*** LA REDOUTE (45)***
Raspunsuri - Pagina 30
claujro spune:
Pot iesi 2 lucruri bune din intalnirea de maine.:
1. sa scuture un pic Posta Romana, astfel ca pe viitor sa le fie poate "jena" (macar un pic) sa mai fure, pentru ca sa fim seriosi, sansele cele mai mari sa fi fost subtilizate coletele, la noi sunt. Din pacate!
2. sa contacteze LR-ul un trust de presa nu e lucru putin. Poate isi revizuiesc atitudinea si gasesc o solutie convenabila de ambele parti, ca doar asa vrem...nu?!
miki68 spune:
Bey, s-o trimita pe Carmen Avram la astia de la LR ca e bataioasa, desteapta si vb franceza misto![]()
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
andreap spune:
Iar am trimis mail...nu rezolv nimic,stiu,dar ma mai 'racoresc'
:
"Finally someone answered me. But, unfortunately, is not the answer I expected. I already know that you stopped the delivery to Romania. I asked you something else: why you took my money when you already knew that you stopped the delivery? I remind you that you said “we canceled all the orders beginning 6th of July”. I placed my order at the end of July. So, why you had the insolence to take money for an order you knew that will not be fulfilled? And why I have to wait for my money? Do I have to beg you for my money? Sorry, but I consider that is an theft act.
Finally, I don’t to lose more time wait an answer that I already know that will be a typical one. Also, I inform you that we started an official complain to the France authorities (customer support for example)."
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
pitzinuca spune:
buna fetele,
imi pare rau pentru tot ce se intampla...
eu nu am ce arata, doar la ce zicea Claudia sa ii mai scuture pe Posta Romana, as putea aduce procesul verbal cu spolierea, cand a venit pachetul taiat... ce ziceti, merge?
il caut acasa si daca voi considerati ca e ok, am sa incerc sa vin. va scriu diseara daca l-am gasit si daca vin.
va pup, si tzin pumnii!!!
b
Giova spune:
Tania ti-am trimis PM.
Madau i-am lasat sotului la birou cele 2 pagini sa trimita el faxul. sper sa nu uite ca-l
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
claujro spune:
Chiar, Posta Romana nu a fost acuzata de nimeni si de nimic...Si pana la urma ea e vinovata de stoparea livrarilor catre Romania. Corect?!
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by ella_74
apropos de cec-uri, io i-am trimis acum o luna lui sabine cec-ul inapoi( ca tocmai m-am uitat pe confrmarea de primire) si n-am nici un ban in cont de la ei; deci, cu cec-urile trimise inapoi vom avea mult si bine de asteptat; varianta cea mai buna este contestarea tranzactiei la banca fiindca doar asa ne primim inapoi intreaga suma.
Ella, mamica de David (24.04.2007)
poze David
Oare? Io am vorbit azi la Raiffeisen (apropos, tipul zicea ca n-a mai facut nimeni contestatie la fz. asta) si zice ca daca LR trimite cec dp lor dv litigiul e rezolvat. Nu e problema nimanui ca noi ramanem cu juma de suma.
Uf, daca intalnirea cu pro se facea dupa 6 seara sau in we veneam si eu. Imi cer scuze, dar la pranz chiar nu pot.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Giova spune:
eu cand am vb. azi cu d-na Protv, i-am spus ca ar trebui sa inceapa o ancheta si la posta, caci ea e principala vinovata.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
madau spune:
Schimb subiectul
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
acina spune:
Am trimis si eu mail la LR pt lamuriri .Sa vedem cand cadadisesc sa raspunda...
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/