* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (23) *

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Mari, '
vad ca si tu esti in 17 saptamani.

La tine a miscat bebe? Ca eu tare ingrijorata sunt...

M ((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Eu am programare la morf de trim II la 22 sapt si pe mine ma batea gandul sa sun sa imi confirme programarea dar acumcand am citit prin ce a trecut si laura si alte fete cred ca voi suna de vreo 2 - 3 ori pana atunci.

Carmen 16+

http://bd.lilypie.com/iKsJp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by matgravidut

Mari, '

M ((

nu fii ingrijorata. depinde si ce conformatie ai tu, daca esti la prima sarcina sau ai o burtica mai mare(inainte de bb).
eu cred ca am inceput sa-l simt, nu sunt sigura, oricum acum miscarile sunt foarte usoare. eu simt ca niste bobarnace unde mai jos de buric.
si spunea o gravidutza ca bb doarme 20 ore din 24, deci e mai dificil sa-l simtim mereu. eu sunt sigurs ca intr-o saptamana-doua o sa-l simtim si noi pe din plin.

Mari 17+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Laura - imi pare rau pentru neplacuta intamplare de care ai avut parte.Ma bucur insa ca, te-ai putut relaxa/bucura din plin la plaja.
Eu, ma laud ca nici acum in saptamana 22 nu am scapat dimineata de si tare imi este ca tot asa o voi tine pana la nastere!
Imediat dupa ce vomit, nu mai am nimic.Parca nici nu am vomat si desi nu este placut, ma bucur de marea usurare de mai apoi si de faptul ca, nu se intampla chiar in fiecare dimineata.
Offf,indura mama orice numai sa fie totul bine cu puisorul.
Acum, a devenit mare nazdravan!Se misca in continuu si ma trezesc uneori cu niste suturi atat de puternice incat, trebuie sa ma tin de burta sa-l mai linistesc.Cand il mangaiem insa,sta precum mieluselul.Se pare ca ii place tare mult!
Altcumva, astazi incep clasele de Engleza luate sa-mi mai pun nitel gramatica la punct si sunt tare bucuroasa.In acelasi timp, emotiile sunt mari!Abia astept sa-mi revad parte din colegi, profesori etc.

Poze - Recente & David Benyamin 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Gina ce marisori sunteti si puternici
Piticul meu este inca "finut" dar vor veni si suturile

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

matgravidut, cum ziceau si fetele, nu t eingrijora. totul depinde de conformatie, de pozitionarea placentei, daca e prima sarcina sau a doua, nu prea exista reguli. de fapt bebele misca intre 20-24 de saptamani la prima sarcina. la a doua poate incepe zbantsaielile de la 16 sapt, dar nu toate mamele sunt la fel. primul a miscat la mine la 17 sapt, al doilea, saptamana trcuta. si nu e mare fotbalist:))

dopplerul il are virgo, ea poa sa-ti spuna daca e bun si daca e util.

da, si in tara se face screening pentru sindromul down.

si esti o fericita ca ai colegi care sa te enerveze:)) eu n-am remedii pentur plictiseala:)))

in rest... Laura... la cat sunt de nebuna, io o luam pe asistenta de gat... daca-si bate joc d emine, raspund cu aceeasi moneda. eu a trebuit sa astept o ora sa vina doctorita la prima eco morfologica, eram prima pe lista, vin de la ceva distanta, pana am dus copilul, repezeala la analize, si mneaei n-a catadicsit sa apara decat la o ora dupa si sa mamai si fushareasca. da i-am zis medicului meu ca mis e pare... lipsa de bun simt, c anu toata lumea isi permite sa stea la infinit prin spitale. noroc c anu lucrez, ca altfel...

Angeliquedes! da raportul! ce face gongutsul?

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Gabrittza,avem aceeasi zi de nastere!Numa ca tu esti cu 11 ani mai tanara...
Matgravidut,eu am implinit 19 sapt.si nu sunt sigura ca il simt pe bebe.Picioare in ficat nu putem simti pt.ca el e prea mititel,dar simt niste "ghiortaieli".Cred ca sunt de la bebe,pt.ca nu le am demult si sunt destul de dese.Alte fete simt fluturi...Eu nu sunt prea slaba de fel,am un abdomen "generos",asa incat bebe inoata in voie si e cam greu sa simt ceva puternic.Asa zice dr.Dar stai linistita,el e bine,chiar daca nu simti tu.Mie mi s-a pus pata acu vreo sapt.si m-am dus la eco,panicata ca nu simt nimic.El era bine mersi,imi arata ba funduletul,ba fata,se intorcea si eu nu simteam nimic.M-am calmat instant.
Va pup

Carmilia 19s2z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

quote:
Originally posted by nemary

quote:
Originally posted by matgravidut

Mari, '

M ((

nu fii ingrijorata. depinde si ce conformatie ai tu, daca esti la prima sarcina sau ai o burtica mai mare(inainte de bb).
eu cred ca am inceput sa-l simt, nu sunt sigura, oricum acum miscarile sunt foarte usoare. eu simt ca niste bobarnace unde mai jos de buric.
si spunea o gravidutza ca bb doarme 20 ore din 24, deci e mai dificil sa-l simtim mereu. eu sunt sigurs ca intr-o saptamana-doua o sa-l simtim si noi pe din plin.

Mari 17+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Multumesc de asigurari...
Eu tot stau cuminte in pat... cand sunt acasa... doar doar oi simti ceva :))
Mai ales ca la prima ecografie a fost foarte greu sa-l prinda sa-l masoare, pentru se misca intr-una. BB se juca n-avea treaba. De acolo i-a ramas si numele Piperush.
Cand il simt o sa anunt cu litere mari pe forum.

M ((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

LORENA.... cu anticipatie... si
La multi ani!

muuuuuuuuah!

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

Gina ce marisori sunteti si puternici
Piticul meu este inca "finut" dar vor veni si suturile

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)

Lala_D, Abia acum in saptamana 22 au inceput suturile mai puternice.In general, se intampla sa fie asa activ dupa ce pap cate ceva.Incep sa cred ca, o fi un pui asemanator cu sora'sa mai mare.La fel de activa a fost si ea!
Micuta Jessica a fost mult mai finuta si asa este si in realitate.Are un temperamant tare linistit.

Poze - Recente & David Benyamin 21+

Mergi la inceput