praline belgiene (shaptashpe)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Multumesc mult, fetelor, pt urari, goarne, trompete si cantece pe net si telefonice. Venind din partea voastra cantaresc de doua ori mai mult.
Doar ce ne-am intors din Eindhoven (NL), unde in cerc restrans aseara am sarbatorit ziua mea, cu sushi si tepanyaky, cu show cu tot, bucatele de peste preparate cu jonglerii si aruncate cu maiestrie in gurile noastre cascate de admiratie. Am facut nani in Van der Valk hotel si azi ne-am intors acasa prin Maastricht, dupa ce am vizitat grotele, ferma, gradina botanica si brutaria de pe (muntele) Sint-Pietersberg.

Fete, voi ati vazut ce fotografii marfa au postat Scumpi si Carmita? Si eu abia acum le-am vazut si parca si simt parfumul florilor de la parada.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Morgane,
LA MULTI ANI!!!
Sa fi sanatoasa, fericita si iubita alaturi de cei dragi!
Acum am sosit si noi din calatoria din Germania.
A fost frumos. De fapt am fost in interes de afaceri, o firma cu care Swa lucreaza si-a deschis un nou sediu si i-a facut inaugurarea invitand toti colaboratorii sai. Totodata si-au sarbatorit 10 ani de la fuziunea cu alta firma. Ma asteptam la cateva zeci de persoane, la ceva mai restrans dar am ramas tablou cand am vazut la ce scara a fost petrecerea. Adica in jur de o mie de persoane, cu cadouri pt toti venitii, mic dejun, pranz si cina pt toti, bauturi la discretie si asta fara nici un ban. Seara dupa cina a fost spectacol live si dans in draci. Totodata am vazut pt prima data in viata mea un spectacol de lumini laser. A fost ceva fantastic, superb, fara cuvinte.
Toata povestea a inceput de la ora 11 dimineata si a tinut pana dupa 1 noaptea. In tot acest timp s-a baut non-stop. Plus tombole, excursii in calesti prin padurile din zona, prin oras, etc. Jos palaria. Ma intreb cat i-o fi costat pe cei de la firma toata povestea asta.
Azi la intoarcerea catre casa ne-am oprit si noi in Maastricht unde am luat masa de pranz in Grote Markt. Am facut si un mic tur prin oras. Morgane, e posibil sa fi fost cam in acelasi timp in Maastricht? Noi mancam cam pe la ora 14.30
Ar fi fost ceva daca ne intalneam intamplator acolo!!!
Voi ce-ati mai facut pralinutelor intre timp?
Va pup si va doresc o saptamana ce vine plina de bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

draga si iubita morgane, n-am uitat! toata ziua i-am antat lui silvian sa repare netu ca vroiam sa masgalesc aici cat ne esti de draga si cat ne bucuram ca va cunoastem!

deci, cum se cuvine, inainte de miezul noptii: la multi ani! sa ai parte doare de soare in viata, sa te amuzi de ploile care nu reusesc sa te intristeze, sa uiti ca exista crivat si ger si sa simti mereu caldura celor dragi tie!

fetelor, eu stau prost cu netul. de trei zile injur ca un birjar, ba am, ba n-am. nici nu pot scrie, nici nu ma poci abtsine:) rau nene cu gravizii astia:)

in rest... scumpii sa scapi repede de boli, se pare ca stai prost rau cu imunizarea ca esti mai mult racit decat sanatos. baga un ceai de la mama acasa sa remediezi si un pupic furat de la bubulina pe sub cuverturi:))

oana, maine merg la scoala dupa atestat. daca au nivel la flamanda, contin ui fara examen si la ei. ca sa ma ocup:)))

bepii, pai tu ai fost la afaceri sau la rasfat? ca la ce descrii tu acolo... ia s anu uiti ca ai promis cafea! ce zici daca vin eu in vizita? e mai tentant? un marti sau un joi. sau poate si maine daca ai chef.

restul gagicilor, pumpici, si unul mare mare, special pentur mariuca:)

muuuuuuuuuuuuuah!

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Morgane, fetita dulce,

iti doresc din suflet sanatate si multe impliniri pe toate planurile!Si sa-ti dea Domnul sa te bucuri in fiecare zi de clipe de fericire alaturi de cine ti-e drag!

La multi ani !

Te pup cu mult drag,
Madi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Dragele mele ,

avand in vedere ca nu mai aratam de mult a om si de frica sa nu mi se sperie fata cand ma vede, m-am dus sa-mi efectuez o schimbare de look.Drept pt care acuma am o culoare care vrea sa fie ciocolata, este de fapt ca si cand as avea cateva suvite blonde pe un fond saten inchis, ma rog, much better de cum eram, dar in curand va trebui sa trecem din nou cu pensula .Asta pt ca hormonii mei nu au permis vopselei sa se infiltreze, lucru pe care -desi il aflasem din surse demne de incredere- coafeza mea cea draga mi l-a ascuns pana in momentul efectuarii platii , cand mi-a recomandat cu tarie ca peste 3 saptamani sa ma prezint din nou, pt repetarea operatiunii, daca nu vreau sa fie mai naspa decat am fost.

Deh, atata paguba...

In rest, ce sa va spun, nu mai pot deloc sa ma deplasez,zilele trecute am umblat de nebuni sa cumparam arsenalul fetei,eu as zice ca mai mult m-am tarat, se uita lumea la mine de parca mai aveam putin si nasteam acolo ,live.

Hai,va pup, sa aveti o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

morgane, la multi aaaaaaani! si noi cu intarziere... sa fii sanatoasa si iubita!

multumim iar pt urari, stiu io de ce i-am pus numele maria, ca sa ne chefuim de muuuuuuuuuuuuuulte ori pe an.
bepii, chiar destrabalare, ce sa zic!
hai ca ma uit si io la pozele de la carmen si scumpi!

fete, va pupam pe toate si sper sa ne intalnim la o cafea cat mai curand.

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Morgane,un calduros La Multi Ani si din partea mea cu cele mai calde urari de bine,sanatate si tot ce-ti doresti!Am intirziat o zi cu urarile,dar ma ierti...nu?
Mai fete,gata,am scapat de nebuni!Ieri au plecat fratele meu si prietenul lui.E asa liniste in casa...ca de doua saptamani m-au inebunit cu manele si jocuri video.Acum ne intram in program normal.
Simbata am fost in Olanda dar nu am apucat sa maninc sushi...poate data viitoare.Morgane,la ce restaurant ai fost tu de ai papat asa bunatati?Data viitoare sa ma duc si eu.

Fete va pup pe toate si va doresc o saptamina pe placul vostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Bonjourica si de la mine!

N-am mai scris demult dar sunt necajita cu mama si nu prea mai imi arde de nimic... Ea se simte cat de bine se poate dar...

Ma rog, asta e. Am intrat aici sa va spun ca si eu vin la avantpremiera filmului lui Cristian Mungiu, la Beaux-Arts, pe 18 sept. Vin cu o prietena frantuzoaica si cine stie, poate reusim sa ne vedem p-acolo!

La multi ani, Morgane, sa fii santoasa si fericita!

Pupici,

Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

frumoase poze au facut nene! cred ca a fost mult mai fumos decat se vede-n poze
ce-as mai fi mers si eu daca stiam!!!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

o-ntrebare: morgane esti si tu in poz-aista sau doar mi se pare ?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput