Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 28
ancadragoman spune:
Pai cine sa se mai supere ca doar noi am mai ramas.
Chiar ai simtit vreodata cum sughite?
anca 28+
Maria
poze
mihuta spune:
Buna seara dragutelor,
azi am stat in pat si am citit Harry Potter. Si am murit de cald, dar am vazut ca e o plangere comuna...
27s + Sophia
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Chiar ai simtit vreodata cum sughite?
anca 28+
Maria
poze
sincer??....Nu...,, dar nici nu am stat atenta sa "investighez"
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA
Roxxy80 spune:
Nu suntetin singure. Am venit si noi. Am avut o zi plina. Am fost la control la ginecolog. Citez: "colul nu este foarte lung,insa este inchis iar sarcina este putin cam jos, insa nu este ingrijorator. Trebuie evitat efortul fizic prea mare". Eu chiar nu fac\ efort fizic. Mi-a spus sa nu mai stau in fund pe scaun cum stau eu cu orele. Sa-mi pun o perna sub fund cand stau lungita. A spus ca daca colul nu s-a deschis, sunt putine sanse sa se mai deschida dar tb sa am grija. Asa ca ce eram eu lenesa pana acum, dar de acum inainte chiar ca voi sta in varful patului ca o regina.
In al doilea rand vroiam sa fac in ciuda: ati ratat o super partida de cumparaturi d ehainute de bebe. Am avut o intalnire f f f placuta cu Dany 26. Sper ca data viitoare sa iesim mai multe burtici. Pentru mine a fost o ora agreabila petrecuta cu Dany. O las si pe ea sa va povesteasca maine.
Roxxy 25+ Rares Matei
bb_yasmi spune:
si eu am bag la patut ca azi am avut o zi plina, incepand de la ora 8!!!
maine mergem sa vedem ce mai luam pt bebe iar apoi dupa ora 14 sunt prezenta aici la voi!!
va multumesc la toate fetele inca o data, sunteti niste dragute, pacata ca suntem atata de departe.....
gata inchid ca ma ia melancolia...
va pup pe toate, gravidutelor!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA
dany2007 spune:
La revedere dragi gravidute, va doresc o noapte racoroasa si somnic usor.
Dana 23+ Luca-Rares
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/
mihuta spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Mihuta cam rarut pe la noi.
Tu trebuie sa stai la pat?
anca 28+
Maria
poze
Mai rarut dar bunut !
nici vorba de stat la pat, dar dupa 2 saptamani de munca zilnica si un week-end la munte am simtit nevoia sa stau intinsa. Nu ca la munte as fi obosit, dar am stat pe buturugi si am jucat rentz, si nu era cea mai comoda pozitie pentru o burta mare ca mine...
27s + Sophia
darleena spune:
Anca in legatura cu intorsul lui bb iti spun ce mi-a spus mie doctorul joia trecuta.
Pentru ca bebelina mea era cu capul sus, langa stomac,l-am intrebat si eu cand se intorc? si mi-a spus ca de prin sapt.32 ar cam trebui sa se intoarca, dar ca nu e regula,ca se pot intoarce si in ultimul moment. Deci zic ca la 28-29 de saptamani e destul de devreme sa-ti faci griji.
Iar despre cezariana, ce sa zic, tocmai azi m-am intalnit cu o prietena de-a mea care a nascut anul trecut si pana in ultimul moment era programata la nastere normala, numai ca i s-a rupt apa insa nu avea nicio contractie, si atunci au trebuit sa-i faca cezariana de urgenta
28+ si baby Kara