praline belgiene (shaptashpe)
Raspunsuri - Pagina 19
ninaM spune:
Buna fetele!Sambata vom veni si noi la BBQ...abia astept sa va vad...
Lucica,scuze ca te anunt asa tirziu...sper sa nu te fi incurcat in vre-un fel...
Fug acum ca tipa copii din baie...
miri_mik spune:
pikantsel, frumos, da io m-am lamurit cum e cu sarbatorile cu romani dupa faza din martie de la st catherine. e mai interesant de jdeori sa mergem la expoflanders din gent, nu-i asa morgane? kikiki
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
anamana123 spune:
morgane, si io sper sa nu te incurc, da' nu cred ca pot veni sambata... are vio f mult de munca si io nu ma incumet singurica pe autostrazi inca... dc are berbantu-mio timp sa iasa cu mine in vreo seara sau chiar mai multe, incerc... da' dc-mi vine acasa noaptea pe la ora asta cand io pic de oboseala, nu cred ca ies pe autostrazi...
oare ati inteles ceva? hai ca ma duc la nani si espilc maini mai bine!!!
pupe
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
morgane spune:
Asa e, Miri. Si eu asa vroiam la Hobbybeurs de-mi plange sufletul, dar am alta dandana: particip la filmari pt Vlaanderen vakantieland, pe één.
Nina, nu m-ai incurcat ca esti motz pe lista.
Ana, te-am sters cu parere de rau, da' poate te razgandesti si iti iei inima-n dinti sa iesi pe autostrazi. Fii barbata!
Lista arata cam asa, in ordinea inscrierii, in faza ei, banuiesc, finala si fara surprize:
1. Despe
2. Miri
3. Bepii
4. Ror
5. Oana
6. Carmita
7. Scumpi
8. Nina
bineinteles x 2. Adica 16 adulti si cu noi 2 = 18. Am facut bine socoteala?
Numai toamna asta sa fie ca ieri si totul o sa fie PERFECT.
Pupici,
ardeiash spune:
miriL n-am idee! n-am fost niciodata, insa i-am vazut p-aia de la shuie paparude ca-s in "repertoriu", in caz ca va plac..
ma rog , cititi "meniul" ca-s multe detalii acolo sha..
ia uitati : http://www.youtube.com/watch?v=X76ZIGQgBWg&eurl= Doamne fereshte !
s-auzim numai de bine! si
miri_mik spune:
morgane, brrr, sper ca la tine ieri a fost frumos ca la noi... 'cilea la vilvoorde... sa-ti bagi jejetele-n ochi de ciuda: ploaie nene, sa te tii, si-un frig ca mi-au clantsanit clontsarii de plastic de pe etajera din baie:)
pikantsel, cum, n-ai fost in st.catherine de paste? ca doar acolo am vazut-o si pe ana. eu asa tin minte ca tot tu ne-ai spus de reuniune.
restu goanjelor? nik nik? sa crape forumu' de necaz?
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
Bepii spune:
Bine v-am regasit motatele mele
Am cam tras chiulul da' am intrat intr-o stare de leneveala, nu stiu ce-i cu mine.
In weekend am profitat de timpul superb si gandindu-ne ca poate e unul dint ultimele weekenduri frumoase am plecat cu motocicleta. Mah si ce de-a motociclisti erau pe sosele! Ce n-am vazut toata vara (care nu prea a fost vara)
Am mers la Geraardsbergen locul de nastere al prajiturii "mattentaart" care mie imi place la nebunie. Pt cine nu stie, aceasta prajitura care o puteti gasi la toate brutariile a fost facuta prima oara de cei din acest oras. Sunt f mandri de acest lucru dovada ca la toate cafenelele o poti servi la cafea sau separat. E un orasel frumos amplasat pe dealuri.
De acolo am mers la Kortrijk. Imi doream de mult sa vad acest oras asa ca am purces la drum. Desigur ca timpul a fost prea scurt ca sa-l vad asa cum trebuie dar ce pot spune este ca-i un oras frumos, am intrat si in catedrala St.Michiels unde am ascultat un concert de orga. Pt amatori, duminica viitoare la ora 19.30 va avea loc iar un concert de orga la aceeasi catedrala. Mie imi place mult sa ascult acest gen de muzica mai ales intr-o catedrala unde acustica este impresionanta. Swa mi-a promis ca ne vom intoarce intr-o sambata pt shopping cand vor fi magazinele deschise. Au la magazine.....abia astept sa dau iama!
Morgane, daca participi la filmari pt Vlaanderen vakantieland te vedem pe sticla? Sa ne spui si noua ce si cum.
Abia astept sa venim sambata la tine si ne ne vedem iar toate in gasca!
Fetele, mai spuneti inca o data despre Hobbybeurs ca as vrea si eu sa merg. E cumva in Gent la Expo? Sambata nu cred ca avem timp de el da' poate duminica.
Acu va pup pe toate si va doresc toate cele bune
oanademunck spune:
Morgane, pune la Oana una bucata ca deh e sambata si jumatatea ailalta e la munca. Deci viu dor io, okei?Si trimite-mi si mie adresa casii tale ca sa stiu icotro sa-mi man calu!seeya
Bepii, mattentaart, imi place de-mi ling destutzele pana sclipesc!!!!E chiar protejata de UNESCo , e o prajitura care face parte din patrimuniul mondial pt retzeta ei atat de veche si speciala.
In alta ordine de ideei, am mers la doftor , om de treaba el asa la o prima vedere, ma asteapta doua analize din care una naspa si pe 5 noiembrie va cadea diagnosticul definitiv (a spus ca el crede ca se va ajunge la in-vitro sau artificiala dar ca ne vom decide definitiv pe 5 noiembrie). Acu nu-mi mai ramane decat sa ii urmez calea Mikului adica branca lu ursu la greu sa dau naturii o mana de ajutor pe cale nemedicala.
Va pupic acu ma duc ca mi-a mai ramas putizna pizza de la un donator de treaba:):)
zmuahhhh
ardeiash spune:
miri: hai ca ne-ntelegem!!! io vorbeam de petrecerea de sambata asta ... nu de ea m-ai intrebat daca-i de vazut? ca pastele a trecut di mult di tat!
eu am fost anul trecut la paste,, si mi-a placut mult, toata lumea a cantat si a dansat , am vazut calusarii . oua-ncondeiate , icoane pe sticla si altele.. nu a fost debandada... chiar mi-a placut. anul acesta am inteles ca s-a stricat "partyul"
oana: am citit undeva.. stai sa -mi aduc aminte.aaaaa chiar aici: http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=1213 ce poate face "abstinenta" stresului!
va doresc din tot sufletul sa aruncati cotidianul departe .. departe ... sa va gasiti linistea interioara la umbra unor sfeshnice ascultand muzica divina si band licori ametitoare ... sa aveti trairi elicoidale si nu numai... si ... finalmente sa te strangem si noi in brate de bucurie ca vei trai darul acesta minunat de a fi mama!
s-auzim numai de bine! si
morgane spune:
Nu, Miri, si la noi a fost brr, dar eu vorbeam de duminica. Pana am conceput eu mesajul, pana l-am postat, pana a aparut, forumul e pe ora Rom., s-a facut marti ...
Oana, trebuie sa munceasca cineva in familie. Corect. Trecut una persoana. Da' parca am trimis adresa mea pe mess. Sau m-a lasat memoria?! Caut-o pe acolo c-o mai trimit o data.
Bepii, ce de te-ai preumblat! Brava! Ar fi fost si pacat sa stai in casa intr-o zi asa de placuta. In Kortrijk e un mall de toata minunea, trebuie sa te duci sa-l "vizitezi".
In mesajul trecut n-am pomenit nimic de copii, manca-i-ar mama! Avem babysit in dotare cu cursuri la zi in kinderanimatie si partial bilingva.
Va rog sa nu aduceti nimic, dacat voie buna si soare stralucitor. A, si sa nu uitam MICII. Despe, ai aranjat tu ale ale?
Pupici,