praline belgiene (shaptashpe)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

io n-am mancat sushi niciodata!!!! am inteles ca-i peste crud.. si mi-e ,,, bihhh

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denii mic spune:

Da... despre salariul brut e vorba....nu am reusit sa calculez netul....
Sotul a trimis email-uri la cateva firme dar pana acum nu a primit decat refuzuri... El e orgolios, nu ar accepta sa traiasca din banii mei, si fara el eu nu as pleca... deci daca nu isi gaseste ceva, varianta pica. Observ ca nu sunt studiouri mari in Belgia care sa faca jocuri pe calculator, iar naveta pana in Paris zilnic cred ca e destul de obositor (min. 4 ore/zi dus-intors)... Voi ce stiti? Sunt alternative in industria jocurilor?

Mergi la inceput

denii mic: habar n-am de asta... dar ar putea sa-si deschida o afacere..(m-ar putea lua pe mine ucenica)....
e bine daca nu stie prea multa lume sa faca asta, nu?! afacere garantata!
fa si tu o-ntrebare pe rombel.com la sectiunea dedicata. poate raspunde cineva care stie cu ce se mananca

naveta la paris?!! poate doar saptamnal...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna,buna!
Morgane,hmmmmm....sushi...un deliciu!Mi-ai facut pofta si cred ca simbata il pun pe-al meu sot sa ma duca la sushi....
Carmen,distractie placuta si drum bun!Si sa-mi arati poze cu rochita ...scuze ca nu am reusit sa-ti trimit pozele...promit ca le pun in album si ti le trimit...doar pe Daniela am prins-o odata online si i le-am dat...inca o data scuze!
Gata,tre sa fug la gradi sa-mi iau baiatul....pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Despe, e bun, mah, ce daca-i peste crud. Celalalt e mort? ce e mai bun? Uite si Nina e in consens.
Denii mic, hai ca intreb in stanga si-n dreapta si te tin la curent.
Fete, de Oana m-ai stie careva ceva?

Pupici,

Mergi la inceput

la multi ani marii !

la multi ani mariuca!! sa cresti mare si frumoasa! sanatoasa, sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Morgane, acela este parcul in care l-am plimbat pe Bo. Iar ce ai vazut la tv, a fost a doua simulare in caz de incendiu, sa stim cum sa evacuam cladirile, nu de alta, dar altfel devenim "soricei la rotisor". Am avut noroc de vreme frumoasa si mi-a amintit de perioada scolii primare cand trebuia sa stam in careu.

LA MULTI ANI si iti doresc sa ai parte de cat mai multe bucurii si reusite de acum incolo!!!!

Miricel, bine ai venit! L-am vazut pe baietel cu palariuta-i smechera si ce bine-i sade.
Carmen si Bepii, distractie placuta fetelor.
Scumpicel bolnavior, insanatosire grabnica. Ne vedem joi, da?

Celelalte bombonici sper ca sunteti bine toate

Ror

Mergi la inceput

Multi ani traiasca
Multi ani traiasca
La multi ani !
Cine sa traiasca
Cine sa traiasca
La multi ani!
Luci sa traiasca!
Luci sa traiasca!
La muuuuuulti aaaaaaaaaaaani!

sa fii iubita , fericita si apoi din nou iubita si fericita .... pana la adanci batranete! pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Lucica, sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa te bucuri de cei dragi. Iti doresc tot binele din lume si sa ramai mereu tanara si frumosa cum esti acum.

Pupici.

BINE AM VENIT IN EUROPA

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

LUCI LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si tot ce-ti mai doresti tu! O zi minunata iti doresc!

"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson

Mergi la inceput