Cum o fi mai bine?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulian1969g spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Vad ca nu va intelegeti asa ca pentru binele vostru sint de acord sa puneti propietatile si terenurile pe numele meu. Sint impartial...nu cunosc nici pe sora si nici pe fratele.

Guestus, s-ar putea sa-ti fie greu totus - vad ca esti singur! Asa ca eu zic sa duci tu ceva mai usor, si sa-mi lasi mie ce-i mai greu: proprietatile mai consistente; totusi, ca sa nu te superi si sa te simti util, poti achita tu integral ratele la casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

M-am gindit ca poate unul din motivele pt. care mama ta vrea sa-i asigure surorii tale o locuinta ,e tocmai faptul ca sotul tau e co-proprietar(sau cum se zice).Probabil se gindeste ca in caz de ceva neprevazut v-a trebui sa vindeti casa si sa-i dati lui partea ce i se cuvine.
Se poate sa ma insel,nu te supara.
Eu am cedat partea mea sor`mii e drept ca eu am "spatele" asigurat.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by iulian1969g

quote:
Originally posted by Guestus

Vad ca nu va intelegeti asa ca pentru binele vostru sint de acord sa puneti propietatile si terenurile pe numele meu. Sint impartial...nu cunosc nici pe sora si nici pe fratele.

Guestus, s-ar putea sa-ti fie greu totus - vad ca esti singur!

Iulian, te rog sa nu dezinformezi forumul! Guestus nu e singur!!!!!

-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by denizel
Iulian, te rog sa nu dezinformezi forumul! Guestus nu e singur!!!!!

Da, da.. dar eu ma opresc din gluma; mi-e teama sa nu se supere giulia pe mine! Ea a intrebat ceva ce-o doare, si noi facem glume!...

Giulia, eu in locul tau n-as face actele;

pentru ca nu esti cu inima impacata, iar daca nu faci ceva din toata inima, vin regretele.

Bine, eu mi-am dat cu parerea din ce am inteles citind ce ai scris tu... situatia s-ar putea sa fie mult mai complexa, sau eu sa fi inteles gresit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

giulia, eu cred ca totul se rezuma la relatia ta cu sora ta si cu mama ta. din cite vad eu tu nu ai incredere ca ea/ele te vor ajuta in cazul in care vei avea nevoie.

acum citiva ani eu am cedat fratelui meu partea mea din mostenirile bunicilor dupa moartea lor. banii l-au ajutat sa-si cumpere apartanment in bucuresti si nu am nici o clipa nici o urma de regret ca am facut asta desi eu stateam atunci cu chirie. pentru mine $6000 de euro sint 3 rate la mortgage, pt el la vremea aia era un aconto bunicel la banca ca sa aiba si el apartamentul lui.

intre timp am investit impreuna in apartamentul mamei (pt comfortul ei) si am de gind sa ii cedez totul fratelui meu cind mama nu va mai fi. desi nu am fost niciodata foarte apropiati iar eu am plecat de mult din tara, mama ne-a invatat ca la nevoie sa ne ajutam unul pe altul si sa lasam la o parte orice urma de egoism. daca doamne fereste imi pierd jobul si sotul si casa sint sigura ca voi gasi un loc sub acoperisul fratelui meu.

tu faci cum crezi ca e mai bine pt tine dar ia in consideratie ce inseamna banii aia pt tine si ce inseamna pentru sora ta si mama ta.

Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

Foarte frumos altruismul tau, Lorelai.Chiar m-a impresionat!
Am o intrebare,daca nu te deranjeaza : fratele tau e casatorit ? Exista o cumnata sau inca nu ?

Acuma exista diferente intre "cazuri". Unii frati au de impartit 10.000 euro iar altii juma de milion sau chiar mai mult.
Nu e acelasi lucru sa renunti la 5000 euro sau la 250,000...

Mergi la inceput

Aprilie, nu ma deranjeaza intrebarea. Fratele meu e casatorit si tin la cumnata mea la fel de mult ca si la fratele meu. Si sa nu iti imaginezi ca eu dau pe afara de "bogatie". Am venit in Canada cu 2 valize si $500 si tot ce am obtinut a fost din munca mea si a sotului. Am o viata comfortabila si linistita si asta vreau si pentru ai mei din tara. Daca pot sa fac ceva pt ei, nu ezit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

Bravo Lorelai!

Nu e putin lucru sa-ti iubesti cumnata la fel de mult ca pe frate...

Ma intreb daca la fel ati procedat si in cazul mostenirii de la sot...da' nu trebuie sa-mi raspunzi...asa sint eu, mai curioasa uneori

Mergi la inceput

Aprilie, esti simpatica. si eu sint curioasa din fire asa ca iti raspund. sotul meu nu are frati sau surori asa ca nu s-a pus problema de mostenire. pe ai lui ii ajutam la fel ca si pe ai mei si nu am facut niciodata socoteli pe cine ajutam, cind si cu ce. cind e nevoie si putem atunci dam o mina de ajutor.

eu stiu pe cineva care are lista cu cit a trimis la parinti si cit a trimis la socri, nu cumva sa favorizeze pe cineva. in acelasi timp, socrii pun banii la ciorap iar parintii se descurca ff greu. desi persoana stie asta nu schimba "schema" sa nu se supere socrii. asta, dupa parerea mea, e foarte ciudat. ajuta omul atunci cind are nevoie si daca o faci, fa-o din inima, nu din obligatie.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lorelai
... ajuta omul atunci cind are nevoie si daca o faci, fa-o din inima, nu din obligatie.

Foarte frumos!

Mergi la inceput