Doctori de care sa te feresti (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Chiar la tine m-am gandit cand am vazut articolul azi despre Cezara Bucur. Tu ai mai facut plangere oficiala impotriva ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by andreeaiosif

luati de cititi aici despre GIULESTI SI MEDICII DE ACOLO

http://www.romanialibera.ro/a112774/un-vis-ucis-in-maternitate.html

Andreea si David (31 aug 2007)

Mai fetelor, cu adevarat revoltator. Mie imi e ofrica teribila de nastere, nu stiu ce am sa ma fac, ma rog la Dumnezeu in fiecare zi sa aiba mila de mine si sa ma ajute sa trec cu bine peste acest moment. Chiar ma intreb, se va face ceva pentru pedepsirea vinovatilor? Sau ca de obicei, de vina va fi mortul??? Saraca fata... Oare cum mai pot veni a doua zi la munca astfel de doctori? Nu le e rusine nici macar de colegii lor? Mie mi-e rusine sa anulez prea multe documente in cursul unei luni, sa nu spuna colegii ca sunt redusa la cap. Nu vreau sa par, sau sa fiu prea aspra, dar doctorii din cauza carora mor oameni, or simti ceva? O remuscare acolo, ceva care sa ii faca sa bage capul in pamant, nu sa acuze membrii familiei ca au nenorocit-o. Cu ce au nenorocit-o? Tot ei? Revoltator si trist. In fine, hai ca iar ma apuca plansul........

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari79 spune:

Buna fetelor. Eu intru mai rar si de cand am o superbitate de fetita timpul petrecut pe calculator este din ce in ce mai putin. Azi m-am decis sa scriu la acest subiect in urma ultimelor evenimente din care multe mamici au avut de suferit ( cazul de la Giulessti si cel de la Municipal). Eu am nascut la Giulesti acum 4 luni. Am fost monitorizata de un medic tana, Manuela Neagu, care mi-a facut o impresie placuta de la bun inceput. Desi era tanara si am avut o sarcina nu neaparat cu probleme dar nici una normala, am decis sa nasc cu ea pentru ca era atenta, nu ma facea sa stau cu orele cand mergeam la control, imi raspundea la telefon de cate ori o sunam. Cand am avut un accident de masina, cam prin luna a 6-a, am ajuns la spital si ea deja daduse telefon sa anunte ca voi veni si m-a luat un medic de mana si a mers cu mine peste tot, iar a doua zi a venit si a mers cu mine la eco la Dr Albu. Slava domnului nu a fost nimic grav, insa ea a preferat sa stau cateva zile internata sub supravegherea ei.
A sosit si ziua nasterii. Nu aum vrut sa o sun la 6 dimineata caci am zis sa nu fie o alarma falsa. Am ajuns si medicul de cgarda mi-a zis ca nasc . Au sunat-o si pe la 09.00 a venit sa ma vada. A vazut ca dupa 3 ore de la internare eram tot cu dilatatie 3 si apa nu mi se rupsese asa ca in jurul orei 10.00 mi-a rupt membranele si mi-a bagat pe perfuzii. In jurul orei 12.00 eram la dilatie 4. Asa ca a hotarat sa ma dilate manual si sa imi mai bage ceva in perfuzie si la 13.00 nasteam o fetita superba si sanatoasa.
Incepand cu ora 10.00 nu a mai parasit sala de nasteri pana cand am nascut. Cat timp am stat in spital a venit in fiecare zi sa ma vada.
Trebuie sa mentionez ca pana am ajuns la dilatatie 4 durerile erau foarte usoare, si nu ma chinuiam , probabil ca de aceea a decis sa ma mai lase in speranta ca reusesc sa ma dilat singura.
Dupa nastere am mai acut niste probleme ( mastita si o secretie mai urata) si a fost la fel de prompta.
O recomand cu cea mai mare caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Despre Manuela Neagu-aceeasi parere si nu suntem singurele. CAnd are in grija o pacienta apai II PASA!

naty 24+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Pai fetelor,

Daca e o doctorita buna ar trebui pusa postarea la Doctori de care sa NU te feresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

