Masina noua: VW, Ford, Skoda....?

Masina noua: VW, Ford, Skoda....? | Autor: claudia_a

Link direct la acest mesaj

Vrem sa ne schimbam Solenza noastra, veche de 2 ani jumate... nu o mai suportam, scartaie, tziuie si trancane...
Bani avem maxim 15.000 euro - nu vrem o masina mare, berlina... ci una care sa faca fata unei familii de 3 persoane, care merge in concediu de 2-3 ori pe an (mare, munte, weekend-uri la munte cateodata), portbagaj rezonabil, motor 1.4, 1.6...
Voi ce aveti si imi recomandati pentru cerintele mele...
Si sa va zic ce am gasit eu a fi mai rezonabil: VW golf V 1.4 (15.000 euro) merita? Ford Fusion motorina, 1.6 (15.000 euro) merita? Opel Corsa benzina, 1.4 (13.800 euro)???

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

vw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

La fel zic si eu, Golf.

Ioana
13+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

quote:
Originally posted by numeioana

La fel zic si eu, Golf.

Ioana
13+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Si io subscriu!
Ca deh am si eu!

Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului

Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

dintre toate masinile care leai scris singurele masini e VW si opel , glumesc

dar iti recomand VW

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Multumesc, si noi tot la VW ne-am hotarat... am mers la reprezentanta...am discutat, am luat oferta ne ajunge fix 15.000 euro cu toate dotarile care ne trebuie! Ultimul lucru care m-a determinat spre hotarare e ca-i fabricat in Germania, exact la el acasa! Lucrul nemtesc e sfant, deocamdata!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.

Mergi la inceput