Mamici de septembrie - octombrie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 11
Annisia spune:
Teodoran....Yuhuuuuu.... Nu ai timp de o barfa micuta cu noi? Eu una vreau sa stiu ce ai facut cu musafirii????
Eu am anuntat pe toata lumea ca una bucata luna nu vreau sa stiu ca exista altcineva pe lume in afara de bebe si bebeloi... NOroc neicusorule ca ma stiu de vipera si nu au indraznit sa comenteze. Altfel ce showri trebuia sa trag cu ei.... Asa s-au conformat - ura si la gara!!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Sabina spune:
am scris acuma un mesaj lung care s-a pierdut!!!!
iertare pt sperietura
am vrut sa mai scriu ceva, dar a avut nevoie fratele sofiei la computer chiar atunci si m-am dat la o parte.Dupa care m-a sunat Roxana si mi-a zis ca v-a linistit.
deci, da, sunt stresata ca iar vin caldurile.sotul meu zice ca dupa eco de marti sa mai stau o sapt la busteni.Badiu chiar m-a intrebat daca mai plec, eu ma gandesc doar ca daca ma apuca vreo ruptura de membrane, aia sunt de la busteni pana la Universitar. Chiar daca ajung in timp util, innebunesc de frica infectiei.
Cumnatul meu mi-a dat nr de la unii care mi-ar pune AC in 3 zile...acu Simi e plecat, dar cand revine o sa discut serios cu el, pana la 20 sept tot vor fi calduri!! si el sa zicem ca va evada si ma va lasa cu mama, insa lauza pe 35 de grade nu e prea simpatic........am uitat sa va spun ca al meu sufera de hipertensiune si caldura ii face tare rau:( de aia dacavrea sa mai plece cu fata, eu una nu ma impotrivesc.
Annisia, imi pare rau ca certaretii nu s-au impacat.Poate dacamai trece timpul sa-si revina.
Lia, deci asa cu contractiile tale. n-ai ce sa faci decat sa stai calma.Esti mortala cu lucrul. eu sarcina asta am fost proasta rau.si cica mai tine incavreo 3 luni dupa nastere.
La Sofia nu am fost asa, eram in forma. Deh, batranetile:)))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
luy spune:
Sabina, m-ai omorat cu linkul ala... Mai bine ramaneam in nestiinta mea si speram ca nu se va mai incalzi . Incerc sa caut acum o parte buna a lucrurilor ( de obicei cand e ceva care nu-mi place si nu pot schimba procedez asa ) si vad ca de pe 26 august temperaturile sunt sub 30 de grade si atunci nu-mi ramane decat sa sper ca bebelina va sta cuminte in burtica pana pe 27, cand avem programata cezariana ( si exact in ziua aia implinim deja 39 de saptamani ). Ca n-are nici un motiv sa se grabeasca, sa vina pe caldurile astea.
Annisia, si eu vreau sa aplic metoda "o luna fara vizitatori". Sa vedem cat rezistam, ca presiuni se fac deja . Oricum nu cred ca voi avea eu chef de musafiri atunci, asa ca le-o voi zice in fata, la nevoie, si n-au decat sa se supere. In definitiv bebelina va avea nevoie de mine cat mai in forma, nestressata, asa ca cea mai importanta va fi ea. Ceilalti pot sa inteleaga, sunt destul de mari.
Roxana, vad ca iar te-a apucat harnicia. De fapt eu vorbesc ? Pana acum am smotruit ( inclusiv am spalat geamurile de la dormitor ). Ca ma gandesc ca peste o saptamana vine bebelina si gata, n-o sa mai fiu in stare o buuuuna bucata de timp.
Luy 37+ cu
Annisia spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Annisia, imi pare rau ca certaretii nu s-au impacat.Poate dacamai trece timpul sa-si revina.
Sabinule, eheeee, o iubire trebuie intretinuta in permanenta, nu in episoade sau doar cand simti ca pierzi teren... Eu i-am mai asistat pe cei doi soti si i-am avertizat. Daca nu m-au ascultat, ce pot face eu???? Nu pot supraveghea fiecare cuplu sa vad daca imi urmeaza sfaturile ori ba... La urma urmei, mai trebe si vointa partenerilor...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Sabina spune:
Maruntiko, n-am ales carutul.am vazut ca si asta arata simpatic:
http:// www. bebelusultau .ro/ detalii .php?cod=FW01
(scoateti voi spatiile din link)
are landou atasabil.
oricum, a fost weekend, deci de vazut pe viu n-am vazut nici unul.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Sabina spune:
Luy, sper sa stea frumusica ta in burtica pana pe 27!!!
Io cred ca TeodoraN e prea obosita sa mai stea pe net.Plus ca dupa ceza...sa te ridici din patca sa te pui pe scaun si ca sa te ridici imediat ca plnge bb...ehehehee, mai bine lipsa:)))
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by RGE
FETELOR am intrat si eu sa va urez NASTERI USOARE !! SI BEBEI SANATOSI SA NE DEA DUMNEZEU LA TOATE!!! VA PUP SI MULT , MULT CURAJ, RABDARE SI REFACERE GRABNICA!!
ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
multumim de urari.esti o dulce!!!
danielle 34+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Maruntiko, n-am ales carutul.am vazut ca si asta arata simpatic:
http:// www. bebelusultau .ro/ detalii .php?cod=FW01
(scoateti voi spatiile din link)
are landou atasabil.
oricum, a fost weekend, deci de vazut pe viu n-am vazut nici unul.
E frumos si pare practic, mai ales ca-i poti atasa landou! Eu ma simt multumita cu varianta 3 in 1 de la Chicco (Ct 0.1), ramane de vazut insa cat e de practic si rezistent.
35+ & 23kg in +
Foto Burtika & Lucruri Garagrita
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
danielle02 spune:
afibebe
ce frumos.mai ai asa putin
mie mi-e rau fetelor.nu stiu de la ce,dar imi vine sa vars
sa aveti o duminica frumoasa!!!
danielle 34+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
Sabina spune:
afibebe....cum te simti? ai vorbit cu doctorul? pt ca eu stiu ca inainte de cezariana sunt niste precautii, nu trebuie sa mananci destul ore inainte, etc etc.