* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (23) *

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Angeli" - pe unde esti?!Nu ne spui cum a fost la eco'?!

Poze - Recente & David Benyamin 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by zeririlouiza

Fetelor de laura dimitris stie cineva ceva, sau si ea e in concediu?

Louiza 18s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png

http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/

Parca mi-aduc aminte ca a zis ca pleaca in Grecia , la rude ...

18+ cu Sara - Eliza

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor

Va multumesc pentru incurajari, pentru ca mi-ati fost si imi sunteti alaturi va mutumesc ca existati!!!

Am venit de la eco si suntem bine!! Suntem cu cateva zilemai mari, asa ca DPN s-amutat pe 25 decembrie.

In primul rand toate masuratorile au iesit bine, bebe are 521 de grame, e marisor asacum v-am spus si doctorita spunea "Ptiu sa nu il deochi ce nazdravan este!"

Nu este pudic deloc, avem poza cu putza in toata splendoarea ei,nu mai este nici cel mai mic dubiu. Statea cu ea la vedere fara nici o problema. Am muritz de dragullui, are fruntea inalta exact ca a mea si un nasuc mic si ridicat in sus, imi venea sa mor de dragullui. isi sugea degetul lainceput de tot, pe urma a inceput sa se strambe,probabilnu ii placea ca il tot gadila dar cel mai tare m-a topit cand l-a prins molfaind, nu mi-am putut imagina asa ceva. MOLFAIA, fetelor, era un scump de nu mai stiam ce sa fac...

Mi s-aluat asa o piatra de pe inima,dupa cum vedeti mi-am schimbat si semnatura, de-acuma gata, nu mai e urma de indoiala ca e baietel. BB Victor!!! de micutza mi-am dorit un baiat pe care sa il cheme Victor si uite ca mi s-a implinit dorinta! De-acum inainte sa te pui pe cumparat! Vedeti ca ampus poze la albumul "BEBE"

Matgravidut,nu te speria ca inca nu ilsimti pe bebe, nici eu nu il simt dupacum misca el, e ceva de speriat cat poate misca copilulmeu si eu nu il simt la intensitatea la care se zbantzuie el! Si sa stii ca si eu m-am saturat de serviciu!!!

Feteor, si eu am avut maaari probleme cu parul pana pe la vreo 16 saptamani, imi cadea cu pumnul. Acum nu mai cade, si-a revenit spectaculos si unghiile sunt o minune, or eu le aveam paradite rau inainte!

Laura, nu mi-a venit sa cred cand am citit ce ai patit! Eu nu ma lasam si tot o faceam cu ou si cu otet pe idioata aia macar prin telefon! Bine ca esti bine si tu si bebe!!! Intrebam ca disperata de tine, eu cu Moni eram cele mai apucate

De Gugu mai stiti ceva? De Irlandeza??

Numeioana, eu sunt cu cartofii prajiti, as manca non stop!

Nemary,ai grija cu palpitatiile si evita sa stai in caldura!!!

Va pup pe absolut toate si va iubesc tare, tare!!

Pupici,
Angelique 22+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabrittza

pentru mamicile aflate la prima sarcina am si eu o intrebare:cumparati hainute si accesorii pentru bebe de acum?
mama mea e superstitioasa cred ca nu ma lasa sa cumpar nimic pt bebe acum!!!o adevarata disputa!!!

Pai , cum o sa faceti ....ca mi-e greu sa cred ca te vei duce imediat dupa ce nasti prin magazine sa cauti tot ce trebuie ...Si apoi , gandeste-te ...ai lasa pe altcineva sa aleaga caruciorul , patutul , chiar si primele hainute ? Eu una , n-as face asta. Deja am inceput sa sondez piata si mai astept cateva zile sa fac si morfo de trim II , sa se confirme 100% ca e gogoshica si apoi dau iama in magazinele cu articole pt bebei. Cand intru in luna a 9 a , vreau sa am absolut tot ce trebuie. Superstitiile de genul asta mi se par niste tampenii , sa ma scuze mama ta.

20+ cu Sara - Eliza

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gattasalvaje

quote:
Originally posted by gabrittza

pentru mamicile aflate la prima sarcina am si eu o intrebare:cumparati hainute si accesorii pentru bebe de acum?
mama mea e superstitioasa cred ca nu ma lasa sa cumpar nimic pt bebe acum!!!o adevarata disputa!!!

Pai , cum o sa faceti ....ca mi-e greu sa cred ca te vei duce imediat dupa ce nasti prin magazine sa cauti tot ce trebuie ...Si apoi , gandeste-te ...ai lasa pe altcineva sa aleaga caruciorul , patutul , chiar si primele hainute ? Eu una , n-as face asta. Deja am inceput sa sondez piata si mai astept cateva zile sa fac si morfo de trim II , sa se confirme 100% ca e gogoshica si apoi dau iama in magazinele cu articole pt bebei. Cand intru in luna a 9 a , vreau sa am absolut tot ce trebuie. Superstitiile de genul asta mi se par niste tampenii , sa ma scuze mama ta.

20+ cu Sara - Eliza

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Eu am incepurt deja sa cumpar de acum o luna Am pus si poze lasemnatura cu cateva lucrusoare. Dar acum ca am facut si eco morfo si mi s-a confirmt 100% sexul, exact cum a spus si gatta, sa te tii cum o sa dau iama prin magazine!!!

Pupici,
Angelique 22+ bb Victor
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Laura , bine-ai revenit ...ne-ai dat ceva emotii.
Despre asistenta lui Iosup , o mare idioata ...m-am convins de asta cand am facut prima morfo ... la tel ma costa 150 RON si cand ajung acolo imi cere 200 .Dupa ce-am citit azi ce-ai scris tu , am sunat si eu la Fortis sa-mi confirme ca am programare pe 11 sept la ora 9 asa cum stiam.

Angi , sa-ti traiasca bebe Victor cel nazdravan . Se pare ca vei primi cel mai frumos cadou din viata ta de Craciun anul acesta , asa-i ?

Fetele din Bucuresti , chiar nu vreti sa ne vedem ?

20+ cu Sara - Eliza

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Angeli" - Felicitari pentru BB Victor!Imi imaginez cat de emotionant si frumos a putut fi sa, va revedeti puisorul din nou!
Maine, am si eu programare la doctor.Daca o fi eco' liber si doctorul o avea timp, o sa ne oprim si noi sa vedem ce si cum mai este cu BB si dormitorul lui.

Poze - Recente & David Benyamin 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Vai Angi ce poze absolut superbe!!! Si ce bine se vede!!! Si ce clar se vede putza...e dotat Victor...se vede! Felicitari si sa va vedeti cu bine la sfarsitul celor 40 de saptamani!

Simonette13+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

va multumesc din tot sufletul. Nu stiu ce m-as face fara voi!!

Pupici,
Angelique 22+ bb Victor
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Angelique,

Pozele sunt superbe. Victor e frumusel... si bine dotat :)
Sa va dea DD sanatate la amandoi.

Eu multumesc de incurajari.

Trebuie sa-ti spun ceva neaparat... m-am uitat cu jind la buzica ta cu negru si alb. Eu nu gasesc aici asa lucrusoare frumoase. Tot timpul mi-am luat haine de office din Romania ca astea sunt mai scumpe aici. Frumoase tare hainutele tale.

17

M ((

Mergi la inceput