Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 4
RGE spune:
..vad ca vorbeati de vergeturi...eu am incercat tot..masaj,creme, ulei de masline, gimnastica, minim 4-5 l de lichide pe zi, am luat 12 kg pana acum , eram slaba inainte ..mama a avut..sincer eu zic ca arata super vergeturile ei dupa 2 sarcini..chiar nu se vad ...sau se bad intre noi femeile ..un barbat niciodata nu o sa zica ca mama are vergeturi..la mine au aparut numai pe fesa stanga si acum de curand am observat vreo 5 foarte urate intre picioare lanaga "dansa"...."dansa" care la mine s-a marit si s-a facut o grasana ..cand ma uit cu oglinda nu pot sa cred ce vad.....in rest pe burtica, pe sani, nimic...intradevar pe fundulet si coapse am facut si cam multa celulita ..ma rog "depozite" de sarcina....
ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RGE spune:
..cat despre umflaturi..mie nu mi se umfla nimic..veregheta e la fel ca inainte ..adica iese foarte usor..la incaltaminte port acelasi nr....mie nu mi s-au umflat decat sanii si "pasa"
pussi spune:
ellis cu ulei de masline ai incercat? eu nu! Dar am auzit pe foarte multa lume ... cica hidrateaza cel mai bine! Eventual cand stai acasa si poti pune mai mult si lasa burtica descoperita!
Victo si mie ieri mi-a fost greata... m-am abtinut sa nu ca tocmai luasem medicamentele... ma apuc de bagat coduri
Rge daca dr. nu ti-a zis sa stai in pat, atunci nu sta!
noi am bagat 2 iaurturi...
PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
ancadragoman spune:
Mai fetelor ma dor toate alea!!!!!!!!!!! zici ca am o mie de ani si o mie de kg asa ma misc
anca 28+
Maria
poze
RGE spune:
ANCUTZA mama cunoastem sentimentul....capul sus ca mai avem putin!!! trebuie sa tragem de noi sa nu cedam...ia baga tu nitizca miscare sau exercitii prin casa sa vezi ca iti revii.......SAU VREI SA O PUN PE MARIA SA-TI TRAGA UN SUT ?!
ancadragoman spune:
Rox nici nu-mi vine sa ma ridic asa am o leneeeeee...si pe la 3 plecam la ziua unui cumnat de-al meu .
Eu maine incep munca si am asa un chef de n-ai vazut ...cine ma invata cum sa imi calculez si eu prenatalul?
Ca stiu ca trebuie sa ramana 42 de zile dupa nastere dar nu stiu decand incep sa numar...de la DPN?
anca 28+
Maria
poze
RGE spune:
ANCUTZA eu habar nu am ...daca nu m-a interesat...de ce nu bagi tu niste medicale, un prenatal ceva...nu ma pricep..zic si eu
..am fugit la baica si revin...
ancadragoman spune:
Pussi cate un iaurt ptr fiecare fata
Pai asta zic si eu Rox ca daca e nevoie mai iau un medical ceva
anca 28+
Maria
poze
bb_yasmi spune:
buna dimineata dragutele!!
va multumesc la toate ca va intereseaza de noi. e asa de bine sa ai atatea gravidute alaturi. pana acuma totul e bine, nici o modificare, nu a mai curs lichid deloc, am inceput injectiile pt maturarea plamanilor la bebelina, ea e vioaie, loveste toata ziua, stie mamai ca e o supravietuitoare!!! luni dupa masa merg din nou la dr.
de ati stii ce bine imi face sa va am alaturi!!!! o pt fiecare!!
partea nasoala e ca nici mama nici soacra nu sunt in tara, si sunt si ele foarte ingrijorate, ma suna de cateva ori pe zi.
pussi, da ai dreptate, nu stiu ce ma faceam daca eram atunci pe autostrada de exemplu sau chiar si in germania. astazi am duc sa pap aripioare de la KFC ac nu mai pot, salivezzzz.......
cami, si eu tot asa stiu, ca luna a 7-a se incheie cand am terminat sapt 32. dar nu stiu ce calcule babesti face maicamia..... oricum daca in carti sunt facute diferite calcule ale lunilor de sarcina, incepand cu sapt 32 cam toate sunt la fel.
roxana, BIG MAMMA cea frumoasa, iti multumim!!!
anca, la noi e diferenta doar de cateav zile nu la DNP??? daca v rei iti spun cuma ma facut eu cu prenatalul. din data de 28.08 sunt in prenatal si mi-am lasat 55 zile pt dupa (sa fiu sigura). aaaa si am uitat asta e a 3-a saptamana de CM. mai am inca una.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA
ancadragoman spune:
BB ma bucur ca sunteti bine.
Deci daca intru de la 1 sept e bine?
anca 28+
Maria
poze