Mamici de septembrie - octombrie 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by carpatina

adimercedes, pentru ce fel de hernie a fost operat sotul tau?

33+ cu Ioana

Carpatina, pt hernie inghinala in partea stanga. Maine merge la control la medic...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

quote:
Originally posted by Roxali
[brNana tu ai cumparat uleiul ptr perineu??...il folosesti dupa sau inainte de nastere??

Ali29si Enrico 7ani
poze

Eu n-am cumparat nimic. Nu stiu despre ce vorbesti. Adica, parca Danielle zicea ceva de un ulei si masat nu stiu unde. Sau ma insel?
Despre ce ulei e vorba, ca mi-ai starnit curiozitatea?
Pupicei.

Nana, 36+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

ulei vegetal

danielle 35+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Dani, !
Luy, pai normal ca mi-au sticlit ochii! Fac orice numai sa usureze perioada de dupa!
Carpatinule, pai asa este, dar daca eu stiu la ce sa ma astept si ce remedii as putea folosi, as fi si mai linistita! Moasa e just in case. Doar nu o sa terorizez femeia cu telefoane non stop. O sa zica saraca ca m-am tampit!

Asaaaa.
Intrebare: eu am niste intepaturi ale naibii de nasoale, jos in pelvis, a se citi "gaurica", care imi taie respiratia si abia pot merge. Apar aceste intepaturi ca urmare a asezarii bebelusului in pozitia corecta, gata de lansare, sau care sa fie motivul?

Nana, 36+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Nana,deci sa incep si eu sa beau cate o canitza macar ca doar nu are ce sa-mi strice,nu?

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Pe mine nu ma ingrozeste nici nastearea,nici perioada cand o sa fiu cu bb acasa.Ma ingrozeste perioada de cand am sa incep sa muncesc.Adik cand Erikuta va avea 2 luni,cu toate ca o voi putea vedea oricand...asa am o senzatie de vinovatie si de repros...si apoi de gelozie,ca nu voi putea sa stau non-stop cu ea.
carpatina merci de raspuns.am sa incerc sa reduc sucul(care e nelipsit,din pacate) si painea/orezul.Si mi-ar prinde bine sa mai reduc din volumul de mancare...ca in ultima perioada am cam luat dimensiuni.
luy offf ce-mi faci tu cu puiu' pe sticla...de vineri tot ma gandesc la el...da':1.aici la market nu gasesc un pui intreg de acu' in veci,tre' sa ajung la vreo macelarie si acolo sa dau comanda...ca doar nu au asa pui intregi de dat
2.hai sa zicem ca oi gasi,il pun pe sticla...da' nu-mi intra in cuptor...ca e prea mic cuptorul...asa ca rabd.
annisia iti facusi pomana cu mine,am bagat ieri tot familionu' la shaorma de ne-a luat cu rau pe toti...am chemat si familionu' sor'mii si-am mancat pe rupte(numa' ieri vreo 3 am devorat)Daia m-am speriat azi dimineata cand m-am urcat pe cantar

Sabina Y. 36+
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Mai Roxana... tu faci curat mai mult decat fac eu, care nu am menajera.. (Bine, cred ca si casa mai mica am si inca nici copil care sa imprastie tot ). La cat timp iti vine menajera aia draguto? Si actiunea cautat bona pentru dupa nastere ai inceput-o sau ai abandonat ideea? Cred ca ti-ar fi mai comod daca ai avea o femeie in fiecare zi sa te ajute... si s-ar obisnui si ea cu casa... si cu tu cu ea.. ca, asa cum te vad eu, in maxim 6 luni esti inapoi la serviciu

Lia, nascusi?

Sim, cum Roxana nu zise nimic de vreun sms de la tine.. ma gandesc ca inca esti asaca.. Bune prajiturile de ieri? Toata noaptea le-am visat!
Eu cred ca dupa ce nasc o sa mananc atatea prajituri ca o sa fac soc glicemic...

33+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by moldoveanca

Nana,deci sa incep si eu sa beau cate o canitza macar ca doar nu are ce sa-mi strice,nu?

teo

Pai da. Mie nu imi face nimic rau, sper doar sa faca numai bine.

Nana, 36+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by NanaMotoc

quote:
Originally posted by moldoveanca

teo

Pai da. Mie nu imi face nimic rau, sper doar sa faca numai bine.

Moldoveanco, vezi ca se discutase mai acum ceva vreme aici ca ceaiul de frunze poate da contractii - Piciulika scrisese.
Nana bea ceai de fruct, care nu are aceleasi efecte.

33+ cu Ioana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adimercedes

Carpatina, pt hernie inghinala in partea stanga. Maine merge la control la medic...

Si asta e a2a saptamana? In principiu, cat dureaza recuperearea.. 2-3 saptamani?
Operatia a fost cu anestezie totala?

Multa sanatate !

33+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Legat de decalotare, ceea ce m-a convins ca e oricum inutila, este ca aproape la toti baieteii pe care ii stim (de varsta Alexandrei, sau finii mei amandoi) tot au ajuns sa fie nevoie sa se desprinda prin interventie, desi mamicile prestasera sarguincios la decalotare. Ca atare de ce sa il chinui atata timp degeaba. Cat despre viitor, o sa se faca ea operatiunea cand va fi cazul . Am mai zis eu o vorba si v-ati amuzat, cine credeti ca a decalotat sotii nostri (nici nu se stia pe vremea aia) si vad ca nu sunt plangeri pe aicea si nici nu cred ca au ajuns prea multi la fimoze sau operatii.

[green]Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Al meu nu. La el se decaloteaza (se desprinde) aproape complet si foarte usor. Dar operatiunea de decalotare a fost facuta inca de pe la 2 luni, de catre ta-su, in fiecare seara, fara nici o mila. Il tragea de putza si apoi il ungea cu bepantene acolo. Eu nu as fi avut inima sa ii fac asa ceva, atat de riguros.

Andries

Mergi la inceput