Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 29
mihuta spune:
eh, eu la subiectul nastere stiu cum stau : cezariana electiva (la cerere), am si anuntat doctorul asa ca singura surpriza in acest sens (cu probabilitate foarte mica de a se intampla) e sa nu apuc cezariana si sa nasc ultra rapid normal (adica pana in 1 ora cat imi ia sa ajung la Bucuresti)...
27s + Sophia
anacami spune:
buna!
BB,este scumpa foc! initial nu am inteles poza, dar la o vedere pe diagonala,de la stanga sus la dreapta jos totul a devenit superb! cred ca este dulce-dulce, pare grasunica
Anca,felicitari pt. eco! poti sa ne arati poze?
eu ma foiesc de vreo ore de pe o parte pe alta,am deschis PCul poate asa ma ia somnul...
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
g24hit spune:
neata. noi deja am mancat.urmeaza o cafeluta. cine se alatura?
BB nu credeam sa se vada asa bine la 2D. frumusica foc.
bebeluta mea se misca intr-una.la voi cum e?
ENI 26+
RAMONELLA spune:
Neata!!
Vin eu la o cafeluta.Dar pe stomacul gol,ca asa imi place mie.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel29+ Beatrice Alessia
gabitz78 spune:
neatza.
si noi suntem bine, burta creste...eu gafai....
mor de cald.
cine mai merge la shopping, ca vreau si eu!!!!!
va pup dulce.
28+
adelamaria spune:
Neata si de la noi!
Eni, tare as bea si eu o cafelutza... dar nu prea am curaj, mi-e ca o agit si mai rau pe asta mica; oricum cred ca voi avea un bebe super atomic la cat de agitata am fost eu in sarcina!
Vad ca se vorbeste despre pozitia lui bebe...La mine e prea devreme, asa ca dr. nu-mi zice niciodata cum sta Cica n-are sens, ca oricum se mai suceste. Si eu stiam ca dupa 30 de saptamani tre sa se intoarca cu capul in jos, nu va mai faceti griji!
BB, am vazut si eu eco! Am ramas muta de uimire! N-am vazut asa ceva...nu credeam ca se poate vedea asa clar! Bravo! Ai o fetita frumoasa foc, iar guritza e sigur a ta, nici nu se discuta!
Eu sincer va invidiez pentru ce bebei maricei aveti! A mea iar era mai micutza cu o saptamana Deja incep sa ma ingrijorez...Ca de mancat mananc, vitamine iau...nu stiu ce sa mai fac, zau! La 26s+ avea 771 grame...Si eu am fost micutza la nastere, dar mama a avut probleme, asa ca se explica...Oricum, asa imi place sa citesc ca bebei vostri deja trec de 1000 g!!!
Cami, azi dimineata la prima ora deja aveam o intrebare pentru tine Am uitat-o intre timp, dar daca imi amintesc sper sa nu te superi ca o sa te sacai ...
Ah, voiam sa va intreb: ia cineva Biomarin Plus? Sunt niste vitamine cu Omega 3...Dr. Tutunaru le recomanda de obicei in combinatie cu Magne B6...
Am fost vineri la control si eco la o alta dr. pentru ca ma speriasera loviturile iubitei exact in col...Si mi-a zis ca daca se intareste si burta, atunci au fost contractii Cica sa iau 3 no-spa pe zi si Magne B6...A, si sa renunt la CalCVita...Dr. mea e in concediu si nu prea stiu ce sa fac...Incerc sa fiu mai calma si la primul semn de durere bag no-spa...Sper ca in concediu sa-mi revin...
Va las acum...tre sa-mi iau pastilutzele si sa pap ceva!
Pupici!
Ade, 26s+
g24hit spune:
Ramonella si eu inainte de sarcina doar asa beam cafeluta pe stomacul gol dar acum nu mai pot....
ENI 26+
g24hit spune:
Adelamaria sa stii ca bebeluta mea la 24-25sapt avea 700g asa ca tot pe acolo suntem.o sa creasca ele
ENI 26+
iuli-ana spune:
Buna dimineata,fetelor!
Ancuto,o sa fie bine,ai sa vezi tu!
RGE,suntem alfa si omega listutei de de pe mamici de noiembrie-decembrie...Astept sfaturi de la tine in special...
Venim si noi la o cafeluta,ca de papat am papat!