Mamici de septembrie - octombrie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 24
danielle02 spune:
`neata si de la noi
afibebe
totul o sa fie bine draguta.ai sa vezi.cu Dumnezeu inainte.
sabina,gabriela,luy
aseara am dormit mai bine,nu am ce zice,chiar daca miscuricea mea nu a stat decat vreo ora linistita si spre dimineata,cand era somnul mai dulce,iar a inceput bombaneala de imi muta burta la spate.nu mai are loc saracuta!
adimercedes sunt superbe lucrurile,si patutul si caruciorul.sa le stapanesti sanatoasa!
rodica tin pumnii sa vii cu vesti bune!
nimic nou despre noi inca.
va tzucam si va dorim o saptamana cat mai linistita
danielle 35+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
devylla spune:
Helou,
Azi am avut o stare f buna.Si profit de ea,caci saptamana trecuta am fost in depresie...Poate saptamana asta ma voi simti mai bine d.p.d.v psihic...caci fizic e la fel...fara schimbari...doar se agraveaza
Burtica imi pare ca tot coboara cate putin...are vreo revelanta treaba asta?
Carpatina despre ce dieta vorbesti?Ca eu de picioarele astea umflate nu mai scap...si inca ma duc la munca 8 ore pe zi.Mi-ar prinde bine un remediu.Eu am eliminat sarea din mancare,mananc fructe si legume care ajuta la eliminarea apei din organism,dar nu prea au mare efect.
Sabina Y. 36+
japonia prin ochii unui amator
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Roxali
[brNana tu ai cumparat uleiul ptr perineu??...il folosesti dupa sau inainte de nastere??
Ali29si Enrico 7ani
poze
Eu n-am cumparat nimic. Nu stiu despre ce vorbesti. Adica, parca Danielle zicea ceva de un ulei si masat nu stiu unde. Sau ma insel?
Despre ce ulei e vorba, ca mi-ai starnit curiozitatea?
Pupicei.
Nana, 36+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
carpatina spune:
devylla, e vorba de dieta datorata diabetului gestational... fara dulciuri.. chiar si fructele sunt reduse (la maxim 150 g pe zi), fara sucuri, paine/orez/paste maxim 100g (si nu 100 din fiecare ).. mese cu portii mici, minim 3 mese + 2 "gustari"..
Adica mananc salate din multe legume si peste sau carne (in general de "zburatoare/saritoare"- pui, curcan, strut, cangur. De baut nu beau decat apa plata, cel putin 1,5l/zi... Gustarile sunt fie un fruct, fie un iaurt (mic).
Dar, sincer, nu cred ca exista o "formula" universal valabila. Fiecare organism reactioneaza diferit la tipurile de alimente, asa ca, nu e neaparata ca efectele dietei sa fie aceleasi. Poate cauza pentru care picioarele tale se umfla sa nu fie eliminata si atunci, in afara de frustarea de a nu putea sa mananci ce si cand vrei, sa mai vina si cea de a nu obtine rezultatele scontate.
33+ cu Ioana
Happiness_4_us spune:
Si acum, dupa ce am reusit s arecuperez din urma, neata de la noi!
SI noi am dormit prost, iar de la 4 jumate n-am mai dormit deloc, m-am mutat in living pe canapea, stii tu Roxule, pozitia noastra de dormit in fund.
Citesc si nu imi vine a crede ca ne apropiem cu pasi repezi de final. Majoritatea celor care suntem active zi de zi, avem 35.36.37.38 de saptamani, deci suntem pe ultima suta de metri.
Asa cum zicea si Roxana, desi sunt la prima sarcina, si pe mine ma ingrozeste prioada de dupa nastere. Ca nasterea asta e, trebuie sa fac ata durerilor, vor fi si vor trece. Cum au rezistat si au nascut atatea femei, n-oi muri nici eu.
Deja Razvanel nu mai are loc si se invarte cu tot cu burtica mea, o face numai valuri. Miercuri mergem si noi iar la control, care s-ar putea sa fie ultimul sau s-ar putea sa ne mai ducem in sapt 38 si gata.
Bafta burticilor care azi merg la analize,.
Afibebe, nastere usoara si numai bine.
Nana, 36+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Roxana_G spune:
Carmen, multumesc pentru mesaj. Parca mi-ai mai luat din temerile mele. Postasei cred ca in acelasi timp cu mine, si nu am apucat sa citesc pana am plecat. Sper sa ma descurc. Nasterea naturala chiar nu este odioasa, si nici dupa nu e asa o tragedie. Doar ca esti cam extenuata si cred ca mai sensibila, inclusiv la durere. Eu asa am protestat la coasere, ca a zis medicul ca nu a vazut pacienta sa nu scoata un sunet la nastere si sa se vaicareasca atata la cusatura (asta cu 5 anestezii locale cu xilina), si mi-a mai spus ca m-am vazut cu sacii in caruta si probabil nu mai aveam rabdare sa se termine. Cam asa si dupa...Nu voiam sa spun ce anume ma streseaza, dar...Dupa nastere mai ai contractii, sigur vor mai fi si acasa, apar si la alaptat. Insa in primele 2 ore (alea de stat cu punga rece pe burta) sunt contractii si destul de dureroase. Nu se compara cu travaliul, dar atunci asa nu mai ai chef de nimic. Si cand mai vine si moasa aia sa te controleze care e treaba prin interior, cu tot cu cusatura cu pricina, nu e tocmai placut. Mie una imi venea sa le bat. Nu o sa ma crezi, dar nu am nici o temere de nasterea in sine (decat ca iar trebuie sa le zic sa nu care cumva sa puna mana pe burta mea ca eu ma descurc sa imping si singura ), cat orele alea de stat inca la sectia Nasteri pana ma muta la salon. Poate din pricina problemei mele de data trecuta mi s-au parut asa nesfarsite. Cand m-au mutat la salon cu fata parca m-am linistit brusc.
Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
pe mine ma ingrozeste prioada de dupa nastere.
Pai aia de ce te ingrozeste? Ca nu stii ce/cum sa faci? Pai nu ziceai ca aveti o prietena care este moasa? Eu zic ca ajutor mai mare decat asta nici ca se poate... Sa ai pe cineva competent pe care sa-l poti suna, la orice ora... Hai ma ca n-o sa fie asa greu!
33+ cu Ioana
Roxana_G spune:
Hmm, vad ca mesajul initial nu a aparut, ce ecu netul asta...
Spuneam ca am fost la analize, cele de la Medsana sunt gata asta seara, insa am trimis pe cineva maine sa le ia. Multumesc mult de idee. Cele pentru anticorpi B au fost putin cu aventura, desi am zis ca e graba mare, au zis ca abia vineri sunt gata, si asa ca favor sa incerc miercuri. Apoi am vvorbit cu Sabina si mi-a zis sa insist cu taxa de urgenta, am trimis pe nea soferul si s-a rezolvat, azi la pranz am rezultatul.
In rest sunt ok, ceva mai bine psihic. Sa vedem cat ma tine. Nu dau nici un semn ca as naste prea curand.
Rox 38+
luy spune:
'Neata !
Am aruncat un ochi pe ce ati scris in dimineata asta, nu am acum timp sa stau la taclale, ca trebuie sa-l iau pe sot de-o aripa sa ma duca la serviciu, sa rezolv cu socotelile de concediu, trebuie sa-mi fac si eu cererea de prenatal.
Oricum, raportez ca m-am trezit pe la 9 si ceva, am pus un pui pe sticla si l-am facut la cuptor (si am supravietuit caldurii ! ), deci am fost harnicutze.
Rodica, bafta si tie la control, asteptam vesti bune !
Nana, daca ai auzit de ulei si de masaj au inceput sa-ti sticleasca ochii, ai ? hihihi
Devylla, asa,asa, moralul sus !
Danielle, Gabriela,
Sim, nu apari sa semnezi condica ?
Piciulika, tare faza ! Dar noi nu ne facem nici o problema, stim ca vei iesi din aceasta situatie mai aiurita cu muuuulta eleganta
Terrapin, este foarte bine 2400g la 32 de saptamani, sunteti in grafic !
Tomitza, mai aveti si voi un pic...
Va pup pe toate si va urez o zi buna. Am fugit !
Luy 38 fix cu Maria
Roxana_G spune:
Adimercedes, mi-a placut comparatia cu "locomotiva". Descrie destul de bine si starea mea, dar eu ma simt ca o locomotiva din cea pe carbuni, model vechi.
Gabi, ne trec noua starile proaste...dar revin si dupa nastere. Sa vezi atunci. Eu sper sa fiu mai bine acum, ca nu vreau sa ma mai necajesc cu alaptarea.
Aoleu, sa nu uit. Scrisesem in primul mesaj si am uitat sa reiau. La Sensiblu de pe 1 Mai (adica Ion Mohalache) gasiti Garmastan. Eu am mai luat 2 tuburi, unul chiar l-as putea da daca nu gasiti. Farmacista a fost surprinsa cand am zis ca nu se gaseste si a zis ca mai are.
Ali, la arabi si la romani.
Tomasa, cred ca mi-ai mai trimis materialele cu decalotarea, insa nu le mai gasesc. Te rog mai trimite o data pe adresa personala roxana@ghigea.com.
Rox 38+