Mamici de septembrie - octombrie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 14
danuta36 spune:
Roxana merci de sfat,o sa iau si Garmastan daca va fi nevoie.
A fost si la noi o ploicica scurta.Chiar iesisem la iarba verde cu niste prieteni si am plecat de frica ploii,dar n-a tinut mult.Ne-a facut bine iesirea,caci n-am fost nicaieri vara asta...Dar la anu' mergem sigur,cu tot cu bebe
Afibebe iti tin pumnii pt. maine,sa ai o nastere usoara,bebe sanatos si refacere rapida
La ce temperatura sa spal hainutele,la 60 sau 90grade?Dar scutecele de finet?
Dana 33s
Roxana_G spune:
Andries, multumesc de raspuns. Deci voi sta linistita in maternitate. Tu ce ai facut cu decalotarea?
Gabi si Carmenita, cred ca aveti dreptate, o sa ii pun maneca lunga. Eu sunt cu tendinta de dezbracare mai degraba decat infofolirea. Scufita ma gandeam sa ii pun, adica tot mama a venit cu ideea, ca eu eram ca o floare. Nu imi dau seama chiar daca mai am un copil, la Alex era iarna. Oricum am scos-o cu un body, un costumas din bumbac mai grosut (dar nu prea gros) si cu salopeta de fash. Si era un ger si ningea...Sigur ca pe cap i-am pus scufita, un fes de la costum si gluga de la fash. Vara e mai greu de nimerit tinuta.
Lia, esti bine inteleg. BB mai sta acolo, si asta e bine. Sa ne tii la curent.
Danuta, eu as zice ca e nevoie de Garmastan, nu am auzit mamica sa nu faca rani macar in primele zile. Si nu cred ca e asa scump. Nu mai stiu cat a fost, cred ca e chiar mai ieftin decat Bepanthen.
Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
adrianaolimpia spune:
Buna fetelor
Desi postam rar, sper sa ne mai acceptati si pe noi in odisee.
Felicit proaspetele mamici si sunt emotionata de cate ori deschid si vad ca se mareste numarul mamicilor. Mai e asa putin.
Noi maine mergem la ultima consultatie:
-- Poate cineva sa-mi spuna ce analize vaginale se fac la 37 de saptamani? (daca s-a discutat deja poate imi timite cineva pe PM)
-- As vrea sa imi scrie si mie cineva care naste la Spitalul Municipal, eu fiind de la 250 km nu prea stiu ritualul de acolo.
-- Ne dorim sa facem cezariana pe 3 septembrie, sa ne opereze Dr Cristian Radoi la Municipal (dar teama mare e ca nu vom ajunge in timp util, eu fiind deja cezariata acum 2 ani)
Tks si bafta mamicilor care sunt pe ulitimii metri dar si celorlalte.
36 sapt si 5 zile
andrruzza spune:
afibebe, nashtere ushoara!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Sabina spune:
Roxana, cred ca ne punem AC, ca nu se mai poate. cat despre bb si caldura...hm....poate sa ilnimbraci cu body si in masina sa ii pui paturica? sau il infesi intr-un scutec de bumbac peste body .ca eu nu se dezvelesc la 3 zile.
si mie mi s-a parut ca e mai bun Garmastan decat bepanthen, pt sani adica.
dar, pe de alta parte...mie mi-a facut Sofia asemenea ragade incat nu mai functiona absolut nimica:)).
Si eu sunt cam disperata cu decalotarea, mai ales ca speram sa fie dr Culcer si pediatra lui Gheorghe. Insa ii va povesti sotul cum la baiatul de 20 de ani s-au chinuit sa decaloteze...si dupa aia la un moment dat au uitat si s-a "lipit" totul la loc. Asa ca ei n-au mai insistat.Acu are 20 de ani si vad ca e toata ziua bot in bot cu gagica, ma gandesc eu ca o fi multumita tipa
Cumnata mea tot asa, avea un dr f bun la copii, dr medesan, care i-a zis: Acolo NU se umbla.
OOf cu vizitele astea. daca nasc pana pe 5 sept, si ajung cu bb acasa, o sa las doar pe verisoara sotului sa vada bebelusul, ca ea pe 5 pleaca din tara 3 luni.da in rest, sa ma scuteasca toata lumea. Dacavoi avea un bb care sa-mi semene, si care sa doarma noaptea macar 6 ore, se schimba calimera.Dar dacava fi ca Sofia, bomba atomica nedormita:)))), atunci valea si la gara.Sa nu vina nimenea sa ma vada.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
cecilia L spune:
Ma bucur ca sunteti bine, eu acum m-am intors de la plimbare, a fost super bine, mi-a fcut o pofta de mancare, nu ca nu as avea, asa ca merg sa pap.
Si eu tot Garmastan am luat pt sani, pt popo lui bebe nu am luat decat niste pudra pe care mi-o cere la spital, am zis ca o sa merga tati sa cumpere in functie de ce ne recomanda dr. La Giulesti nu iti da bebelusul in camera cu tine, iar acolo asistentele oricum folosesc numai ce vor...cred, sau cel putin asa am inteles,
Sim, esti bine?
Afibebe, sa fie maine asa cum iti doresti tu la doctor.
Noapte buna, sa nu ne faceti surprize in noaptea asta.
cecilia,37+ Cristian
luy spune:
Buuuun, revin si eu dupa episodul 2 de smotru ( capitolul baie ). Ce vreti, daca n-am stare ?...
Ma enerveaza caldura asta la maxim, ca si daca stau curg apele pe mine si schimb tricouri in draci, asa macar fac si treaba si stiu ca daca transpir ca o fantana arteziana macar am facut si un lucru bun si nu m-am deshidratat degeaba
Acu' m-am potolit cu treaba pt seara asta, promit. Stau cu voi aici, sotul oricum e acaparat de meci si nu ma baga in seama
Mai intai vreau sa mai trimit niste majorete pentru afibebe . Le-am mai pus eu o data la treaba de dimineata, da' intre timp s-au plictisit, asa ca le trimit la munca :
Majoretele danseaza,
Pe tine te incurajeaza:
AFIBEBE !
Hai fetelor, mai cu spor,
Sa-si revina repejor!
AFIBEBE !
Luy 37+ cu
cecilia L spune:
Mandarinuta, tu esti bine???????/ nu am fost eu atenta sau nu prea ai intrat zilele astea?
cecilia,37+ Cristian
Sabina spune:
fetele...asta carut nene:)
http://www.stokkeusa.com/xplorydemo.htm
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Sabina spune:
Tomasa, sa-ti traiasca finutul! sa botezi e ceva cu totul si cu totul deosebit. Si cu asa nasi, sigur micul Cosmin va avea protectori spirituali pe masura!
mai, si eu mor de cald si transpir in prostie, numai ca eu m-am umflat.Da rau.Si am o fata de mamaie.Daca o luna inainte de sarcina ziceai ca-s adolescenta, acuma sunt didtamai zdrahoanca....partea nasoala e ca duipa nastere vreun an esti cam obosita asa...si nu revina moaca de copil. Plus ca la 28 de ani...nu mai am sperante.ata ete.
Luy, m-ai terminat cu smotrul tau.
va admir.Eu zac ...doar ma mai joc nitel cu fata.