Mamici de septembrie - octombrie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 10
RGE spune:
FETELOR am intrat si eu sa va urez NASTERI USOARE !! SI BEBEI SANATOSI SA NE DEA DUMNEZEU LA TOATE!!! VA PUP SI MULT , MULT CURAJ, RABDARE SI REFACERE GRABNICA!!
ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Roxana_G spune:
Annisia, sigur ca era o gluma, dar la cat sunt eu de iritata zilele astea cred ca nu mi-a iesit. Ma gandeam ca tu erai asa stresata ca nasti mai devreme si cand colo, ca si mine, am ajuns sa urmarim cu sufletul la gura cum nasc fetele. Hai nu te supara pe mine, ca nu a fost nimic rau voitor.
Sabina, ce e cu tine?
Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
RGE spune:
AFIBEBE NASTERE USOARA SA ITI DEA DUMNEZEU!!
SI UN VOINIC SI PAPACIOS !!!
ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Annisia spune:
Roxule, suna repede la Sabina balerina si vezi ce se intampla!!!! Ne-a lasat asa - seduse si abandonate????
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Marunzika spune:
afibebe
Sabina ai als caruciorul? Si cred si eu ca ti-e rau la ce calduri vin! Un Busteni ceva?!
O duminica linistita si racoroasa va doresc!
35+ & 23kg in +
Foto Burtika & Lucruri Garagrita
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Roxule, suna repede la Sabina balerina si vezi ce se intampla!!!! Ne-a lasat asa - seduse si abandonate????
Cred ca a spus asa din cauza temperaturilor ce or sa urmeze in Bucuresti!
35+ & 23kg in +
Foto Burtika & Lucruri Garagrita
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
Roxana_G spune:
Daaa, lamurit. Ce a scris Sabina, este un link. Dati pe el si veti vedea ce temperaturi ne asteapta. Si eu era sa lesin de frica.
Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Annisia spune:
Aoleu Sabino... Eu una sunt mai bolunda asa. Ma bagasei in sperieti....
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare