Mamici de septembrie - octombrie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 15
moldoveanca spune:
Deci am reusit in sfarsit sa cumpar renumitul ceai de frunze de zmeur,sa incep sa beau sau mai astept?Sunt in sapt 34+.Nana ma ajutzi,please?Sau cineva care stie?Multam
teo
luy spune:
adrianaolimpia, in saptamana 37 eu am facut culturi de col. Mi-a mai dat sa fac hemoleucograma si timpii de coagulare.
Danuta, eu am spalat lucrusoarele conform instructiunilor de pe eticheta, adica 30 sau 40 de grade. Mi-a fost teama sa le spal cu apa mai fierbinte, m-am gandit sa nu iasa culoarea din vreo hainuta si sa le strice si pe celelalte. Scutecele de finet cred ca le-am spalat la 60 de grade.
danielle, of, cu durerile astea... Incearca doar sa te menajezi mai mult. E o perioada mai grea asta, intr-adevar. Hai ca mai e putin !
Luy 37+ cu
luy spune:
Da, Sabina, ala zici ca e carucior din filmele SF
Sim, ce faci, nu ne mai zici nimic ? Sper ca nu te-a apucat acum nascutul.
Luy 37+ cu
sim_stoian spune:
Ati fost harnicute, am avut ce recupera. Eu am facut o ciorbita, dar in rest am stat degeaba. Ma tot incearca niste contractii, vad ca acum ma doare si spatele, dar inca nu e nimic serios zic eu. De maine are liber la nascut bb ca am trecut de we.
Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Luy, mi-a fost atat de cald azi incat nu am avut chef nici la calculator sa mai stau. M-am mai conversat cu bb sa ii explic sa stea frumos in burtica pana maine, sa nu imi faca surprize in noaptea asta. Maine vine si sora-mea la mine sa ma vada. Hihihi, poate nu ne mai vede 2 in 1.
Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Sabina
fetele...asta carut nene:)
http://www.stokkeusa.com/xplorydemo.htm
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina balerina, dar nu ai gusturi rele, mama.
Ne-a placut si noua f mult acest modelć de carut, se manevreaza ca un fulg, este demential, insa pretul era prea mare, adica 965 de euro era la noi asa ca ne-am reorientat si am luat Quinny Buzz.
Nana, 36+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
mishuta spune:
Mai Sabina carucioarele astea sunt super misto!! Si eu sunt innebunita dupa ele dar... la cate zeci de milioane sunt ele, eu raman doar cu privitul! Dar luuuung privit!!!Si cel de la freewheels e misto!
Dar cu carucioarele cum e?? Adica dupa 6 luni poti folosi numai un carucior sport, usor sau iti trebuie si cel normal pana la 3 ani de zile? Sau amanadoua? Ca eu nu m-am hotarat inca ce anume sa-i iau.
Mih
36+
mishuta spune:
Sim se pare ca nu am sanse sa te vad maine dimineata!! Nu-i nimic, stiu ca tie iti convine mai mult ca nu prinzi we. Dar despre paturile libere ai aflat ceva?
Mih
36+
sim_stoian spune:
Sabina, faine carucioarele, dar scumpe rau. Raman si eu tot cu privitul lung.
Mishuta, nu mai stiu nimic de paturi. Tomitza a aruncat stirea si a disparut. Ma descurc eu cumva, nu ma agit prea rau. Poate il intrebi tu maine pe dr T daca te duci pe acolo?
Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze