Cat doarme copilul vostru?
Fetita mea are 4 ani si 10 luni si de mai bine de un an nu mai doarme la pranz. Orice incercare de a o face sa adoarma a fost sortita esecului, se sucea si se rasucea in patut o ora fara sa reuseasca sa inchida un ochi. Dupa cateva saptamani de acest gen, am renuntat sa o mai pun la somn, eventual acum sta si se odihneste cateva zeci de minute dupa masa de pranz.
Cand a inceput gradinita ma gandeam ca va fi foarte obosita dar nici atunci nu a vrut sa doarma, seara in schimb se culca mai devreme, in jur de 21:30 si dormea neintrerupt pana la 7:30. In general cam atat doarme, 10 ore pe zi dar eu am impresia ca e putin pentru varsta ei.
Copiii vostrii cate ore dorm pe zi?
Pe curand!
www.babysfirstsite.com/alexutza/" target="_blank">Alexandra, printesa mea
www.babyhomepages.net/alexutza/" target="_blank">Am mai crescut un pic!
Zambeste! Asta ii va face pe cei din jur sa
se intrebe la ce te gandesti.
Raspunsuri
Tonia Antonia spune:
Copilul meu, 4 ani si jumatate doarme asa:
In vacanta: 14 - 16 si 22 - 8
In timpul gradinitei: 13 - 15 si 20.30 - 6.45.
Eu ma bucur ca inca doarme la pranz...
Gabbriela spune:
julian 4 ani si 8 luni:
- 2:30 PM pus in pat - 5:00 PM trezirea
- 9 PM somnic de seara pana la 7 AM
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
daniel spune:
Paul are 4 ani si 9 luni. La pranz nu doarme, iar noaptea de la ora 22 pana la ora 6 (indiferent daca este vacanta sau nu). In plina vara se trezea si pe la ora 5,15 pentru ca vedea lumina afara. De mic doarme foarte putin, dar ne-am obisnuit.
Ruxel spune:
Bianca, 2 ani si 3 luni doarme asa:
* cu chiu cu vai 1.5 ore la pranz
* seara de la 21.30 la 8.30 dim.
Din 1 octombrie va merge la gradi, unde nu cred ca va mai dormi la pranz, penru ca nu doarme decat la ea in pat cu sora-sa langa ea, deci va fi un bun motiv sa nu mai doarma la pranz.
mir3lly spune:
Fetita mea are 5 ani si 4 luni si doarme in fiecare zi la pranz 2-3 ore. Mi-e teama ca o sa inceapa gradinita si programul va fi de 1 saptamana domineata si 1 saptamana dupa amiaza , sigur ii va da peste cap programul. Atunci cand nu doarme la pranz noaptea e agitata si doarme rau.
cristina22 spune:
Andrei,4,9 ani, nu doarme la pranz, asa ca seara se pune in pat pe la 21 si se trezeste la 8 dimineata.
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
sorana spune:
Nici Monica (aproape 5 ani) nu doarme la pranz. Se culca la 10-10.30 si se trezeste la 8.30 - 9.00 in zilele cu gradinita si la 10.00 in zilele de weekend.
Sorana si Monica (4 ani)
andusha spune:
Andu meu, la aproape 5 ani, doarme de la 22 la 7 - 8, noaptea si, de obicei, dar nu in fiecare zi, de la 14 la 16 dupa-amiaza. nici al meu nu doarme prea mult, dar pare odihnit cu programul lui de somn.
Gabi_K spune:
ai mei dorm de la 10-10,30 seara pana la 7 dimineata si cam atat. Daca le las dupa capul lor, dorm de la 11 la 7,30-8. Dupa masa as dormi numai eu, ca ei de la varsta de 2-3 ani nu mai vor
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!