Cat doarme copilul vostru?

Cat doarme copilul vostru? | Autor: marinela72

Link direct la acest mesaj

Fetita mea are 4 ani si 10 luni si de mai bine de un an nu mai doarme la pranz. Orice incercare de a o face sa adoarma a fost sortita esecului, se sucea si se rasucea in patut o ora fara sa reuseasca sa inchida un ochi. Dupa cateva saptamani de acest gen, am renuntat sa o mai pun la somn, eventual acum sta si se odihneste cateva zeci de minute dupa masa de pranz.
Cand a inceput gradinita ma gandeam ca va fi foarte obosita dar nici atunci nu a vrut sa doarma, seara in schimb se culca mai devreme, in jur de 21:30 si dormea neintrerupt pana la 7:30. In general cam atat doarme, 10 ore pe zi dar eu am impresia ca e putin pentru varsta ei.
Copiii vostrii cate ore dorm pe zi?
Pe curand!

www.babysfirstsite.com/alexutza/" target="_blank">Alexandra, printesa mea
www.babyhomepages.net/alexutza/" target="_blank">Am mai crescut un pic!
Zambeste! Asta ii va face pe cei din jur sa
se intrebe la ce te gandesti.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Copilul meu, 4 ani si jumatate doarme asa:
In vacanta: 14 - 16 si 22 - 8
In timpul gradinitei: 13 - 15 si 20.30 - 6.45.

Eu ma bucur ca inca doarme la pranz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

julian 4 ani si 8 luni:
- 2:30 PM pus in pat - 5:00 PM trezirea
- 9 PM somnic de seara pana la 7 AM

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniel spune:

Paul are 4 ani si 9 luni. La pranz nu doarme, iar noaptea de la ora 22 pana la ora 6 (indiferent daca este vacanta sau nu). In plina vara se trezea si pe la ora 5,15 pentru ca vedea lumina afara. De mic doarme foarte putin, dar ne-am obisnuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Bianca, 2 ani si 3 luni doarme asa:
* cu chiu cu vai 1.5 ore la pranz
* seara de la 21.30 la 8.30 dim.

Din 1 octombrie va merge la gradi, unde nu cred ca va mai dormi la pranz, penru ca nu doarme decat la ea in pat cu sora-sa langa ea, deci va fi un bun motiv sa nu mai doarma la pranz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mir3lly spune:

Fetita mea are 5 ani si 4 luni si doarme in fiecare zi la pranz 2-3 ore. Mi-e teama ca o sa inceapa gradinita si programul va fi de 1 saptamana domineata si 1 saptamana dupa amiaza , sigur ii va da peste cap programul. Atunci cand nu doarme la pranz noaptea e agitata si doarme rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Andrei,4,9 ani, nu doarme la pranz, asa ca seara se pune in pat pe la 21 si se trezeste la 8 dimineata.

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Nici Monica (aproape 5 ani) nu doarme la pranz. Se culca la 10-10.30 si se trezeste la 8.30 - 9.00 in zilele cu gradinita si la 10.00 in zilele de weekend.

Sorana si Monica (4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Ozi la 5 ani dormea la gradi intre 13-15.30 si noaptea de la 23.30-8.30.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andusha spune:

Andu meu, la aproape 5 ani, doarme de la 22 la 7 - 8, noaptea si, de obicei, dar nu in fiecare zi, de la 14 la 16 dupa-amiaza. nici al meu nu doarme prea mult, dar pare odihnit cu programul lui de somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

ai mei dorm de la 10-10,30 seara pana la 7 dimineata si cam atat. Daca le las dupa capul lor, dorm de la 11 la 7,30-8. Dupa masa as dormi numai eu, ca ei de la varsta de 2-3 ani nu mai vor

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput