* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (23) *

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Salut si eu toate burticile de aici dupa ceva vreme...
Vin in primul rand sa maresc numarul mamicilor cu carucior raz pentru ca am fost la eco la dr. Iosup, la 17 sapt. si mi-a spus ca o sa am o fetita. Sotul meu a fost putin dezamagit la inceput pentru ca el ar fi vrut un baietel, ca sa joace fotbal cu el, dar apoi cred ca i-a trecut treptat, nu stiu in ce masura ca nu imi spune ca sa nu ma supar eu. Dar ma avem timp si de un baietel Oare s-a mai intamplat ca dr. Iosup sa se mai insele in privinta sexului? Prima oara sa spuna ceva, apoi altceva la urmatoarea ecografie?
Voi cand ati facut a doua ecografie la dr Iosup? Eu am sa merg la 22 de saptamani si sper sa pot obtine si un CD. Stiti cumva cat costa ecografia de data aceasta? Ca sa fiu pregatita si sa nu ma i-a prin surprindere pretul ca data trecuta.

Voi ati cumparat ceva pentru bebelus??? Credeti in superstitii?
O seara buna tuturor!

Georgiana
18 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Shose si mie mi-a facut detartraj de genul de care zici tu, dar m-a durut rau de tot tocmai ptc gingia mea e deja inflamata. Sper ca pana maine sa fiu un pic mai bine...am fost la magazin si am uitat sa-mi iau apa de gura

Geo felicitari pentru fetita

Belea cu iaurtul asta! Azi l-am trimis pe sotz si mi-a cumparat 8 iaurturi danone cu fructe, am mancat unul, dar acum mi-e frica sa le mananc pe celelalte

21+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

ZUZELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR!!! Adunarea ca am vesti!
Tocmai m-am intors de la multasteptata echo morfo-fetala de trim II si se pare ca Irisuca mea s-a transformat intr-un BAIETOI de toata frumusetea!!!! Ce parere aveti? Am ras eu cat am ras ca poate ii creste putza dar pana la urma asa a fost!

iunie 2006
GUGU 21+ Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Guguleee sunteti tari si tu si baietoiul Felicitari, in acest caz, pentru cuc Mandrul tatic ce parere are despre Irisoilu vostru? Trebuie sa schimbam carucioarele

21+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by gugushtiuc

ZUZELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR!!! Adunarea ca am vesti!
Tocmai m-am intors de la multasteptata echo morfo-fetala de trim II si se pare ca Irisuca mea s-a transformat intr-un BAIETOI de toata frumusetea!!!! Ce parere aveti? Am ras eu cat am ras ca poate ii creste putza dar pana la urma asa a fost!

iunie 2006
GUGU 21+ Iris

Hai mai chiar vorbesti serios ?

Pai ce sa iti spun : sa fie sanatos si fericit bebe !
E bine cu baiat in casa

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)

Mergi la inceput

referitor la iaurturi, eu stiam inca din anii studentiei ca astia numai iaurturi naturale nu fac, mustesc de chimicale. Au multi bani care inchid gura cui trebuie, de asta nu se stie. Acum probabil nu le-a mai mers sau au suparat pe cine nu trebuie.

iunie 2006
GUGU 21+ Iris

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Guguleee sunteti tari si tu si baietoiul Felicitari, in acest caz, pentru cuc Mandrul tatic ce parere are despre Irisoilu vostru? Trebuie sa schimbam carucioarele

21+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Sa inteleg ca si tu baiat ai? tati e putin socat, el nu avea preferinte dar oricum era obisnuit cu ideea ca avem fetutza. Oricum elo e cu reactie intarziata la noi si primele impresii le vom afla abia in doua trei zile, dupa ce o sa "rumege " stirea bine. Si eu sunt cam derutata desi intuitia mea imi spunea ca am baietel in badoaca, inplus am visat acum doua nopti ca imi zice dr ca are putza.

iunie 2006
GUGU 21+ Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Buna seara dragutelor,

Ieri cum am stat acasa, am reusit sa tin pasul cu voi... dar azi am avut surpriza sa vad 5 pagini in plus.

Lorena - La multi ani si din partea mea.