DOINA HANGANU, SPIT.SF.PANTELIMON - acum cateva zile am avut "placerea" sa ajung pe mana individei aceasta. Pe scurt:am fost teribil de racita, am tusit non stop timp de 3 zile, iar la un moment dat s-a auzit poc si parrrrr, ceva intre coaste, in stanga. Am ramas intepenita timp de 7 ore, apoi cu chiu cu vai am putut sa ma misc pana la baie si inapoi....nu va zic ce oroare era fiecare acces de tuse...m-a vazut un chiropractician, m-a "masat", am vb cu medicul care imi urmareste sarcina si mi-a zis sa iau doar algolcalmin si sa astept pana a 2 a zi sa vedem daca cedeaza....,daca nu, sa merg al spital, la pneumolog sa vada daca nu am pleura desprinsa.
a doua noapte, cosmar!!! chinuri insuportabile de la 12 la 5 dimineata, nu ceda durerea aia cumplita cu algocalmin, singurul la care aveam unda verde....aveam contracturi musculare, in crize ma sufocam, nu mai intra aerul in plamani si ramaneam secunde intregi fara aer....am chemat salvarea la 12, a venit spre 5 dimineata...m-a consultat medicul de pe ambulanta si a decis sa ma duca la spital, la pantelimon.
m-a vazut medicul de garda la gineco, a zis ca e ok, m-au pasat la "interne", la acea individa, la Doina Hanganu, acre era vadit deranjata ca am venit al ea "cu burta la gura"...m-a consultat cam 2 ore....operatiunea in sine a durat 10 min. restul timpului am asteptat ca fraierii sa-si bea cafeaua si sa fumeze tigara....pana la urma mi-a facut si mie si sotului ditai scandalul ca am deranjat sectia aiurea, ca nu am decat o "banala" nevralgie intercostala, ca am venit degeaba, ca nu am nimic la plamani....
am multumit si am fugit efectiv de acolo....era teribil de suparata ca nu aveam plamanii facuti praf!!!
dupa 5 zile inca mai am nevralgia, am inteles ca o sa ma tina destul de mult, dar ma bucur ca am plamanii intregi:)

alexutza 4 ani + si 24 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Trebuie neaparat sa adaug si eu un nume: dr. SUCIU de la Spitalul Polizu. S-a purtat absolut MIZERABIL cu verisoara mea.

Verisoara mea a nascut prima data cu el. A fost atat de multumita incat mi-l recomanda si mie cand medicul meu a intrat in concediu. Numai ca mi-a spus: "E un medic foarte bun, dar daca nu faci ca el, tipa la tine." "Nu, multumesc. Cum sa tipe la mine?! Eu nasc, eu tip, nu el..."
La a doua sarcina verisoara mea a fost de nenumarate ori la el, la "privat", la ecografii. Fireste ca si ea a vrut, nu a obligat-o nimeni. Dar a dat o gramada de bani. Oricum verisoara mea nu e genul care ramane datoare, asa ca s-a achitat "onorabil" si la prima nastere. Acum, la a doua nastere, a chemat-o la spital sa-i faca cezariana. Ea a intarziat un sfert de ora. El intrase intr-o operatie si l-a asteptat o ora si jumatate. Apoi a plecat acasa... Si l-a sunat, eventual sa vina dupa amiaza sau a doua zi. A tipat la ea ca "il subestimeaza" si I-A INCHIS TELEFONUL. Apoi l-a sunat si sotul ei si i-a inchis si lui telefonul. Peste noapte verisoara mea a avut contractii si l-a sunat si doctorul i-a spus sa se duca la spital sa nasca cu medicul de garda si, daca totusi nu naste pana dimineata, "mai vedem noi".

Verisoara mea a nascut la Giulesti cu profesorul Bogdan Marinescu si are un bebe frumooooos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

dr SEDAN giulesti-un nenorocit=animal,nu om

6s+!
sper sa fie bine samburelul!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

dma,de ce nu ne povestesti mai pe larg?
16+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor, sper sa nu va suparati pe mine, dar am si eu o intrebare pentru monalac pentru ca sunt si eu din giurgiu la fel ca ea:
La ce medic mergi tu?
Te rog frumos sa imi raspunzi si mie

Mergi la inceput