*** LA REDOUTE (45)***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

acum cine se pricepe sa traduca cat de cat?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Nushu...am pus amandoua mail-ul

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Giova

Nushu...am pus amandoua mail-ul

_

giova am editat si mesajul meu dinainte dar poate n-ai vazut...editeaza mesajul tau cu mailul si sterge adresa de mail a lui saddie

Mergi la inceput

sper sa fie bine acum.
fug in oras cu treaba.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Eu chiar nu pot veni maine, sper sa intelegeti. Dar daca e nevoie de ajutor de acasa va ajut, prin telefon ceva. Repet ca nu am cu cine sa las fata iar cu ea nu vin la ora aia pana la pro. Nici acolo nu ar sta intr-un loc

Claudia , ce i-ai luat sotului?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Nu stiu cum de a putut scrie pe un subiect inchis. Copii aici mesajul lui alian postat la cap. 43.

Buna
sunt nou venita pe forum si ma preocupa si pe mine problema "La Redoute". Am si eu comenzi anulate din luna iulie si raspunsul pe care il primesc la mesaje este bla bla bla rabdare bla...
Am cautat pe net ceva legat de protectia consumatorului la fracezi si UE si nu prea avem ce sa le facem. Obligatia lor este sa ne dea banii inapoi, dar trebuie sa o faca in 30 zile, daca nu trebuie sa plateasca dobanda...si dat fiind faptul ca au cam depasit acest termen vreau sa-i sacai cu asta.
Legat de cec si taxe bancare: mie mi-au raspuns ca voi primi automat un CEC si daca nu sunt multumita sa-l trimit inapoi la ei cu coordonatele contului si vor face rambursarea in cont
Editat de - alian on 22/08/2007 13:34:22

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by claujro

sa inteleg ca iti era plin pm-ul???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

quote:
Originally posted by nushulica

quote:
Originally posted by claujro

sa inteleg ca iti era plin pm-ul???

da?

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Bineinteles ca nu. Nu am nici macar un PM. Da' lasa, nu-i nimic, asta e!

Nu am gasit nimic pt sotz, am vrut niste butoni de argint, nu am gasit nimic frumos si m-am intors acasa ca era prea cald Mai ies dupa amiaza, trebuie sa iau si un cadou pt o fetita de 5 ani, maine ma duc la Arlechino , daca ai mei copii sunt plecati...se duce mama lor la pary .

gama si-a luat maine concediu de la munca sa vina la intalnire...deci...se poate si asa, trebuie numai sa vrei.

Voi?

Mergi la inceput