Alina - felicitari pentru suturile de la bebe. Cand am citit mi-a venit si mie sa plang.

Ioana - povesteai de spalatul pe dinti. Eu ma spal fara probleme, dar mai grav este ca mi-ar trebui si guma (mestecam nonstop inainte) dar acum mi se face rau de la ea.

Virgo - multumesc de sfat, chiar azi o sa ma interesez de unde sa cumpar unul, ca nu mai rezist nervos. Mi s-a facut dor de bebe din momentul in care doctorul a incheiat sedinta... si sa nu stiu ce face micutul acolo... parca ma omoara. Sper sa nu ajung o mama isterica care nu-si lasa copilul pe nicaieri de teama sa nu-l piarda.

Abia astept sa aflu si eu ce este. Poate in 4 septembrie.

Vroiam sa va intreb despre cantecele de leagan. Eu mi-am dat seama ca nu stiu nici unul. O voi ruga pe mama sa-mi cumpere din tara niste CD-uri. Am vazut ca cei de la MediaPro au facut asa ceva. Le-am gasit afisate pe un site. Stiti voi vreun website de unde pot downloada cantecele?

In afara de asta ma plictisesc teribil la munca. Cred ca ma apuc de cuvinte incrucisate. In compania asta in care lucrez, se pare ca de teama sa nu te streseze prea tare in timpul sarcinii, te lasa fara indatoriri prea multe. Trebuie neaparat sa-mi gasesc altceva de lucru dupa ce vin din concediu de maternitate.

Pupici voua

M ((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Ciao zuzelor ! Ce de-ati mai scris si astazi... eu am o groaza de treaba la serviciu si nu reusesc sa intru decat seara si-mi ia o ora sa citesc ce-ati scris peste zi !

Lorena , , sa ne traiesti , sa fi sanatoasa si iubita si sa ai parte numai de fericire !

Geo-ionita , bine-ai revenit ...te-asteptam mai des pe la noi. Sa-ti traiasca gogoshica si sa nu fi suparata pe sotzul tau...asa sunt toti , isi doresc baieti dar apoi sunt topiti dupa printzesele lor.
La Iosup la Fortis , eco de trim 2 costa 300 RON , am intrebat eu ieri.

Laura , si eu am probleme cu gingiile ...am o masea reconstruita si ma doare gingia in jurul ei de mor. Dentista mea mi-a recomandat sa folosesc apa de gura Corsodyl.Este nasoala la gust da' ma straduiesc sa o folosesc.

Fetele , eu sunt , astazi , pt prima oara gagalicea mea a lasat timiditatea de-o parte si mi-a dat cateva shutuletze. Eram intr-o discutie cu un client cand am simtit-o si , dupa asta am inceput sa vorbesc in reluare si sa ma balbai, numai la el nu ma gandeam...imi venea sa plang de fericire insa m-am abtinut si am incercat sa continui discutia .
Tocmai venisem din pauza de masa si cred ca am mancat cam mult , am baut si 2 pahare de apa minerala si probabil ca stomacul meu o apasa pe bebeaca si a incercat si ea sa-si faca mai mult loc...
Oricum , e o senzatie super , sper s-o simt cat mai des de-acum incolo.

20+ cu Sara - Eliza

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by gugushtiuc

quote:
Originally posted by Laura Ioana

21+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Sa inteleg ca si tu baiat ai? tati e putin socat, el nu avea preferinte dar oricum era obisnuit cu ideea ca avem fetutza. Oricum elo e cu reactie intarziata la noi si primele impresii le vom afla abia in doua trei zile, dupa ce o sa "rumege " stirea bine. Si eu sunt cam derutata desi intuitia mea imi spunea ca am baietel in badoaca, inplus am visat acum doua nopti ca imi zice dr ca are putza.

iunie 2006
GUGU 21+ Iris

Gugu , sa-ti traiasca baietzoiul , stiu ca tu iti doreai baiat de fapt. Ai facut eco la acelasi doctor la care ai facut si prima oara ?
Oricum , Iris poate fi si nume de baiat...
fa-ti si tu testul asta si zi-ne ce-ti iese :
http://www.justmommies.com/quizzes/getgenderpredict.php

20+ cu Sara - Eliza

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput