa de gura la tine? Maine imi iau si eu ca nu mai poooot!
Gugule io nush ce am si nici nu vreau sa stiu Ziceam de carucioare ca eu il schimb pe listuta si tu la semnatura
21+
Poze Laura
Puiul nostru drag
gattasalvaje spune:
Ioana , apa de gura Corsodyl este chiar buna pt gingivita . Contine clorhexidrina si curata cavitatea bucala de bacterii si ciuperci.
M-am mai tratat cu corsodyl anul trecut cand am constatat un inceput de paradontopatie si chiar a dat rezultate . Nu este recomandata folosirea timp indelungat , termini o sticluta si nu incepi imediat alta , lasi sa treaca ceva timp.
Bafta , sa ne zici daca a avut succes.
20+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?